Spotkanie fanów Mazdy w Poznaniu
Cze all.... dzisiaj z przykrością muszę stwierdzić że nie pojawię się na spotkaniu pod stadionem ponieważ w rodzinie mojej żony wypadło jakieś tam durne święto z okazji jakiejś rocznicy na które niestety muszę jechać ;> więc drodzy klubowicze – życze udanej zabawy.... Pozdrowienia dla Szymona (Simoneusa) za zaangażowanie i mam nadzieję że letni spot w okolicy maja/czerwca nie obejdzie się beze mnie i że dojadę na bank. Pozdrowienia dla wszystkich (a przede wszystkim dla posiadaczy 323F BA).
.::: World is powered by MAZDA :::.
- Od: 22 lis 2004, 22:18
- Auto: Mazda 323 F BA
Szkoda ze to akurat ten dzien bo z checia przyjechalbym te kilka km ale jade w druga strona na przysiege do znajomego
Jakby sie zmienila ostatecznie data to chetnie sie pojawie z kilkoma osobami z BDG
Pozdrawiam
Jakby sie zmienila ostatecznie data to chetnie sie pojawie z kilkoma osobami z BDG
Pozdrawiam
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Witam!! Pisze sie na spotkanie w Poznaniu i dziekuje Szymonowi za zaangazowanie tego spota!! Na 90% bede swoja "MADZIA" 323F BG ale jak sie zwiekszy ilosc osob to uprzedze organizatorow.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- Od: 25 paź 2003, 18:03
- Auto: 626 GF 2.0i '98 – PIEKNA!!
Oczywiście ja także się pojawie. SOry za tak późny odzew ale jestem na chorobowym...
Trochę moją Madzię ostatnio uszkodziłem ;–(
Półmetrowy krawężnik mi ostatnio w drzwi pasażera wjechał ;–((( Na szczęście drzwi się otwierają
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Trochę moją Madzię ostatnio uszkodziłem ;–(
Półmetrowy krawężnik mi ostatnio w drzwi pasażera wjechał ;–((( Na szczęście drzwi się otwierają
Pozdrawiam i do zobaczenia.
/Mazda 323F 1.5 16V 95r LPG JMZBA/
- Od: 14 lip 2004, 07:56
- Auto: Mazda323F 1.5 16V 95 LPG JMZBA
11zl za odcinek czyli w sumie 22zl 
- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
navroth napisał(a):Yooziu napisał(a):zyli w sumie 22zl
trzeba bedzie przez Goline smigac
możesz też przecież jechać A2 z Konina do Wrześni i tam zjechać na starą dwupasmówkę do Poznania, wtedy wyniesie Cię to 11 zł, a komfort i czas jazdy prawie taki sam. przez Golinę i Słupcę (czyli trasa E92) nie polecam, dużo suszarek i gigantyczne koleiny (nie mówiąc już o tłoku). pozdrowienia
ex-właściciel 323F GT (BG)
- Od: 7 lip 2004, 16:49
- Auto: Audi A3 TDI
Mam straszną chętkę podjechać. Postaram się zjawić – na dzień dzisiejszy – to 60%, że się zjawię.
Jeśli mógłbym prosic podkładki niebieskie dla mnie (chociaz w rezerwie trzymać) ... głupio mi, bo z tyłu mam peugota ;–/
Pod koniec tygodnia przyszłego jeszcze potwierdze...
pzdr
Jeśli mógłbym prosic podkładki niebieskie dla mnie (chociaz w rezerwie trzymać) ... głupio mi, bo z tyłu mam peugota ;–/
Pod koniec tygodnia przyszłego jeszcze potwierdze...
pzdr
RaV
- Od: 29 gru 2004, 13:18
- Auto: 626 2.0 16V 94r
dobra ja bede na pewno , przyjade pod stadion Lecha ale już na tą grochówke to nie dam rady bo potem musze pozałatwiać pare spraw w poznaniu ale na Lechu napewno bede, pozdro i dozobaczenia , nareszcie zalicze pierwszy zlot już sie ciesze 

-
Pyton162
Witam.
Ja również piszę się na to spotkanie. Będę na 100 %, chyba jako jedyny z Wrocławia.
Tylko proszę o info z objaśnieniem jak dojechać na stadion LECH'a, ewentualnie może ktoś będzie jechał z tego samego kierunku co ja. Poznania nie znam
Pozdrawiam
Ja również piszę się na to spotkanie. Będę na 100 %, chyba jako jedyny z Wrocławia.
Tylko proszę o info z objaśnieniem jak dojechać na stadion LECH'a, ewentualnie może ktoś będzie jechał z tego samego kierunku co ja. Poznania nie znam
Pozdrawiam
- Od: 27 gru 2004, 20:49
- Auto: Mazda 6 GY – aktualnie
Mazda 323F BJ – była
Proszę bardzo. Zrobiłem szczegółowy plan dojazdu od strony Wrocławia oraz autostrady A2.
http://mazdaspeed.pozn.pl/spot26-02/

http://mazdaspeed.pozn.pl/spot26-02/

/Mazda 323F 1.5 16V 95r LPG JMZBA/
- Od: 14 lip 2004, 07:56
- Auto: Mazda323F 1.5 16V 95 LPG JMZBA
Marco81 napisał(a):chyba jako jedyny z Wrocławia.
No nie drażnij mnie

Jak tak dalej będziesz jęczał to sam pojade
Pozdrawiam
Pozdrawiam
/* Starożytni wikingowie powiadali, */
/* że alkohol spożywany z umiarem */
/* nie szkodzi nawet w największych ilościach. */
/* Starożytni wikingowie powiadali, */
/* że alkohol spożywany z umiarem */
/* nie szkodzi nawet w największych ilościach. */
- Od: 6 paź 2004, 13:49
- Auto: 323F BA 1,5 16V 95r.