Wedlug mnie propozycja zlotu nie rozni sie od kilkunastu innych, gdzie tez, w wiekszosci lsniace, fury staly na parkingu – miejsca bywaly mniej wystawne, chociaz kazdy z PR-ow pragnal wybrac najlepsze. Sprawa idzie o pogadanie z ludzmi, obejrzenie aut, ktore nas interesuja. Cud zjednoczenia zaciekawi przechodniow pewnie nawet wtedy, gdyby to mial byc zlot Logana.
tatian napisał(a):b/ z ilości otwierających temat w stosunku do wpisujących się – zainteresowanie mierne (wręcz śladowe)
Co to w ogole za miernik? Odzew i praktyka czesto ida roznymi torami. Wydawalo mi sie, ze na przelomie marca i kwietnia wyrazilismy w gronie Koordynatorow i PR Mazowsza odpowiednie checi. Bardzo mi przykro, ze nie ma wsrod 120 osob Koordynatora Spotkan, ktory by sie szanownie Toba zainteresowal. Zapraszam jednak serdecznie do pomocy – narzekanie to strata czasu. Porownanie do skansenu zupelnie chybione.
Zyczylbym sobie, zeby zawsze tylko pieniazki staly nam na przeszkodzie. Sponsor sie znajdzie, dealer tez. Mam rowniez grzeczna prosbe odnosnie tego i innych przedsiewziec – ludzie, wiecej radykalizmu w dzialaniu.
niqs napisał(a):a moze trza wymienic glowy rzadzace w naszym klubie....bo jak w naszym rzadzie juz nic nowego i dobrego nie wymysla
Wplac skladke i zapraszam.