Bardzo dobry pomysł z tym zlotem

Oczywiście sie pisze
www.mazdaspeed.pl

Chcę wierzyć, że była to propozycja zbyt wczesna a nie bezsensowna

! Nadal oczekuję na Wasze głosy, gdyż odzew jest bardzo mikry – to ma być zlot mazdowiczów nie tylko z Warszawy i okolic. Niestety już w maju musi zapaść decyzja i muszą być spełnione formalności – po tym terminie bedzię już za późno.

ravo napisał(a):przykro mi ale temat juz byl poruszany, czekamy na zarestrowanei stowarzyszenia klubu i jak to sie stanie wtedy jak najbardziej tak

no to widze że nigdy nie wyjdziemy z tego stany z takim podejściem.Sory Ravo ale mamy różne poglądy na ten temat.DLA MNIE TO TOTALNA BZDURA TO CO PISZESZ!!!Zresztą Brylant dobrze napisał,ze strony klubu jest więcej zniechęcenia niż motywacji do działania!!!
chyba sobie zartujesz – potencjalnie, przez wzglad na lokalizacje, najbardziej prestizowy spot dla klubu i nie bedzie kasy ze skladek?ravo napisał(a):kasy na ten w warszawie nie ma

ravo napisał(a):ja ze swojej strony moge tylko powiedziec ze kasy na ten w warszawie nie ma
tatian napisał(a):(Być może weźmie udział w zdarzeniu jeden z dealerów MAZDy w Warszawie?).
W czerwcu i lipcu mam trochę wolnego czasu i chętnie deklaruję swoją pomoc w organizacji. Pozdrawiamtatian napisał(a):parę osób do pomocy.

gdyby udalo sie zorgarnizowac ten spot, sa szanse, ze znalazlby sie sponsor na karty i inne gadzety, imhoravo napisał(a):przeznaczona na karty klubowicza

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości