Zlot międzyregionalny – małopolska, podbeskiedzie, śląsk
Proponuje jechac przez Olkusz. Za oszczedzone 26zl ( w obie strony liczac) mozna kupic pare piwek chociazby a droga jest niewiele dluzsza i ostatnio byla remontowana wiec jedzie sie calkiem przyjemnie.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Michał323f – i tak jedziemy przez Olkusz, więc masz po drodze Reala
nicek777 – to już dawno postanowione
Mirek – namiary na miejsce zbiórki w Krakowie podam pod wieczór. Godzinka przyjazdu do Krakowa ~ 11:00 – 11:30
nicek777 – to już dawno postanowione
Mirek – namiary na miejsce zbiórki w Krakowie podam pod wieczór. Godzinka przyjazdu do Krakowa ~ 11:00 – 11:30
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Miejsce spotkania w Krakowie:
Mamy się spotkać na wjeździe w ulicę ojcowską między 11:00 a 11:30
Pytanie – rezerwować karty??
Rezerwacja = zakup 5 kartów na godzinę za 600zł
Wyszłoby po ~30 minut na głowę za 50zł.
Brać? Czy na miejscu każdy sobie, rzepkę skorobie??
Mamy się spotkać na wjeździe w ulicę ojcowską między 11:00 a 11:30
Pytanie – rezerwować karty??
Rezerwacja = zakup 5 kartów na godzinę za 600zł
Wyszłoby po ~30 minut na głowę za 50zł.
Brać? Czy na miejscu każdy sobie, rzepkę skorobie??
brii napisał(a):Brać? Czy na miejscu każdy sobie, rzepkę skorobie??
Jak o mnie chodzi to ja moge juz nawet kase przelac, ale znajac zycie lepiej wyjdziesz na tym jak nie zaryzykujesz – nie kazdy musi chciec sie powozic kartem i nagle okaze sie ze jak trzeba bedzie siegnac do kieszeni to na placu boju zostanie 6 osob i wyjdzie po stowce na glowe (ale wtedy mozna by przejac kontrole nad swiatem prawie
Xenocyd napisał(a):wtedy mozna by przejac kontrole nad swiatem prawie

mam pytanie czy pieniadze juz doszly za nocleg, a druga sprawa ja z kartow odpadam mam kryzys finansowy
- Od: 29 kwi 2009, 17:28
- Auto: mazda 323 c 1991 1.6 16v
moze zamast jechac przez Olkusz proponuje przez
Mysłowice->JAworzno->Chrzanow-> Trzebinia->Krakow
Jechałem ta trasa i jest ciekawa
Mysłowice->JAworzno->Chrzanow-> Trzebinia->Krakow
Jechałem ta trasa i jest ciekawa
323F BJ 1,5 88km, 102NM--> 323F BJ 2,0 130km 160NM 
- Od: 9 lip 2008, 10:21
- Auto: Mazda 323F (BJ ) 03, 2,0 16V
Sportiva
Michał323f napisał(a):Mysłowice->JAworzno->Chrzanow-> Trzebinia->Krakow
Droga nie jest zła, ale jest dość ruchliwa. Jest to w sumie najpopularniejsza droga do kraka omijająca A4. Mnie to rybka, ale google maps wybrało przez olkusz

Z powrotem raczej wrócę przez balice, kryspinów na chełmek.
Co do kartów to ja chętny.
Mirek nie bierz siekierki, bo mnie krakowiaki jeszcze z miasta wygonią
ja bym sie chetnie przejechal gokartami Ale nie zdawalem sobie sprawy, ze az 50zl to bedzie kosztowac :/. No ale troche zaoszczedzimy na autostradzie wiec jakos to bedzie.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Wpłaty zaktualizowane, bardzo ładnie – nie ma żadnych wątpliwości 
nicek777 napisał(a):Ale nie zdawalem sobie sprawy, ze az 50zl to bedzie kosztowac
Spoko okaże się na miejscu, przecież nie musimy brać 5 kartów i na całą godzinę
Ja ofc. kartów nie odpuszczę, choćbym miał kolacji nie jeść
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
A karty fajne mają 6,5KM i 9KM (ale żeby móc jeździć tymi 9KM trzeba mieć czas 23s/okrążnie na karcie 6,5KM) 
brii napisał(a):ale żeby móc jeździć tymi 9KM trzeba mieć czas 23s/okrążnie na karcie 6,5KM
No właśnie widzę, może być ciężko zwłaszcza, że aktualny rekord to 21.43s
Kolejnym minusem rezerwacji jest to, że obowiązuje tylko na karty 6,5KM
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
michi napisał(a):Kolejnym minusem rezerwacji jest to, że obowiązuje tylko na karty 6,5KM
Kwestia dogadania
brii napisał(a):Wpłaty zaktualizowane, bardzo ładnie – nie ma żadnych wątpliwości
czy aby na pewno?
nicek777 napisał(a):ja bym sie chetnie przejechal gokartami Ale nie zdawalem sobie sprawy, ze az 50zl to bedzie kosztowac :/
wg mnie cena jest bardzo ok. W zabrzu płaciliśmy chyba 20zł za ~10minut