Plac Zamkowy w Warszawie – wrzesień 2005

Postprzez Globy » 5 cze 2005, 21:02

Przykro mi, ze dopiero odzywam sie w temacie organizacji tego ciekawego spotkania. W pierwszej kolejnosci zglaszam swoj akces, o ile jeszcze da sie cokolwiek reanimowac.

Wedlug mnie propozycja zlotu nie rozni sie od kilkunastu innych, gdzie tez, w wiekszosci lsniace, fury staly na parkingu – miejsca bywaly mniej wystawne, chociaz kazdy z PR-ow pragnal wybrac najlepsze. Sprawa idzie o pogadanie z ludzmi, obejrzenie aut, ktore nas interesuja. Cud zjednoczenia zaciekawi przechodniow pewnie nawet wtedy, gdyby to mial byc zlot Logana.

tatian napisał(a):b/ z ilości otwierających temat w stosunku do wpisujących się – zainteresowanie mierne (wręcz śladowe)

Co to w ogole za miernik? Odzew i praktyka czesto ida roznymi torami. Wydawalo mi sie, ze na przelomie marca i kwietnia wyrazilismy w gronie Koordynatorow i PR Mazowsza odpowiednie checi. Bardzo mi przykro, ze nie ma wsrod 120 osob Koordynatora Spotkan, ktory by sie szanownie Toba zainteresowal. Zapraszam jednak serdecznie do pomocy – narzekanie to strata czasu. Porownanie do skansenu zupelnie chybione.

Zyczylbym sobie, zeby zawsze tylko pieniazki staly nam na przeszkodzie. Sponsor sie znajdzie, dealer tez. Mam rowniez grzeczna prosbe odnosnie tego i innych przedsiewziec – ludzie, wiecej radykalizmu w dzialaniu.

niqs napisał(a):a moze trza wymienic glowy rzadzace w naszym klubie....bo jak w naszym rzadzie juz nic nowego i dobrego nie wymysla

Wplac skladke i zapraszam.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez tatian » 5 cze 2005, 21:59

GLOBY napisał – cytat:
"Bardzo mi przykro, ze nie ma wsrod 120 osob Koordynatora Spotkan, ktory by sie szanownie Toba zainteresowal. Zapraszam jednak serdecznie do pomocy – narzekanie to strata czasu. Porownanie do skansenu zupelnie chybione."

Witam Cię i prawdę mówiąc nie wiem co napisać. Nie chcesz abyśmy narzekali bo to strata czasu a przecież to nie z winy członków i sympatyków wrześniowe spotkanie ciągle wisi na włosku. Część z nich zgłasza, że pomoże później ale pierwsze formalności organizacyjne musi załatwić ktoś inny – próbuję ja.
Z nadesłanych korespondencji wynika, że pieniądze wcale nie są problemem – uczestnicy przyjęli do wiadomości konieczność poniesienia kosztów (które podałem wcześniej). Problemem nadal jest czy spotkanie ma odbyć się pod sztandarami Klubu MAZDASpeed czy ma to być "spontaniczne" spotkanie właścieli MAZD z całego kraju, po raz pierwszy nie firmowane przez Klub.
Mnie tez jest przykro, ze nikt z władz klubu nie chce podjąć się jego reprezentacji (przepraszam, muszę oddać sprawiedliwość Karolinie-INCA, która jako jedyna zadeklarowała swoją pomoc – dziękuję Jej w imieniu swoim i pozostałych) gdyż nadal brak tego pisma, o które ciągle w każdej swojej korespondencji, prośby ponawiałem.

GLOBY napisał – cytat:
"Sponsor sie znajdzie, dealer tez. Mam rowniez grzeczna prosbe odnosnie tego i innych przedsiewziec – ludzie, wiecej radykalizmu w dzialaniu."
1. w sprawie sponsora i dealera – skąd ta pewność, czyżbym o czymś nie wiedział?
2. co do radykalizmu w większej dawce – to prośba do kogo? Ja do wszystkich odwiedzających ten temat a tym bardziej do wpisujących się – nie mam pretensji a raczej przeciwnie, dziękuję im za dotychczasowe poparcie i chęć wspólnego działania.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Forumowicz

Od: 21 maja 2004, 23:18
Auto: Mazda SKY-G 2.0 (PE) 165 KM 6MT 2017 Sky Energy

Postprzez Globy » 5 cze 2005, 22:41

Nie ma sensu szukac 'winy' – ze swojej strony przepraszam za chwilowy brak czasu i zainteresowania sprawa, ktora zarowno wczesniej jak i obecnie wywoluje moj zywy entuzjazm. Na podobne przedsiewziecie pod patronatem MazdaSpeed oraz we wspolpracy z przedstawicielstwem Mazdy deklaruje odpowiednie srodki oraz zaagnazowanie.

