Poznań – Halowa piłka nożna
Tak wiec ze mna przyjedzie 3 ziomali wiec 4 mam piszcie kto jeszcze bedzie ,zebym tam nie tkwil do srody........no i gdzie to jest?????.adres podajcie,jak dojechac najlepiej..jakby co to pilke mam..
-
Fasola
ja sie pisze.... moze kogos uda mi sie zabrac....
Potrzebujesz kredytu, pożyczki? Problem z finansami? ZAPRASZAM --> www.finansepoznan.pl na pewno pomogę 
- Od: 18 lis 2007, 06:07
- Auto: m jak MOC x 3
czekam od filipo na potwierdzenie adresu......i wytlumaczenie dojazdu ja bede mial pelne auto wiec nie zabiore was fajura..........
-
Fasola
Faja ja bede mogl was zabrac o ile nic sie nie zmieni... napisz mi na pw swoj numer telefonu to sie do Ciebie jutro odezwe i ustalimy co i jak....
o ile dostaniemy adres zebysmy wiedzieli gdzie jechac

o ile dostaniemy adres zebysmy wiedzieli gdzie jechac
Potrzebujesz kredytu, pożyczki? Problem z finansami? ZAPRASZAM --> www.finansepoznan.pl na pewno pomogę 
- Od: 18 lis 2007, 06:07
- Auto: m jak MOC x 3
Witam wszystkich
Widze ze sie niecierpliwicie wiec juz pisze.Jutro jade zaklepac sale, bedziemy grali od 19-20:30 (2h lekcyjne), cena tak jak mowilem 30zł/45min.Sala znajduje się w gimnazjum nr 22 w Poznaniu (Antoninek) ul. Leszka 42.Ci co nie wiedza jak dojechac bede na nich czekal na stacji Orlen naprzeciwko cmentarza milostowo(w stronę Warszawy) o godz 18:45.Jadac od srodki jedziemy prosto warszawską (w kierunku w-wy) i przed wiaduktem skrecamy w prawo ,jedziemy 200m,znow w prawo,jedziemy 200m,znow w prawo(na swiatlach), i juz jestesmy na ulicy leszka ktora jedziemy 300 m i po prawej jest szkola.Mam nadzieje ze kumacie:)
Pozdrawiam i do zobaczenia jutro.
Fasol to przynies pilke:)
Widze ze sie niecierpliwicie wiec juz pisze.Jutro jade zaklepac sale, bedziemy grali od 19-20:30 (2h lekcyjne), cena tak jak mowilem 30zł/45min.Sala znajduje się w gimnazjum nr 22 w Poznaniu (Antoninek) ul. Leszka 42.Ci co nie wiedza jak dojechac bede na nich czekal na stacji Orlen naprzeciwko cmentarza milostowo(w stronę Warszawy) o godz 18:45.Jadac od srodki jedziemy prosto warszawską (w kierunku w-wy) i przed wiaduktem skrecamy w prawo ,jedziemy 200m,znow w prawo,jedziemy 200m,znow w prawo(na swiatlach), i juz jestesmy na ulicy leszka ktora jedziemy 300 m i po prawej jest szkola.Mam nadzieje ze kumacie:)
Pozdrawiam i do zobaczenia jutro.
Fasol to przynies pilke:)
- Od: 4 wrz 2007, 13:07
- Auto: w garażu