Telefony komórkowe
say napisał(a):WM, GPS, duzy wyświetacz (tylko tak mam czas na filmy), pełna synchronizacja z outlook...i takie tam róznie, teraz "siedzę na" i780 ale ma już 2 lata.
Myślę że teraz HTC wiedzie prym jeśli chodzi o telefony z WM, sam zastanawiam się nad takim
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Dobra, to teraz ja.
Potrzebuję telefonu z dużym wyświetlaczem. Może być dotykowy, ale to nie priorytet ( z klawiaturą qwerty lepiej). Ma służyć też do nawigacji (program przynajmniej na poziomie OVI Map Nokii), czasem internetu. Bateria trzymająca przynajmniej 2 dni jest niezbędna. Aparat byle jaki. Bluetooth działający jak tylko się da. Cena... jak najniższa..
Teraz mam Nokię 5800 i mam jej dość
Macie jakieś pomysły?
Potrzebuję telefonu z dużym wyświetlaczem. Może być dotykowy, ale to nie priorytet ( z klawiaturą qwerty lepiej). Ma służyć też do nawigacji (program przynajmniej na poziomie OVI Map Nokii), czasem internetu. Bateria trzymająca przynajmniej 2 dni jest niezbędna. Aparat byle jaki. Bluetooth działający jak tylko się da. Cena... jak najniższa..
Teraz mam Nokię 5800 i mam jej dość
Macie jakieś pomysły?
qwerty masz w E71
Ja używam i spisuje się nieźle, mały wyświetlacz nie jest problemem
A jeśli chcesz coś z większym to może N97?
Ja używam i spisuje się nieźle, mały wyświetlacz nie jest problemem
A jeśli chcesz coś z większym to może N97?
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
miałem wcześniej e71 i tęsknię za nią cholernie
Jeśli nie znajdę nic innego to ją kupię. Wolałbym jednak nie symbiana.
N97.. dużo bym nie zmienił w stosunku do 5800
N97.. dużo bym nie zmienił w stosunku do 5800
e71 to już stary telefon jest 
Mamy zbliżone wymagania z tym, że ja nie potrzebuje navi. Poleciłbym Ci Xperie X10 mini Pro ,ale wyświetlacz trochę za mały. Niestety duże ekrany + qwerty fizyczna wiąże się ze sporymi kosztami zakupu.
a ten ZTE Blade Ci się nie podoba? Cena/Jakość wypada bardzo dobrze.
Flipout'a już wiem, że nie chcesz
Mamy zbliżone wymagania z tym, że ja nie potrzebuje navi. Poleciłbym Ci Xperie X10 mini Pro ,ale wyświetlacz trochę za mały. Niestety duże ekrany + qwerty fizyczna wiąże się ze sporymi kosztami zakupu.
a ten ZTE Blade Ci się nie podoba? Cena/Jakość wypada bardzo dobrze.
Flipout'a już wiem, że nie chcesz
ale ta Xperia to jakąś śmieszną bateryjkę ma. 930 mAh
Już bym sobie nawet odpuścił tę fizyczną klawiaturę...
ZTE wygląda bardzo sensownie, muszę o nim poczytać.
Kusi mnie Samsung Wave S8500 i Bada. Używa ktoś jakiejś navi na tym?
Wczoraj ojcu do firmy przywieźli kilka Nokii C6.... masakra.. Nokia się stoczyła strasznie. Obudowa trzeszczy, klawiatura się wysuwa krzywo..
GiieeeejPhone
Już bym sobie nawet odpuścił tę fizyczną klawiaturę...
ZTE wygląda bardzo sensownie, muszę o nim poczytać.
Kusi mnie Samsung Wave S8500 i Bada. Używa ktoś jakiejś navi na tym?
Wczoraj ojcu do firmy przywieźli kilka Nokii C6.... masakra.. Nokia się stoczyła strasznie. Obudowa trzeszczy, klawiatura się wysuwa krzywo..
loockas napisał(a):Flipout'a już wiem, że nie chcesz
GiieeeejPhone
Zyg napisał(a):Samsung Wave S8500 i Bada
No właśnie jak już pisałem ten samsung albo wildfire... Kumpel ma samsunga i jest rewelacyjny. Co do htc..
