Cisza w sprawie spotkań klubowych

Postprzez Morder » 24 lut 2004, 19:20

no tak, jak ktoś nic nie robi to wszyscy narzekają, a jak ktoś chce coś zrobić to też źle.
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:07
Auto: MX-3

Postprzez Paweł » 24 lut 2004, 19:30

Czesc,

Zanim ktos przejdzie do podumowania, zwracam nadgorliwie uwage, ze nie ma czegos takiego jak "zarzad", do ktorego mnie przypisujecie (niqs i michal). Faktycznie takie sformuowania pojawilo sie w przeszlosci, chyba zreszta wypromowane przez xsix (pozniej sprawdze i naprostuje), ale summa summarum wspolnie stwierdzilismy, ze to pomylka i wszelkie decyzje sa podejmowane przez glosowania na forum, ktore prowadzone sa przez Zombiego i Globego.

Jesli chodzi o uwage, ze zachowuje sie jak prezes, to chcialbym wiedziec o sohodzi. Nie ukrywam, ze pisze i mowie wszystko co przyjdzie mi do glowy i sam uznam za warte zakomunikowania, ale jak w przypadku "minispotow" sa to tylko propozycje i wiadomo kto rozwaza sprawe ostatecznie. Na pewno lepsze takie zachowanie, niz ciagle narzekania. Fujka.

Pozdrawiam. :–)

P.S. No i wcale nie mam zamiaru sie spierac, klocic itd. Jestem nastawiony wyjatkowo pozytywnie, choc Ci co mnie znaja wiedza, ze zwykle mam wisielczy humor. :D
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez krzynio » 25 lut 2004, 09:28

Bulwa jego mać, o co wy sie tak sprzeczacie, czytając "to" wszystko można dojść do wniosku że RZĄDZICIE jakąś wielką firmą która przez złe zarządzanie zaczyna sie rozpi....... !!!! i stracicie pieniądze całego życia !!!!! <klotnia> A nie o to tutaj chodzi, to fajnie że poswstała taka strona i napewno nie wzieła się z lenistwa klubowiczów tylko z dość dużego poświęcenia czasu itd. Ludzie przecież nie robicie tego dla pieniędzy tylko dla przyjemności. A co do mini spotów to proponuje, że jeśli ktoś ma ochote, lub jekies problemy ze swoim autkiem to rzuca hasełko na forum takiego typu np: <Witam czy ktoś ma ochote i czas sie spotkać we .......... o godz.......... w celu , (pomocy, pytań itd.) to bardzo prosze o posty> wydaje mi sie że może to zda egzamin i rozwiąże problem który zaistniał. A co do spotów miesięcznych a szczególnie LUTY to z czego wy robicie problem przecież nic sie nie stało po 2 miesiącach będzie więcej do obgadania !!!!! (Wiem że dopiero 1 raz byłem na spocie ale to dlatego że jestem nowy ale wiem że coś wniose nowego do klubu , jak tylko będe miał ku temu okazjei nie dla pieniędzy ale dla przyjemności [cenzura]... bo oto tu chodzi , przynajmniej mi sie tak wydaje!!!!!!!!!!!)

DZIĘKUJE :D
Mniam GTR ;) 1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Forumowicz

Od: 19 lis 2003, 12:32
Auto: wściekłe 323 GTR :) i mniej wściekłe 323 GTR :)))

Postprzez Melon » 25 lut 2004, 09:56

Wreszcie ktoś powiedział głosno i mądrze :)
Forumowicz

Od: 8 sty 2004, 14:29

Postprzez michal_krakoof » 25 lut 2004, 13:26

POpieram kazda formę integracji klubowej i po to tylko napisalem tego posta ;P
szkoda ze wyszla z tego jatka...proponuje utworzyc jakis temaat "przyklejony" w typie -jak to krzynio napisal- minispoty, gdzie np. Smirnoff zaproponuje mini spoita w Lublinie gdziestam, bo aqrat tam bedzie...
Pozdrawiam !
p.s. Wyluuuuzujcie, to nie miala byc iskra w beczke prochu, ale tylko lekkie pobudzenie do aktywnosci.
Forumowicz

Od: 21 paź 2003, 13:58
Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)

