Lublin 12.II.2004
1, 2
..ogólnie fajnei fajna imprezka na torze a potem kilka dragów (z zaskakujacymi końcami
a potem miła pogawędka z Walusiem i Nemim i jego drugą połóweczką rzecz jasna (bardzo miła parka:) )w Swojskiej Chacie na Nadbystrzyckiej i do domku
90 PS 125Nm i 850 kg
nieco przytulona do ziemi i na boskiej króciutkiej skrzyni
- Od: 13 wrz 2004, 19:40
- Auto: Corsa B 1.4 16v
Dotarłem w końcu do domku
Skożystałem jeszcze z plusowej temperatury i umyłem madzie, bo strach było patrzeć hihi
Spocik bardzo udany, ślizgi na torze
i knajpka
Ogólnie mówiąc warto było
Nemi chyba ci transfer przekroczyło hihihi

Skożystałem jeszcze z plusowej temperatury i umyłem madzie, bo strach było patrzeć hihi
Spocik bardzo udany, ślizgi na torze

Ogólnie mówiąc warto było

Nemi chyba ci transfer przekroczyło hihihi
nemi napisał(a):Podziwiam X-a, za niezłomnego ducha walki
Chyba dzisiaj nie będzie mógł spać

a wszystko działa, możesz przeczytać tą instrukcję i inne rzeczy
Ja wrzuciłem chyba ze 20 fotek, ale cóż – darmocha i dlatego coś się wali...
I mam pomysł – może rozkręcę jakiś biznes i zacznę robić ładne prezentacje na vcd ze spotów
Wszyscy mają stacjonarne odtwarzacze DVD (na kompie nie idzie...)
Ja wrzuciłem chyba ze 20 fotek, ale cóż – darmocha i dlatego coś się wali...
I mam pomysł – może rozkręcę jakiś biznes i zacznę robić ładne prezentacje na vcd ze spotów
Wszyscy mają stacjonarne odtwarzacze DVD (na kompie nie idzie...)
Oto co udało mi sie spłodzić tak naszybko. Prosze o sugestje na PW to będe poprawiał
:
:
12 stycznia 2005 r. odbył się kolejny Regionalny Spot Mazdaspeed w Lublinie, w którym wzięło udział 9 Mazdeczek i już tradycyjnie jedna Callibra Rafiego. Ale po kolei. Stawili się: 626 GE – (Nemi ze swoją piękną częścią
) , 626 GE – (Khirali i Waha), 626 GE (JimmyK), 626 GE (August626), MX 6 GD (Waluś), 323 C (Herbert), 323 F BA (XXX) i jeszcze srebrna 323 F BA (Kubuś_01) i granatowa 323 F BA (Pietia), jeśli kogoś pominołem to przepraszam.
Spotkaliśmy się ponownie na parkingu przy ulicy Prusa pod siedzibą PZM-ot. A przynajmniej część z nas się tam spotkała – Nemi, Khirali i Waha, Waluś no i dwie 323 BA Kubusa_01 i Pietii. Po krótkiej pogawędce udaliśmy się na tor kartingowy, na którym była organizowana w tym dniu Szkoła Bezpiecznej Jazdy. Tam również została uskuteczniona pogawędka na temat mazd i nie tylko, w między czasie dołączył do nas August626 i kolega w białej pięknej 323 C, po czym część z nas udała się do kolejki w celu wystartowania w „oesie”, między innymi ja, JimmyK, Waha. Ja odpuściłem sobie chwilowo po pierwszym kółeczku, ale koledzy dalej się nieźle bawili.
Kiedy sobie spokojnie próbowałem podjechać pod zlodowaciałą górkę toru moim oczom ukazało się zielone 323 BA KL-ZE kolegi XXX-a, który z uwagi na brak odpowiedniego ogumienia trenował „oesy” z Rafim w jego Callibrze. Potem znowu było GG, i przed odjazdem postanowiliśmy się przejechać jeszcze pare razy po torze, na którym warunki trakcyjne były coraz gorsze. Do prób ślizgowych dołączył jeszcze Nemi.
Zmęczeni jazdą zimową postanowiliśmy się udać nad Zalew Zemborzycki, gdzie był znajdował się kawałek prostego odcinka asfaltu w ruchu wojewódzkim hihi.
Po krótkich namowach dałem się skusić „roadracing” z kolegą XXX – KL-ZE przeciwko 2,2 turbo. Oczywiście wynik musiał być przesądzony z góry, ale warto było patrzeć jak się prostuje rura w 323 F BA kolegi Patryka. Dalej do wyścigu stanął z KL-ZE jeszcze Waha w 626 GE KL. No niestety ale ty 626 wzięła górę i to dwukrotnie. Na nic się zdały tłumaczenia o nieodpowiednim, mokrym asfalcie i ogumieniu. Zobaczymy co pokaże XXX jak dokończy swojego „swopowego” dzieła.