Laetius est, quoties magno sibi constat honestum
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60288&highlight=
Są navi na Badę, na tą chwilę już dwie albo nawet trzy. Mimo wszystko osobny, wygodniejszy "nawigator" kosztuje mniej niż 200zł – warto pomyśleć o takim rozwiązaniu.
Co do fonów z QWERTy niedrogich – zaczaj się na X1 – fajnie wykonane sprzętowo, baaaaardzo długo działa na jednym ładowaniu i może Ci się spodobać jeśli zniesiesz software które jest do pupy (WM 6.1 i WM 6.5).
Co do fonów z QWERTy niedrogich – zaczaj się na X1 – fajnie wykonane sprzętowo, baaaaardzo długo działa na jednym ładowaniu i może Ci się spodobać jeśli zniesiesz software które jest do pupy (WM 6.1 i WM 6.5).
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
właśnie brii piszesz w momencie, w którym wydumałem kupno oddzielnej navi
Na badę póki co z darmowych jest chyba tylko nDrive? Bo Naviexpert ciągnie mapki z serwera na bieżąco, chyba że kupie licencję. Coś od Navigona ma wyjść w IIIkw 2011. Jadę jutro pomacać Falę 
chyba wolałbym nie.. Po symbianie chcę lepiej
brii napisał(a):WM 6.1 i WM 6.5
chyba wolałbym nie.. Po symbianie chcę lepiej
na razie rzucę info tutaj, ale jak ktoś zainteresowany to odsprzedam tego SE X8, nie leży mi jednak ten telefon, potrzebuje qwerty :-P cena bardzo okazyjna :–)
..::Born To Rise Hell::..
Zyg napisał(a):boli mnie brak navi na Badę
brii napisał(a):Mimo wszystko osobny, wygodniejszy "nawigator"
Dokładnie jestem tego samego zdania co brii
Ja potrzebuje po prostu nowy telefon. Teraz jadę na samsungu u700 z poprzedniej umowy
Laetius est, quoties magno sibi constat honestum
Hej,
Miał ktoś w rękach Samsung Galaxy 551 ?
Mogę wziąć za śmieszną kasę i się zastanawiam nad nim.
SE X8 mi jednak nie podszedł i muszę mieć coś ze sprzętową qwerty.
Dzięki za info.
Miał ktoś w rękach Samsung Galaxy 551 ?
Mogę wziąć za śmieszną kasę i się zastanawiam nad nim.
SE X8 mi jednak nie podszedł i muszę mieć coś ze sprzętową qwerty.
Dzięki za info.
jestem mistrzynią pisania na xperii
nauczyłam się
ale strasznie krótko trzyma mi bateria, góra 3 dni..

nauczyłam się
-
Ania_TM
a ja właśnie pakuje SE do pudełka :–) do łask wróciła poczciwa 6230i.
W piątek będę miał Samsunga Galaxy 551. Musze teraz tylko sprzedać tę X8.
Wrzucę u nas do działu sprzedaży, ale jak ktoś chciałby, to pisać PW. Na pewno się dogadamy :–).
Obejrzałem kilka testów Galaxy 551 i może być całkiem fajnym telefonem, zwłaszcza ze będę miał go parę stówek niżej niż chodzą w detalu.
W piątek będę miał Samsunga Galaxy 551. Musze teraz tylko sprzedać tę X8.
Wrzucę u nas do działu sprzedaży, ale jak ktoś chciałby, to pisać PW. Na pewno się dogadamy :–).
Obejrzałem kilka testów Galaxy 551 i może być całkiem fajnym telefonem, zwłaszcza ze będę miał go parę stówek niżej niż chodzą w detalu.
JohnnyB napisał(a):Samsunga Galaxy 551.
Super, super, super. Czekam na kilka słów o nim. Mam prośbę. Zainstaluj Angry Birds (jest w markecie za free) i napisz jak chodzi. Nie ma jeszcze w sieci wielu informacji o tym fonie. Gdzieś na xda wyczytałem, że 551 nie ma GPU. Wychodziło by z tego, że jest gorszy niż mój LG Swift więc zmiana trochę bez sensu. U mnie śmiga mi nawet NFS Shift w 3d (podrzuce ci instalke i sprawdzisz też ok?). Strasznie mi się spodobał ten telefon ze względu na qwerty i cenę