Zlot Klubu MazdaSpeed RYKI 16-17.04.2005 r.
Dobra, jest szansa ze dr Jaksa to naprawi jak dostanie dzisiaj części. Ale będe jechał poza kolumną jak coś.

Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH | 2 x CX-5
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH | 2 x CX-5
nero napisał(a):ja rowniez autko wymylem i wyszykowalem na jutro. Jeszcze jakies zakupy i jutro w droge
Zakupy juz zrobilem ale.. zaczelo padac wiec niewiem jak z myciem furacza
Zoom zoom Zoom
		a ja za chwile jade po xeda 
 ale niestety gość mi krzykną troszke więcej niż sie spodziewałem więc chyba przyjade tylko na sobote ponieważ moje funudusze zostaną mocno nadszarpnięte  
 , no chyba że uda mi sie coś jeszcze utargować

ale niestety gość mi krzykną troszke więcej niż sie spodziewałem więc chyba przyjade tylko na sobote ponieważ moje funudusze zostaną mocno nadszarpnięte  
Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...

- Od: 23 kwi 2004, 19:43
 - Auto: Mazda 3

Crimer napisał(a):a ja za chwile jade po xeda ale niestety gość mi krzykną troszke więcej niż sie spodziewałem więc chyba przyjade tylko na sobote ponieważ moje funudusze zostaną mocno nadszarpnięte , no chyba że uda mi sie coś jeszcze utargować
zapytaj o zniżki klubowe
Pozdrawiam,
Nie jest dobrze. to co się popsuło w mojej Madzi (rura dolotowa powietrza) dr Jaksa jakoś załatał, ale nakazał jeździć emeryt style, co wyklucza jazdę po trasie (jakos nie wyobrazam sobie wyprzadzania w emeryt style, jeszcze mi zycie miłe). Dlatego, z żalem, nie mamy jak pojechać do Ryk 
 very sorry. No, chyba ze mi ktoś dzisiaj albo jutro bladym świtem dostarczy tą rurę... (ktorej oczywiscie nigdzie nie ma). Także miłej zabawy i w ogole... 
UPDATE:
A ch** tam, najwyzej mnie ktos docholuje.
 Jechac!?

UPDATE:
A ch** tam, najwyzej mnie ktos docholuje.
 Jechac!?Pozdrawiam,
nemi napisał(a):ja Magdalenę też przygotowałem. Tylko żeby nie padało
A jakby padało, to napatrzcie się już dziś
Kuźwa <b>nemi</b> świeci się jakbyś se całą wychromował
, a ja jak inni mam dylemata, bo chmur od zaje...a i troszkę kropi, myć czy nie Xionic napisał(a):No, chyba ze mi ktoś dzisiaj albo jutro bladym świtem dostarczy tą rurę... (ktorej oczywiscie nigdzie nie ma). Także miłej zabawy i w ogole...
Ja takowej nie posiadam
 . Może się skimś po prostu zabierzesz?
- Od: 10 cze 2004, 16:10
 - Auto: 626 GE FS sedan

JimmyK napisał(a):nemi napisał(a):ja Magdalenę też przygotowałem. Tylko żeby nie padało
A jakby padało, to napatrzcie się już dziś
Kuźwa <b>nemi</b> świeci się jakbyś se całą wychromował, a ja jak inni mam dylemata, bo chmur od zaje...a i troszkę kropi, myć czy nie
.
Myć. Ja juz 3 podejscie robie. Jak narazie umylem samochod i przod nawoskowalem
 . Zaraz ide tyl pucowac, chyba ze mnie znowu woda przegoni.Zoom zoom Zoom
		GONZO 626 napisał(a):nio i ja sie tez wybieram i jak sciagne swoje zwoloki tak rano to podjade na ostrobramska
jak sie sciagniesz to druga tura jedzie około 10:00
Pozdrawiam,
Ja też sie już wystroiłem hehehe.
Nurmalnie błysk hehe

Nurmalnie błysk hehe