Wyjazd na zlot w Poznaniu z Bydgoszczy
Witam
WYBRANO TERMIN WYJAZDU DO POZNANIA 7 MAJA (SOBOTA) – KOSZT WJAZDU NA TOR ok. 20-30 zl
Spotykamy sie w Bydgoszczy rano O GODZINIE 7.45 na PARKINGU LUCZNICZKI w celu udania sie po kilku minutach do Poznania.
Jeszcze raz podaje linka pod ktorym mozna wiecej wyczytac na temat atrakcji w POZNIANIU
Mam nadzieje ze ludzie z Bydgoszczy nie zawioda i uda nam sie zebrac spora grupke mysle ze wieksza niz inne regiony
WIECEJ PLANOW I INFORMACJI DOTYCZACYCH SPOTA ZNAJDUJE SIE NA 3 STRONIE TEGO TEMATU
NOWA LISTA OBECNOSCI
RULES – Bydgoszcz (100%)
***XXX*** – Bydgoszcz (100%)
b2 – Bydgoszcz (100%)
karas – Bydgoszcz (100%)
Farciarz – Bydgoszcz (100%)
Malico & Justynka – Bydgoszcz (100%)
Sanders20 – Bydgoszcz (100%)
carlos73 – Gniezno (100%)
Arturo – Bydgoszcz (99%)
Mariusz Xedos – Bydgoszcz (99%)
_Krasnal_ – Gdynia (70%)
Piotruś – Bydgoszcz (50%)
profesor – Świecie (????)
Tymon – Bydgoszcz (????)
Slawas – Toruń (????)
Barthez – Toruń (????)
WYBRANO TERMIN WYJAZDU DO POZNANIA 7 MAJA (SOBOTA) – KOSZT WJAZDU NA TOR ok. 20-30 zl
Spotykamy sie w Bydgoszczy rano O GODZINIE 7.45 na PARKINGU LUCZNICZKI w celu udania sie po kilku minutach do Poznania.
Jeszcze raz podaje linka pod ktorym mozna wiecej wyczytac na temat atrakcji w POZNIANIU
Mam nadzieje ze ludzie z Bydgoszczy nie zawioda i uda nam sie zebrac spora grupke mysle ze wieksza niz inne regiony
WIECEJ PLANOW I INFORMACJI DOTYCZACYCH SPOTA ZNAJDUJE SIE NA 3 STRONIE TEGO TEMATU
NOWA LISTA OBECNOSCI
RULES – Bydgoszcz (100%)
***XXX*** – Bydgoszcz (100%)
b2 – Bydgoszcz (100%)
karas – Bydgoszcz (100%)
Farciarz – Bydgoszcz (100%)
Malico & Justynka – Bydgoszcz (100%)
Sanders20 – Bydgoszcz (100%)
carlos73 – Gniezno (100%)
Arturo – Bydgoszcz (99%)
Mariusz Xedos – Bydgoszcz (99%)
_Krasnal_ – Gdynia (70%)
Piotruś – Bydgoszcz (50%)
profesor – Świecie (????)
Tymon – Bydgoszcz (????)
Slawas – Toruń (????)
Barthez – Toruń (????)
Ostatnio edytowano 6 maja 2005, 11:48 przez RULES, łącznie edytowano 32 razy
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
No wreszcie....... długo oczekiwany spot kujawsko-pomorski. Jak dla mnie miejsce jest obojętne........ Zadecydujemy za większością głosów..........
Ahaaaaa....... Mi zabardzo nie pasi 15-05. szkoła mnie wzywa.......
Ahaaaaa....... Mi zabardzo nie pasi 15-05. szkoła mnie wzywa.......