Postprzez Paweł » 25 lut 2004, 16:24

Hehe. Mozna to ujac inaczej: Jesli to bylo "lekkie pobudzenie", to jak ... "iskra w beczke prochu"? <lol> ;)

Pozdrawiam.
gasoline
Zarząd – Prezes

256 B4204T35 '17

Postprzez Globy » 27 lut 2004, 11:59

Joł,

sorry, ze tak pozno, ale dorzuce swoje trzy grosze. Ciesze sie, ze sprawa sie milo skonczyla, jednak chetnie wyjasnie ze swojej strony kilka rzeczy.
Po pierwsze, spot lutowy odwolal Zombi bez jakiejkolwiek konsultacji ze mna. Tutaj juz no comments, sprawa umarla i trzeba zajac sie przyszloscia. Uwazam, ze lepszy 5-osobowy zlot, niz zaden. Z tego tytulu klasyczne spoty beda odbywaly sie co miesiac, aby ustrzec sie przed podobnymi wypadkami, ktore prawdopodobnie jeszcze nie raz przerzedza kalendarium spotkan. Pomysl "mini-spotow" (nazywajcie jak chcecie) jest dobry i jesli tylko znajda sie chetni, ktorym pokrywaja sie terminy spotkania, mozna to organizowac. Proste uzasadnienie – integracja klubowa rosnie z kazdym spotkaniem i to zawsze jakas szansa. Musimy probowac wielu rzeczy i ewoluowac, a nie zastygnac w starych strukturach, bo "tak jest dobrze". Aha, nie potrzebujemy glosow "ja nie przyjade na mini-spot, bo mam daleko", tylko "ja chetnie przyjade, bo mieszkam blisko i mam czas". Moznaby ustalic np. co drugi czwartek miesiaca i jakas miejscowe, a jesli ludzie zechca, dogadaja sie miedzy soba. To tylko propozycja.
Zombi, wybacz, ze to powiem, ale dogadanie przez telefon jest proste w postach. Ani ja nie jestem wscibski, zeby Ci wiercic dziure w brzuchu i dzwonic co zasranie, ani Ty przesadnie wylewny.
Nika, nie wiem, co chcialas wyrazic przez swoja ziejaca dzika frustracja wypowiedz. Prawdopodobnie nie czytasz moich wypowiedzi (wiem, ze sa nudne, ale krocze szlakiem zachowawczego stylu). Zarzadu nie ma, jest garstka ludzi, ktorzy poswiecaja Klubowi z pasja duzo czasu (a moze sa na tyle glupi, zeby go poswiecac?). Zawsze traktowalem Cie na odpowiednim dla Czlonka Klubu poziomie.
Zombi stal sie kim sie stal tylko i wylacznie na wlasne zyczenie/zmusilo go do tego zycie osobiste. W takiej sytuacji, jesli nie on nie zdecyduje sie byc Prezesem z cala odpowiedzialnoscia tego stanowika (konsultacje, baczne przygladanie sie pracom Klubu), tego urzedu prawdopodobnie NIE bedzie. Bo po co w Klubie MazdaSpeed tytul, dzieki ktoremu sa caly czas sprzecznosci? Ciagnac dalej, nikt nie oglasza sie szefem wszystkiego. Gdybym chcial laskawie spelniac wysrubowane wymagania co niektorych, pewnie nie skonczylbym jeszcze robienia listy klubowej na stronie i zarosl kurzem. Pewnie aktualizacje tez nie sa potrzebne, w koncu jezdzimy starymi modelami. To, ze niektorych wiecej slychac na forum (w tym mnie), jest efektem tylko i wylacznie ich pracy na rzecz Klubu, za ktora wcale nie chca wielkiej chwaly. A praca ta jest robiona na rzecz Czlonkow, aby wszystko mieli podane elegancko jak na tacy, byli "na czasie" i interesowali sie coraz to innymi formami dzialanosci klubowej. Zle? Wnioskuje, ze najlepiej nic nie robic i sie tylko spotykac. No tak, "lepsze jest wrogiem dobrego". Uwazam, ze oprocz spotow, Klub powinien miec doskonala oprawe i miano jednego z najlepszych w Polsce. Ku temu dazymy. Chyba, ze sa to jakies "ciagotki" do wladzy albo urazona ambicja? "Wladza" hahaha Moj e-mail znacie, napiszcie, a ja obdziele chetnie praca, ktorej jest ooooooooooooooo tyle (nie moge zagestykulowac rekoma). Wtedy kazdy ma szanse wiekszego blysniecia.
Morder, dziekuje za syntetyczna konkluzje.
Prosze nie traktowac mojej wypowiedzi jako wylew emocji, a jedynie jako wyjasnienie i uswiadomienie, ze jest lepiej, a bedzie jeszcze lepiej. Sprawy trzeba badac w calej rozciaglosci, a nie tylko jednostronnie. Narzekanie... Na zdjeciach ze spotow nie widac smutnych twarzy – wrecz przeciwnie. Nie chce nikogo urazic, ale stety albo nie losy Klubu sa dla mnie bardzo wazne i wielokrotnie powtarzam, ze takie dyskusje nie prowadza do niczego milego.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez piXi » 27 lut 2004, 12:41

