SPOT "MALBORK" + TVN Turbo
Gapolku – ja będę jechał najprawdopodobniej w czwartek wieczór na Wawę i dopiero w piątek na Malbork jak coś... ale jeszcze nic nie potwierdzam...
Gapolku – ja będę jechał najprawdopodobniej w czwartek wieczór na Wawę i dopiero w piątek na Malbork jak coś... ale jeszcze nic nie potwierdzam...
Aha no u nas sytuacja tez nie jest do konca pewna

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Gapcio u Nas nie jest jeszcze do końca pewne czy się wybierzemy, ale jeśli tak i będzie miejsce to pewnie Cię zabierzemy
( no jeśli będziesz jeszcze szukał transportu ) 
pozdrawiam skorpek
Verstehen kann man das Leben rückwärts, leben muß man es aber vorwärts.
SWAP BA Z5 –> BP How-to BY–>Gadula
- Od: 9 sie 2008, 21:35
- Auto: śleć :-D
skorpek napisał(a):Gapcio u Nas nie jest jeszcze do końca pewne czy się wybierzemy, ale jeśli tak i będzie miejsce to pewnie Cię zabierzemy ( no jeśli będziesz jeszcze szukał transportu )
Bylo by milo

tylko, że w sumie sam nie wiem jeszcze czy pojadę, a skorpkowi się pewnie nie będzie chciało samemu... więc zgadamy się w przyszły tydzień 
Gapcio napisał(a):Bylo by milo oczko a bedziecie jechac przez Częstochowe ? Jak cos to dam znac oczko
Najprawdopodobniej będziemy jechać właśnie przez Częstochowę
pozdrawiam skorpek
- Od: 9 sie 2008, 21:35
- Auto: śleć :-D
skorpek napisał(a):ale jeszcze nie jest w 100% ustalone czy jedziemy.
OK ja w sumie tez nie wiem czy bede jechac... kwestia finansowa... a po za tym jezeli Oli nie bedzie no to nie ma sensu zebym jechal... tzn planowalem po tym zlocie wrocic z nia

- Kod: Zaznacz cały
Zapraszamy na koncert w Londyńskim klubie Rhythm Factory. Na mikrofonach Tede i Ekipa Wielkie Joł. Na gramofonach Dj Macu.
TEDE i Ekipa Wielkie Joł w Londynie
Support: WJDN (Subtelny Bezczel)
Piątek, 20.02.2009
godz.21.00
Rhythm Factory
16-18 Whitechapel Road
E1 1EW London
źródło: www.wielkiejol.com
Chyba będzie kupa a nie OPT w Malborku ? :/
- Od: 5 lut 2009, 16:34
- Auto: Mazda MX-3
siema pestek. zgadnij kto wszystko ogranizuje.....
zapraszam na spot. odbedzie sie rano w piatek 21. material zostanie nakrecony za zamkiem na parkingu + objazd przy samym zamku
- Od: 2 lip 2008, 23:36
- Auto: mazda rx-8
Hmmm rano to dość ogólna informacja, więc jeśli można to proszę bardziej precyzyjnie
Z Trójmiasta daleko nie jest ale zawsze dojazd trzeba wliczyć.
pozdrawiam
pozdrawiam
My dream come true – mazda RX-8 Revolution Reloaded
- Od: 28 cze 2006, 16:33
- Auto: Mazda RX-8 Revolution Reloaded
MoMo napisał(a):Hmmm rano to dość ogólna informacja, więc jeśli można to proszę bardziej precyzyjnieZ Trójmiasta daleko nie jest ale zawsze dojazd trzeba wliczyć.
pozdrawiam
nastapila duza pomyska! spot odbedzie sie w piatek 20!! sorry za bledna date!!
dzisiaj dopiero dostalem info od TVN wiec pisze: spot bedzie o godzinie 8.30 (w piatek) rano. nagranie programu bedzie trwalo ok 3godzin. w programie: porwanie Kasi (prowadzacej program) przez rycerzy Malborskich, przejazd na okolo zamku. miejsce spotu to 2strona zamku na parkingu. moj nr kontaktowy to: 798967037. dzwon bo na telefon sie szybciej mozna zgadac ze wzgledu na to,ze mnie w sieci nie ma za czesto
impreza zamknieta...obstawiona bedzie przez straz miejska wiec wrazie jakich kolwiek klopotow mowcie,ze zostaliscie zaproszeni.
- Od: 2 lip 2008, 23:36
- Auto: mazda rx-8
Ponieważ "organizacja" a raczej ciągła dezinformacja panowała w tym temacie...utwierdzam się że bardzo dobrze zrobiliśmy rezygnując z tego wyjazdu
Ktoś cokolwiek napisze o wczorajszym?
Ktoś cokolwiek napisze o wczorajszym?

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
To moze ja ostatecznie napisze jak bylo, bo urwalem sie z pracy zeby zobaczyc. Ogołem byla ta Kasia, nie bylo Tedego, odcinek byl krecony tylko z tym pomaranczowo-czarnym rexem. Emisja odcinka bedzie gdzies w polowie marca. Bylo zimno jak cholera, wszyscy zmarzli do tego przyjechał jak dobrze pamietam nick Pepe w srebrnej mazdzie rx8 i maciek w srebrnej 323F i ja wiec duzo nas nie bylo, jeszcze w ten sam dzien zmieniono miejsce z przedzamcza na parking obok zamku z powodu bardzo silnej mgly, godzina odstraszajaca. Wszystko na ostatnia chwile wiec nie bylo co organizowac. Trwalo to gdzies 3-4godziny. Na koncu nie wiem bo pojechalem do pracy. To tyle recenzji.
- Od: 27 wrz 2007, 11:36
- Auto: 323F BA 1.5 16V /94