Poznań – Halowa piłka nożna
Filipo napisał(a):Chłopaki prosze was o przywiezienie naleznosci na spot, ci co byli pierwszy raz, bo oni sa liczeni do skladki, bo jak narazie nie mam nawet polowy...a nie bede sie dorzucal do interesu.
Ja Ci chciałam dzisiaj zapłacić na chłopaków, ale Cię nie było więc już nie dostaniesz tej kasy
-
Lottie
Lottie mozesz dzis zaplacic.Proponuje wszystkim okreslic sie czy zostajemy przy tej sali czy ktos zalatwi cos innego.Ja jestem za rezygnacja bo jest troche mala...Dzis postaram sie wpasc, choc nie wiem czy sie wyrobie.
pozdrawiam i do zobaczenia
pozdrawiam i do zobaczenia
- Od: 4 wrz 2007, 13:07
- Auto: w garażu
Chcialem poinformowac ze moja ekipa 4 osobowa nie zawita dzisiaj na meczyku z powodu powolania do reprezentacji...
..joke ale dzis naprawde nikomu z nas nie pasuje.Bawcie sie dobrze.Pozdrawiam
-
Fasola
Mev napisał(a):czy Ty masz moją kartę klubową i rabatową IC może? język Bo gdzieś poszła w świat i staram się ustalić kto ją ma
mam też twoją kartę klubowicza. Za jedyne pińcet złotych może znaleźć się w twoich rękach
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Kto ma ochotę pograć co tydzień w środę od 18.30 do 20 na sali...
Szukam ok. 5 pewnych osób (poziom gry średni lub wyższy)
koszt to ok 20zł na miesiąc
chętnych prosze na sim@hydro-stopper.com
pozdrawiam
Simoneus
Szukam ok. 5 pewnych osób (poziom gry średni lub wyższy)
koszt to ok 20zł na miesiąc
chętnych prosze na sim@hydro-stopper.com
pozdrawiam
Simoneus
eeeetam
- Od: 20 mar 2007, 15:44
- Auto: eeeetam
ze tak troszke odgrzebie ten temat......gracie jeszcze gdzies?:D czy juz taka forme wyrobiliscie ze do konca roku starczy?:D
...wars come and go but my soldiers stay eternal...