Globy napisał(a):Joł,

sorry, ze tak pozno, ale dorzuce swoje trzy grosze

kurde... kto by pomyslal ze ten chlopak ma zalediwe 18-19 lat... ale elokwencja, pracowitoscia oraz sposobem rozmowy z nami bije wszystkich nas na glowe... popieram ;–)

ps
cytuje tylko poczatek postu Globego ale moj komentarz jest do calosci...
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 13:22

Postprzez Globy » 27 lut 2004, 12:44

Och, thx <zawstydzony>
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez Koleś » 27 lut 2004, 13:53

Swiete słowa Globy:–)
Minister infrastruktury ostrzega:
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
Forumowicz

Od: 17 lis 2003, 01:14
Auto: Fiat Brava1,6
Chrysler Sebring 2,7Lxi

Postprzez Paweł » 1 mar 2004, 23:26

Przyklad spotu klubu corolli:

forum klubu corolli

Pozdrawiam
gasoline
Zarząd – Prezes

256 B4204T35 '17

Postprzez Zombi » 1 mar 2004, 23:52

Wiesz skoro ty też masz tatę co ci dołoży 500 zeta na spot, przyjedzie na niego 27 osób (w Skoju było 5 aut w Wawie maks chyba 16) to możemy taki zrobić. Zresztą co ja komentuję. Szkoda czasu.
Mazda 626 GD GT
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7 ????
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:44
Auto: Szybkie

Postprzez niqs » 2 mar 2004, 09:33

Zombi napisał(a):Wiesz skoro ty też masz tatę co ci dołoży 500 zeta na spot, przyjedzie na niego 27 osób (w Skoju było 5 aut w Wawie maks chyba 16) to możemy taki zrobić. Zresztą co ja komentuję. Szkoda czasu.

popieram...... rowniez cenie swoj czas
Internetowy Klub MAZDAspeed
www.mazdaspeed.pl
Szkoła Narciarska www.janosikski.pl
Forumowicz

Od: 21 paź 2003, 13:53
Auto: najpiękniejsze :)

Postprzez Morder » 2 mar 2004, 09:37

Po co nam tor ? i tak jeździłyby max 4 osoby.
Forumowicz

Postprzez niqs » 2 mar 2004, 09:40

no ja z toba i michal z kamila :)
www.mazdaspeed.pl
Forumowicz

Postprzez XsiX » 2 mar 2004, 10:04

no ja z toba i michal z kamila

a ja przed wami :D
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:33
Auto: CA KF '92 MTX

Postprzez Morder » 2 mar 2004, 10:11

chyba jak będe do tyłu jechał
Forumowicz

Postprzez XsiX » 2 mar 2004, 10:19

chyba jak będe do tyłu jechał

to twój traktor ma wsteczny ?
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:33
Auto: CA KF '92 MTX

Postprzez niqs » 2 mar 2004, 10:21

jesu to to czerwone to traktor????
a ja myslalam ze jakis kombajn tyle bajerow ma :)
www.mazdaspeed.pl
Forumowicz

Postprzez Morder » 2 mar 2004, 10:26

Nika przynajmniej gazem nie cuchnie jak od waszego poldolota
Forumowicz