Zmarznięci i zmęczeni, część z nas udała się do swoich codziennych domowych zajęć, a ja Khirali i Waha oraz Nemi udaliśmy się do jadłodajni zwanej restauracją Chata, gdzie dalej uskutecznialiśmy pogaduchy przy gorących napojach i ciepłym wspaniałym posiłku.
Spod był bardzo udany mimo niepewności, która cały czas wisiała nad jego organizatorami.
Pozdrawiam wszystkich tych co byli jak również tych co chcieli być a niestety nie mogli
Made by WALUŚ
:
:
12 stycznia 2005 r. odbył się kolejny Regionalny Spot Mazdaspeed w Lublinie, w którym wzięło udział 9 Mazdeczek i już tradycyjnie jedna Callibra Rafiego. Ale po kolei. Stawili się: 626 GE – (Nemi ze swoją piękną częścią
Spotkaliśmy się ponownie na parkingu przy ulicy Prusa pod siedzibą PZM-ot. A przynajmniej część z nas się tam spotkała – Nemi, Khirali i Waha, Waluś no i dwie 323 BA Kubusa_01 i Pietii. Po krótkiej pogawędce udaliśmy się na tor kartingowy, na którym była organizowana w tym dniu Szkoła Bezpiecznej Jazdy. Tam również została uskuteczniona pogawędka na temat mazd i nie tylko, w między czasie dołączył do nas August626 i kolega w białej pięknej 323 C, po czym część z nas udała się do kolejki w celu wystartowania w „oesie”, między innymi ja, JimmyK, Waha. Ja odpuściłem sobie chwilowo po pierwszym kółeczku, ale koledzy dalej się nieźle bawili.
Kiedy sobie spokojnie próbowałem podjechać pod zlodowaciałą górkę toru moim oczom ukazało się zielone 323 BA KL-ZE kolegi XXX-a, który z uwagi na brak odpowiedniego ogumienia trenował „oesy” z Rafim w jego Callibrze. Potem znowu było GG, i przed odjazdem postanowiliśmy się przejechać jeszcze pare razy po torze, na którym warunki trakcyjne były coraz gorsze. Do prób ślizgowych dołączył jeszcze Nemi.
Zmęczeni jazdą zimową postanowiliśmy się udać nad Zalew Zemborzycki, gdzie był znajdował się kawałek prostego odcinka asfaltu w ruchu wojewódzkim hihi.
Po krótkich namowach dałem się skusić „roadracing” z kolegą XXX – KL-ZE przeciwko 2,2 turbo. Oczywiście wynik musiał być przesądzony z góry, ale warto było patrzeć jak się prostuje rura w 323 F BA kolegi Patryka. Dalej do wyścigu stanął z KL-ZE jeszcze Waha w 626 GE KL. No niestety ale ty 626 wzięła górę i to dwukrotnie. Na nic się zdały tłumaczenia o nieodpowiednim, mokrym asfalcie i ogumieniu. Zobaczymy co pokaże XXX jak dokończy swojego „swopowego” dzieła.
Zmarznięci i zmęczeni, część z nas udała się do swoich codziennych domowych zajęć, a ja Khirali i Waha oraz Nemi udaliśmy się do jadłodajni zwanej restauracją Chata, gdzie dalej uskutecznialiśmy pogaduchy przy gorących napojach i ciepłym wspaniałym posiłku.
Spod był bardzo udany mimo niepewności, która cały czas wisiała nad jego organizatorami.
Pozdrawiam wszystkich tych co byli jak również tych co chcieli być a niestety nie mogli
Made by WALUŚ
Ostatnio edytowano 15 lut 2005, 11:24 przez Waluś, łącznie edytowano 2 razy
Gratulacje spotkania
Dajcie namiar na foty i filmy, ewentualnie klub@mazdaspeed.pl lub moge dac namiar na serwer.
I ja w końcu dotarłem do domku. Ale nie bezpośrednio ze spota
.
Było git, szczególnie zabawa na torze
. Mały drag w Dąbrowie też przejdzie do historii
. (Qrczę mogłem i ja się zmierzyć z Patrykiem
).
Czekam na resztę fotek i filmiki
Było git, szczególnie zabawa na torze

