Cześć wszystkim, kto jeszcze ma hobby takie jak kulturystyka? Kulturystyka to styl życia, który pomaga poprawić kondycję i siłę. Jakie ćwiczenia uważasz za najskuteczniejsze? Mam głównie takie podejście:
– Ramiona: wyciskanie sztangi na stojąco, martwy ciąg z hantlami.
– Ramiona: uginanie ramion ze sztangą, wyciskanie francuskie.
– brzuch: skrętoskłony, unoszenie nóg w zwisie.
Kulturystyka
Strona 1 z 1
Siem!
Mega, że się podzieliłeś! Sam też jestem na etapie kulturystyki i w zasadzie robię podobne ćwiczenia. Na ramiona oprócz sztangi uwielbiam podciąganie na drążku, bo ręce rosną jak na drożdżach
A brzuch? Skrętoskłony i unoszenie nóg w zwisie to klasyka, ale deska też daje popalić.
Jak radzisz sobie z utrzymaniem kondycji? Ja się boje, ze się zastoje na tej siłce i zaczałem się trochę ruszać i bigać krótkie odcinki ale chce iść w kardio. Masz jakieś doświadczenia z odzieżą do biegania?
Stary, kiedyś biegałem w byle czym, ale odkąd zmieniłem ciuchy na coś sensownego, to jakbym wchodził na wyższy level. W sumie ostatnio kupiłem tutaj
Trzymam kciuki, żebyś dalej miał taką motywację! Pozdro
Mega, że się podzieliłeś! Sam też jestem na etapie kulturystyki i w zasadzie robię podobne ćwiczenia. Na ramiona oprócz sztangi uwielbiam podciąganie na drążku, bo ręce rosną jak na drożdżach

A brzuch? Skrętoskłony i unoszenie nóg w zwisie to klasyka, ale deska też daje popalić.
Jak radzisz sobie z utrzymaniem kondycji? Ja się boje, ze się zastoje na tej siłce i zaczałem się trochę ruszać i bigać krótkie odcinki ale chce iść w kardio. Masz jakieś doświadczenia z odzieżą do biegania?
Stary, kiedyś biegałem w byle czym, ale odkąd zmieniłem ciuchy na coś sensownego, to jakbym wchodził na wyższy level. W sumie ostatnio kupiłem tutaj
i naprawdę robi różnicę, serio!usunieto
Trzymam kciuki, żebyś dalej miał taką motywację! Pozdro
- Od: 8 maja 2025, 15:32
- Auto: Mazda3, L3-VE, 2008
Strona 1 z 1