Piłka nożna – Warszawa i okolice
OK, Ligowiec odradził grę wieczorem, podobno hordy komarów i meszek atakują na boisku już teraz od godziny 17 do tego boisko po całym dniu jest tak nagrzane, że ludzie padają jak muchy zlani potem. Dlatego za radą ligowca zagramy z rana. 24 maja o 9:00 start. Boisko mamy na 1,5h zatem 2x35 plus rozgrzewka plus przerwa. Proszę o przeanalizowanie kalendarzy i potwierdzenie przybycia. Ja wiem że wcześnie, ale mam nadzieję że się przyłożycie i damy z siebie wszystko.
Pozdor Myjk
Wujek też potwierdza swój udział, natomiast pewnie koledzy odpadną.
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Mysle ze sie obudza i wejda tu na forum
Jeszcze jest w sumie troche czasu, ale lepiej jakby wczesniej sie wszyscy zdeklarowali bo trzeba jakies treningi zrobic, a nie tak z marszu 
-
Szalotka
ofc ze bede
atak, choc nei pogardze inna pozycja :p aby tylko pograc a raczej dokpac Civic club 
-
beso
JA SIE ŁAPIE Z CHECIĄ WIEC PROŻBA DO DOPISANIA MNIE DO LISTY!
- Od: 22 kwi 2009, 17:38
- Auto: MAZDA MX3
Widac ze powoli montuje sie ekipa
.Bardzo dobrze bo w najblizszym czasie trzeba zorganizowac sparing 
-
Szalotka
JA PRWFERUJE PRAWA STRONE OBRONA!!!
DOBRA CO BĘDZIE TO BEDZIE WAŻNE ABY IM DUPSKA SKOPAĆ
To będzie przedsmak finału Ligi Misiów 
Ja chyba odpadne gdyż 17maja mam córeczi Komunię a 24 mam tez i to
jako w roli ojca chrzestnego więc głupio abym nie byl!!
sorki calkiey ylecił mi ta z głowy
jako w roli ojca chrzestnego więc głupio abym nie byl!!
sorki calkiey ylecił mi ta z głowy

Ciekawe jakie kursy u bukmacherow
Klubowy Puchar Motoryzacji
Termin zdarzenia
24.05.2009 godz.9.00 .................................. 1.......X....... 2 .....1X...... X2
mazdaspeed.pl – civicklub.pl ......................1.60...3.50... 4.70...1.17... 2.95

Klubowy Puchar Motoryzacji
Termin zdarzenia
24.05.2009 godz.9.00 .................................. 1.......X....... 2 .....1X...... X2
mazdaspeed.pl – civicklub.pl ......................1.60...3.50... 4.70...1.17... 2.95
-
Szalotka

a gdzie rzecznik prasowy drużyny? Menadżer? Kontrowersyjne wypowiedzi? Afery przedmeczowe?

I tak dobrze ze narazie nic nie slychac o korupcji
. Mysle ze nie bedzie sensacji badz cudu nad aqua parkiem
Ale trzeba wyweszyc czy nie szykuje sie ustawka kiboli po meczu, albo zeby hondziarscy kibice nie zostali zaatakowani w drodze na estadio da luz
Ale trzeba wyweszyc czy nie szykuje sie ustawka kiboli po meczu, albo zeby hondziarscy kibice nie zostali zaatakowani w drodze na estadio da luz
-
Szalotka
No trzeba, bo czas leci a nas malo jak na razie. Gdzie ta reszta co byla chetna wczesniej? 
-
Szalotka