Czekam na resztę fotek i filmiki

- Od: 10 cze 2004, 16:10
- Auto: 626 GE FS sedan
Na poczatek filmiki z serwera:
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/august626.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/jimmyk.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/spr_1.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/spr_2.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/walus.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/walus_spr_1.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/walus_spr_2.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/xxx_1.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/xxx_2.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/xxx_3.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/xxx_4.mov
Zdjecia (galerie zmienie pozniej
http://www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/02.php
http://www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/03.php
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/august626.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/jimmyk.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/spr_1.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/spr_2.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/walus.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/walus_spr_1.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/walus_spr_2.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/xxx_1.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/xxx_2.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/xxx_3.mov
www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/xxx_4.mov
Zdjecia (galerie zmienie pozniej
http://www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/02.php
http://www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/050212/03.php
Hymm, wasze 2 BA BP, jedna Spike-a i jeszcze jedna takiego lekrza ze Świdnik tle że to ATX. W sumie na pewno są 4 BA BP, a ile więcej ukrywających się to nie wiadomo...
BA KF niewliczając mojej jest też kilka sztuk, czerwona w Lublinie, Granatowa w Lublinie, Niebieska ciemna i chyba to tyle...
BA KF niewliczając mojej jest też kilka sztuk, czerwona w Lublinie, Granatowa w Lublinie, Niebieska ciemna i chyba to tyle...
wymieniam dalej w Świdniku biała, lsw j..... czarna lsw i jakos niedawno rejestrwoana........... dalej czerwona na świdnickich nowych dzaidkowie w nowej zielonej i jeszcze jedna czarna tez niedawno rejestrowana
wiec jest ich sporo
a co do lublina to niebieska (co objechałem) i widziałem czarną fajną na lu 84........
wiec jest ich sporo
a co do lublina to niebieska (co objechałem) i widziałem czarną fajną na lu 84........
90 PS 125Nm i 850 kg
nieco przytulona do ziemi i na boskiej króciutkiej skrzyni
- Od: 13 wrz 2004, 19:40
- Auto: Corsa B 1.4 16v
Wacha, nie ma czarnych
Jeżeli już to granatowy metalik zwany (Noble Green)
Ja pisałem tylko o 1,8 i V6 więc 1,5 nie wchodzą w rachubę.
W Świdniku owszem w ostatnim czasie namnożyło się 323F BA (pewnie za często widywali moją piękność i nie mogli tego wytrzymać) a w najbliższym czasie mam nadzieję przybędzie jeszcze jedna której właściciel na 99% wstąpi do klubu i będzie jeździł na zloty

Ja pisałem tylko o 1,8 i V6 więc 1,5 nie wchodzą w rachubę.
W Świdniku owszem w ostatnim czasie namnożyło się 323F BA (pewnie za często widywali moją piękność i nie mogli tego wytrzymać) a w najbliższym czasie mam nadzieję przybędzie jeszcze jedna której właściciel na 99% wstąpi do klubu i będzie jeździł na zloty
1, 2