***XXX***
- Od: 8 sty 2005, 07:31
- Auto: Accord Coupe 3,0 V6
Zdecydowanie jestem za spotem, jednak też wstrzymuję się z głosowaniem. Mam służbowy wylot tylko jeszcze nie wiem, czy to będzie tydzień 17 czy 19. Jak będę miał termin w pracy – zagłosuję.
Oczywiście chciałbym być obecny.
pzdr
Oczywiście chciałbym być obecny.
pzdr
RaV
- Od: 29 gru 2004, 13:18
- Auto: 626 2.0 16V 94r
Chętnie przyjadę.....choć w mojej Madzi jest jeszcze wiele ...bardzo wiele do zrobienia po poprzednim właścicielu, więc zbyt ślicznie to ona narazie nie wygląda
...ale mniejsza z tym. Liczy się dla mnie udział. Co do terminu....hmmm chyba nie będę mial żadnych zawodów wędkarskich
w tym czasie, tzn będzie mi raczej pasowało. 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Może i nie powiem teraz zbytnio na temat...ale żałuję, że niewiele osób z Bydgoszczy, Torunia i okolic jest zrzeszonych w tym klubie ( być może się mylę ), a widzę coraz to więcej różnych modeli Mazd na naszych ulicach 
A może w Poznaniu w maju razem coś zorganizujemy???? Chemy tak, czy inaczej w maju zrobić spota, wiec może razem????
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 11 lis 2003, 20:57
Jest coś...co mnie niezmiernie cieszy...a mianowicie to, że w takich klubach nie widać jakichkolwiek niesnasek pomiędzy ( teoretycznie ) zwaśnionymi miastami. Oby wszędzie tak było...
farciarz napisał(a):Jest coś...co mnie niezmiernie cieszy...a mianowicie to, że w takich klubach nie widać jakichkolwiek niesnasek pomiędzy ( teoretycznie ) zwaśnionymi miastami. Oby wszędzie tak było...

POZDRAWIAM
- Od: 21 mar 2005, 15:18
- Auto: Mazda 323f BG 1.6 16v `93r.
Ooo, wreszcie cos blizej :–)
Osobiscie wolalbym Toruń jako miejsce, a termin... polowa maja byloby idealnie. Byleby w niedziele, a nie w sobote, z racji pracy
Czekam z niecierpliwoscia na konkrety
PS. A moja Madzia wlasnie przechodzi remoncik, bedzie wygladala troszke ladniej

Osobiscie wolalbym Toruń jako miejsce, a termin... polowa maja byloby idealnie. Byleby w niedziele, a nie w sobote, z racji pracy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Czekam z niecierpliwoscia na konkrety
PS. A moja Madzia wlasnie przechodzi remoncik, bedzie wygladala troszke ladniej
Mam Japończyka – to niezla bryka!
Moja Mazda! Jazda, jazdaaaa... :–)
Moja Mazda! Jazda, jazdaaaa... :–)
- Od: 11 sty 2005, 21:12
- Auto: Mazda 626 GE RF-CX '93 Comprex
farciarz napisał(a):Chętnie przyjadę.....choć w mojej Madzi jest jeszcze wiele ...bardzo wiele do zrobienia po poprzednim właścicielu, więc zbyt ślicznie to ona narazie nie wygląda...ale mniejsza z tym. Liczy się dla mnie udział. Co do terminu....hmmm chyba nie będę mial żadnych zawodów wędkarskich
w tym czasie, tzn będzie mi raczej pasowało.
I takie nastawienie ludzi mi sie bardzo podoba. Najwazniejsze ze jezdzisz Mazda i Ty o nia dbasz a co do terminu to tez trzymam kciuki zeby udalo sie zgrac spota i zawody
SimoneuS napisał(a):A może w Poznaniu w maju razem coś zorganizujemy???? Chemy tak, czy inaczej w maju zrobić spota, wiec może razem????
Pozdrawiam
Koncepcja bardzo dobra tylko ciezko bedzie dobrac odopowiednie miejsce i termin ale jak wiekszosc bedzie "ZA" to juz ja sie o to postaram
Justynka napisał(a):No dobra, musimy być w tym roku i basta!
I nie chce slyszec innej odpowiedzi
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI