Tor "Kielce" w Miedzianej Górze
1, 2
Było po prostu świetnie, nawierzchnia na torze jest idealna. Przed jazdami troche mnie martwiła pogoda i mokry tor, jednak po paru okrążeniach stwierdziłem, że to nawet lepiej, że tor jest mokry bo na takim była po prostu jeszcze lepsza zabawa.
Qbana jeszcze raz dziękuję za zaproszenie i zorganiozwanie tego spotkania.[/quote]
Qbana jeszcze raz dziękuję za zaproszenie i zorganiozwanie tego spotkania.[/quote]
JAPAN RULEZZZ 

- Od: 21 sie 2008, 11:47
- Auto: Mazda RX-8
Witam wszystkich.
To mój pierwszy post, bo od 2 dni mam RX-8 (w dużej mierze dzięki Kubie, bo przy okazji imprezy mojej firmy na torze Kielce, pokazał mi co potrafi Rex... dzięki raz jeszcze i pozdrawiam
).
Czy planujecie jakieś nowe spotkanie? Chętnie wziąłbym w nim udział... jak dla mnie praktycznie każdy termin wchodzi w grę.
Pozdrawiam,
chestero
To mój pierwszy post, bo od 2 dni mam RX-8 (w dużej mierze dzięki Kubie, bo przy okazji imprezy mojej firmy na torze Kielce, pokazał mi co potrafi Rex... dzięki raz jeszcze i pozdrawiam
Czy planujecie jakieś nowe spotkanie? Chętnie wziąłbym w nim udział... jak dla mnie praktycznie każdy termin wchodzi w grę.
Pozdrawiam,
chestero
- Od: 5 paź 2008, 21:41
- Auto: RX-8 '08 Anniversary Edition
1, 2