STARACHOWICE – spotkania regionalne
- Od: 31 sty 2009, 12:51
- Auto: 323f BA Z5 :) Aquarius Blue Pearl :)
Ja jestem teraz zawalony robotą ledwo sięwtrabiam, ale mozna by coś zorganizowac , nawet tak na godz
Widzę że wątek umarł śmiercią naturalną.
Czemu nikt się nic nie odzywa?
Czemu nikt się nic nie odzywa?
pencel18 napisał(a):Może zrobić jakiś spocik w sobotępytajnik
Przepraszam że tak późno odpisuję ale rzadko wchodzę na forum. Jestem ze Skarżyska ale pracuję od 4 miesięcy w TST. Następnym razem jak będę miał czas na pewno się pojawię na spocie. Chętnie spotkałbym się z kimś i pogadał na temtaty motoryzacyjne związane z naszymi MAźDZIOCHAMI.
Posiadam 323 F BA 1,5 97 rocznik. Jeżdżę już nią ponad 3 lata. Żona się uczy jeździć trochę ją obiła więc nie wygląda już tak jak ją kupowałem
.
Ale ogólnie polecam z czystym sumieniem wszystkim taki sam model
.
Pozdrawiam
MeikElo
Posiadam 323 F BA 1,5 97 rocznik. Jeżdżę już nią ponad 3 lata. Żona się uczy jeździć trochę ją obiła więc nie wygląda już tak jak ją kupowałem
Ale ogólnie polecam z czystym sumieniem wszystkim taki sam model
Pozdrawiam
MeikElo
-
MeikElo
sorry pencel nie miałem czasu w sobote a wczesniej nie wchodziłem na mazdaspeed i nie odpisałem
Nic się nie stało karmazyn...
Moze zorganizowalibysmy jakis wiekszy spot powiedzmy za tydzien albo dwa ale nie taki w dwie osoby
MeikElo – zapraszamy
a tak na marginesie- jak chcesz cos z tym "obiciem" zrobic to moge dac Ci namiary na porzadnego lakiernika
Moze zorganizowalibysmy jakis wiekszy spot powiedzmy za tydzien albo dwa ale nie taki w dwie osoby

MeikElo – zapraszamy
a tak na marginesie- jak chcesz cos z tym "obiciem" zrobic to moge dac Ci namiary na porzadnego lakiernika
Mazda 4ever- chociaż to mój pierwszy samochód w życiu...
- Od: 28 lut 2009, 12:30
- Auto: 323c BA Z5 '95
Xedos 6 CA KF '96
pencel18 napisał(a):Moze zorganizowalibysmy jakis wiekszy spot powiedzmy za tydzien albo dwa ale nie taki w dwie osoby łoł
No może by się udało kogoś jeszcze sciągnąć może Pati i Priest też by się załapali?
może by spróbować na sobotę choć ja na 100% nie moge powiedzieć czy przybęde , zależy od tego którą zmiane w pracy bedzie miała żona.
To jak coś to która godz tak jak wcześniej 18.00? Sobota?
Ja dam peweniejsza odpowiedz w piątek czy będe czy nie.
Ja dam peweniejsza odpowiedz w piątek czy będe czy nie.
może być i o 19 bo czy 18 czy 19 to i tak już ciemno tylko ciekawe jak inni?