Spot we Wrocławiu – Spot regionalny – rozpoczecie sezonu
GreG napisał(a):z Jeleniej masz rzut beretem
130 km, bo będę jeszcze dalej, więc trzeba na to trochę kasy i czasu
Miasto: Polkowice
Tu też czasem jestem (mam rodzinę).
ok wiec wstepnie 14, jesli chodzi o wjazd na teren hali jest jednak caly czas szanasa na to
bylo by to wtedy najatrakcyjniesze miejsce zlota jaki byl w klubie
marco81 caly czas o to wlaczy 
jezeli bedzie kasa na paliwko to ja napewno przyjade , byłem niedawno w poznaniu na zlocie teraz trzeba sie wybrać do wrocka , miasta do którego ma sentyment, pozdro dla wszystkich
-
Pyton162
misiek06 napisał(a):Witanko sa jakies ograniczenia tzn czy moge zabrac ze soba pelna madzie ludzi ? bo tez bym se chetnie wpadl (po raz pierwszy)
co ty zadnych ograniczen
jak bedzie ladna pogoda to mozna sobie pozwiedzac troche hale ludowa
to jesli mozna ja tez bym przyjechal moja niunia:) tylko nie zrozumialem czy sam spot jest pod Hala Ludowa czy wewnatrz??:)))
p.s. wreszcie moja madzia pogada z siostrami:)
pozdrawiam wszystkich
p.s. wreszcie moja madzia pogada z siostrami:)
pozdrawiam wszystkich
szukam wszystkiego na temat mojego autka:))
- Od: 25 paź 2004, 23:34
- Auto: Mitsubishi 3000GT SL `92
Witam wszystkich zainteresowanych.
Jestem już po rozmowie z kierownikiem ds. sprzedaży. Więc tak, nie uda nam się zorganizować spotkania na terenie Hali Ludowej, ani na pergoli.
Cena do jakiej udało mi się zejść to jedyne 2000 zł (cena wyjściowa to jedyne 10 000 zł
).
Więc proponuje inne miejsce, Stadion Olimpijski ( trzeba będzie tylko uiścić opłatę za wjazd na teren 2 zł od samochodu ).
Pozdrawiam
Jestem już po rozmowie z kierownikiem ds. sprzedaży. Więc tak, nie uda nam się zorganizować spotkania na terenie Hali Ludowej, ani na pergoli.

Więc proponuje inne miejsce, Stadion Olimpijski ( trzeba będzie tylko uiścić opłatę za wjazd na teren 2 zł od samochodu ).
Pozdrawiam
- Od: 27 gru 2004, 20:49
- Auto: Mazda 6 GY – aktualnie
Mazda 323F BJ – była
marco81 wymyslil abysmy takze wyprobowali swoje umiejetnosci w slalomie wiec bedzie taka mozliwosc aby sie zmierzyc na czas miedzy pacholkami
bedzie gtech bedzie mozna zmierzyc swoje osiagi wiec zapowiada sie naprawde ciekawie wszytkich zapraszamy szczegolnie ze miejsce tez bedzie ciekawe