Spoty MazdaSpeed: region lubelski
Crimer nie ma potrzeby tłumaczenia się, ale dokładnie na ten czas zaplanowane mam z rodziną Tatry. Spot ogólnopolski miał być w lipcu i zanim padła propozycja toruńska to byłem tam prawie tydzień (no 100 km od Torunia) – gdybym wiedział, to pojechałbym tam w sierpniu i w ten sposób byłbym na zlocie i upiekłbym dwie pieczenie na jednym ogniu, co odpowiadałoby mi finansowo, czasowo i w ogóle. Dla mnie jest po prostu za późno ustalony
!!!!
Crimer nie chcę mieć w Tobie wroga na forum (dlatego się tłumaczę), ale jeśli mi to nie pasuje, to co mam zrobić !?

Crimer nie chcę mieć w Tobie wroga na forum (dlatego się tłumaczę), ale jeśli mi to nie pasuje, to co mam zrobić !?
nie no spoko, nie możesz to nie możesz ale nie tylko ty jesteś na forum, i nie tylko do ciebie kierowałem te słowa, także źle mnie zrozumiałem. Nie szukam wrogów bo nie mam takiej potrzeby, tylko troche smutno że ze starej ekipy zlotowiczów będzie tak mało osób.
PEACE
PEACE

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał(a):troche smutno że ze starej ekipy zlotowiczów będzie tak mało osób.
PEACE
no to spoczko
trochę szkoda, choć razem na jednym zlocie byliśmy tylko raz ostatnio w Rykach...
będę szczery – przede wszystkim ogranicza mnie kasa, tym bardziej, że cosik przegub mi się odzywa i ręczny zastrajkował...
no i jeszcze jedna sprawa