tatian napisał(a):Mnie tez jest przykro, ze nikt z władz klubu nie chce podjąć się jego reprezentacji

Mnie rowniez, ale przy odpowiedniej wspolpracy PR i Koordynatorstwa uda nam sie podjac wyzwanie.

tatian napisał(a):w sprawie sponsora i dealera – skąd ta pewność, czyżbym o czymś nie wiedział?

Przesadna wiara w checi i kreatywnosc.

tatian napisał(a):co do radykalizmu w większej dawce – to prośba do kogo?

Do tych, ktorzy oprocz ust maja rece; napisalem zreszta o zwiazku z innymi przedsiewzieciami klubowymi.
Klubowicz

Postprzez Maro323 » 5 cze 2005, 23:36

Globy napisał(a):Przykro mi, ze dopiero odzywam sie w temacie organizacji tego ciekawego spotkania

Mnie też jest przykro , a nawet bardzo, bo uważam, że nie jest to
Globy napisał(a):propozycja zlotu nie rozni sie od kilkunastu innych
Globy , mam nadzieje, że się poznamy i polubimy , ale muszę Ci powiedzeć, ze w jednej wypowiedzi zająłeś dwa różne stanowiska.Sorry ,ale to jest niedopuszczalne /OKEŚL SIĘ?/ znowu zadarłm z WŁADZĄ.
Ja uważam, ze jest to bardzo znaczące miejsce i spot dla NASZEGO KLUBU i dalszej jego działalności .
Tu chodzi o coś więcej jak tylko o spotkanbie i pogadanie .TU MOŻEMY NAKREŚLIĆ NASZĄ PRZYSZŁOŚĆ.
Forumowicz

Od: 1 maja 2005, 17:06
Auto: MAZDA 323F 1,8 : XII 1997

Postprzez Maro323 » 6 cze 2005, 11:38

Chyba zbyt emocjonalnie podchodzę do tego tematu. Globy, przepraszam, jezeli Cię uraziłem.Pozdrawiam
Forumowicz

Od: 1 maja 2005, 17:06
Auto: MAZDA 323F 1,8 : XII 1997

Postprzez Adaś » 6 cze 2005, 21:22

ravo napisał(a):ja ze swojej strony moge tylko powiedziec ze kasy na ten w warszawie nie ma

tco_tm napisał(a):Proponuje wstepnie oplaty 20 PLN dla Klubowiczow i 30 PLN dla pozostalych osob, ktore bedziemy zbierac z gory. Roznica w cenie wynika z czesciowego pokrycia oplat wjazdu ze skladki czlonkowskiej.

No tutaj wystepuje pewna rozbieznosc w pogladach. I dlaczego osoby nie bedace oficjalnie w klubie mialy by placic 30zl skoro koszt na osobe zostal wyliczony na max 25zl???? Tym bardziej ze kasy w kasie na ten cel podobno nie ma :|

Osobiscie chetnie sie na takei spotkanie wybiore :]
Forumowicz

Od: 8 paź 2004, 16:11
Auto: 323F BA Japan Muscle V6

Postprzez Adaś » 6 cze 2005, 21:31

Dodatkowo wydaje mi sie ze takim spotkaniem moglaby zainteresowac sie regionalna stacja tvp...oni i tak tam robia reportaze z byle glupiej okazji wiec mysle ze takie spotkanie w takim miejscu przyciagnelo by kamery gdyby sie ich o tym poinformowalo. Nawet 30sekunowa relacja w tv bylaby milym dodatkiem :D
Forumowicz

Postprzez Globy » 7 cze 2005, 12:56

Oczywiscie Marku, w pelni sie z Toba zgadzam co do wyjatkowosci tego spotkania – w przytoczonej przez Ciebie wypowiedzi chodzilo mi tylko o kontekst rzekomej bezsensownosci wystawiania naszych aut, podczas gdy normalnie robimy to na innych spotach, wiec nie widze rzeczowosci tego argumentu.

W kwestii pieniedzy Ravo wypowiedzial sie dla przypadku pelnego finansowania z budzetu klubowego; niewielka oplata wjazdowa szeroko stosowana przez inne organizacje rozwiazuje problem. Klubowicze finansuja serwer tego forum oraz przedsiewziecia Klubu, wiec przysluguje im prawo do nizszej oplaty. Wszelkie dzialania promocyjne zostana podjete po ustaleniu konkretow, tymczasem czekam na dalsze wiadomosci od Ryszarda, ktoremu bardzo dziekuje za zajecie sie sprawa.
Klubowicz

Postprzez brylant » 8 cze 2005, 17:53

Proponuje załatwic szybko formalności i zacząc zbierać kasę – tak dla pewności, że zdeklarowani przyjadą. Przydało by się, żeby zrobić to przez klub – i niech w końcu ktoś pomoże tatianowi w dostarczeniu oficjalnego pisma od klubu – szkoda imprezy!
Forumowicz

Od: 21 kwi 2005, 19:49
Auto: Seat Toledo 2.0TDI `07

Postprzez farciarz » 8 cze 2005, 22:07

Ja się też piszę na ten wyjazd.... :)

Czekam na konkrety, a zapewne ekipa z Bydzi nie zawiedzie...hihi
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
Forumowicz

Od: 1 kwi 2005, 21:35
Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008

Postprzez Paweł » 11 cze 2005, 15:07

Prowizoryczna lista (prosze o dopisywanie sie zdecydowanych):

– tatian (MX-6 GE)
– tco_tm (626 GE Cronos)
– anade (323F BA)
– Gajnek (626 GE Cronos)
– Bender (MX-3 EC)
– mbmaster (MX-6 lub Xedos6 CA)
– MazDarek (626 GD)
– Crimer (Xedos 9 TA)
– Maro323 (323F BA)
– Inka (323F BA)
– marek (MX-3 EC)
– Hawkins (626 GD)
– brylant (323F BA)
– MarciniAnia (MX-6 GE)
– RULES (MX-3 EC)
– Xionc (323C BG)
– orion (323C BA)
– Globy (BA Protege)
– farciarz (323F BA)
– Schlosser (6 GG)
– Adaś (323F BA)
– jerry (323F BG)
– artisan (BG Protege)
– Tommy_007 (626 GE)

...ponad 20 samochodów.
Ostatnio edytowano 11 cze 2005, 20:14 przez Paweł, łącznie edytowano 1 raz
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez Schlosser » 11 cze 2005, 19:53

Będę bankowo.
2003 Lapis Blue 6i ATX, 18" felgi RX-8, DZDesign lusterka, DZDesign progi, przeciwmgielne, PIAA Xtreme White, NRG hood dampers
Moja Mazda
Forumowicz

Od: 4 maja 2005, 22:56
Auto: 2003 Lapis Blue 6i ATX

Postprzez Adaś » 13 cze 2005, 22:51

Ja tez sie stawie coby szeregi 323F BA zasilic :D
Forumowicz

Postprzez Jerry » 14 cze 2005, 14:21

tco_tm napisał(a):Prowizoryczna lista (prosze o dopisywanie sie zdecydowanych):

– tatian (MX-6 GE)
– tco_tm (626 GE Cronos)
– anade (323F BA)
– Gajnek (626 GE Cronos)
– Bender (MX-3 EC)
– mbmaster (MX-6 lub Xedos6 CA)
– MazDarek (626 GD)
– Crimer (Xedos 9 TA)
– Maro323 (323F BA)
– Inka (323F BA)
– marek (MX-3 EC)
– Hawkins (626 GD)
– brylant (323F BA)
– MarciniAnia (MX-6 GE)
– RULES (MX-3 EC)
– Xionc (323C BG)
– orion (323C BA)
– Globy (323S BG Protege)
– farciarz (323F BA)
– Schlosser (6 GG)

...razem 20 samochodów.

A ja gdzie jestem co...................... <klotnia>
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez IrYs » 20 cze 2005, 22:05

Zglaszam swoje zainteresowanie takim spotkaniem :]
Początkujący

Od: 30 paź 2003, 19:31
Auto: Honda Prelude 2.2 VTEC gen.5

Postprzez artisan » 22 cze 2005, 14:32

ja tez :) teraz juz Mazdą Protege
pozdrówka z Madziolką w tle
Forumowicz

Od: 1 kwi 2004, 11:38
Auto: Została juz tylko Mazda2 1.4

Postprzez Tommy_007 » 15 lip 2005, 16:57

obowiązkowo jestem, jako że mam może pól kilometra na miejsce spotkania :D
tak więc można mnie pisać na tą imprezkę
pozdrawiam
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)

Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Forumowicz

Od: 16 mar 2005, 20:21
Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r