Komputery – kupno/gry/opinie/pytania/internet
A więc będę musiał pod koniec roku lub na początku przyszłego o tym pomyśleć... A może wcześniej...? 
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
ravo napisał(a):firma w ktorej od 10 lat kupuje kompy
Ten co pokazałeś ma wolniejszy procek i inną matrycę, dlatego kosztuje 2,5 kzł.
Tamten z linku wyżej jest taki sam jak ten (przynajmniej wydaje mi się że taki sam)

If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):Ten co pokazałeś ma wolniejszy procek i inną matrycę,
aaaa
ja w sobote musze kupic lapka i mecza mnie te 3 modele
http://proline.pl/shop.php?prodid=MSI+VR610X-045PL
http://proline.pl/shop.php?prodid=IBM+N200-TY2BKPB
http://arest.pl/index.php?inc=produkt&b ... &grupa=411
a co powiecie na 12"
?
Mi chodzi po glowie FS u9200 12" ;]
jednak male jest piekne
Mi chodzi po glowie FS u9200 12" ;]
jednak male jest piekne
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Bardzo wygodna sprawa jak często nosisz komap – nie raz używałem X41 (też 12") – rewelacja 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
witam.
zamierzam powiesić projektor pod sufitem i niechciałbym wiercic zbyt wielu dziur( znaczy poprawiać)bo żle określiłem odległość.
na dzień dzisiejszy odpowiednim ustawieniem(tak mi się wydaje) jest;ninimalny zoom i dopasowanie odległośći do ekranu,ALE żeby nie robić czegoś dwa razy; to wszystkie sygestie mile widziane[/b]
zamierzam powiesić projektor pod sufitem i niechciałbym wiercic zbyt wielu dziur( znaczy poprawiać)bo żle określiłem odległość.
na dzień dzisiejszy odpowiednim ustawieniem(tak mi się wydaje) jest;ninimalny zoom i dopasowanie odległośći do ekranu,ALE żeby nie robić czegoś dwa razy; to wszystkie sygestie mile widziane[/b]
Ostatnio edytowano 27 sty 2008, 18:22 przez alf28, łącznie edytowano 1 raz
i znowu piękny słoneczny dzień
- Od: 1 lip 2006, 10:20
- Auto: 6 2.0i . i 323f BA z5
a nie jest tak, że najprośicej jest sparwdzić to samemu w domu???
odpal sobie to w domu i popatrz jak i gdzie jest najlepszy obraz, zrób regulacje siakie i owakie obrazu – potem w tym miejscu robisz podwieszenie...
ale wiesz ja kobieta jestem to moze sie nie znam....
odpal sobie to w domu i popatrz jak i gdzie jest najlepszy obraz, zrób regulacje siakie i owakie obrazu – potem w tym miejscu robisz podwieszenie...
ale wiesz ja kobieta jestem to moze sie nie znam....
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
niby takanonimka napisał(a):a nie jest tak, że najprośicej jest sparwdzić to samemu w domu?
no fakt niby to proste,ale nie wiem w jaki sposób jest wyświetlany obraz HD lub BLU RAY bo narazie takiego odtwarzacza nie mam i niemam od kogo pożyczyć,a dla przykładu DVD jest wyświetlane na pełnum ekranie, a divix już nie. jest mała różnica w wielkości obrazu.anonimka napisał(a):odpal sobie to w domu i popatrz jak i gdzie jest najlepszy obraz, zrób regulacje siakie i owakie obrazu – potem w tym miejscu robisz podwieszenie...
może powinienem to umieścić w car-audio
anonimka napisał(a):ale wiesz ja kobieta jestem to moze sie nie znam....

i znowu piękny słoneczny dzień
- Od: 1 lip 2006, 10:20
- Auto: 6 2.0i . i 323f BA z5
Sokool napisał(a):Jak to?
no wlasnie czekalam az ktos zada to pytanie... bo ja jestem nie dosc ze kobieta to jeszcze blondyna jestem

In this white wave I am sinking...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
Porek napisał(a):Pajko napisał(a):a co to
Niewiesz? Ległość, jest to odstęp pomiędzy legającymi przedmiotami. Zwyczajowo podawana jest w metrach lub ich pochodnych, aczkolwiek znane są też inne miary ległości, cal, mila, stopa ale to już nie tak istotne
alf28 napisał(a):DVD jest wyświetlane na pełnum ekranie
I z tego co kojarzę, inne formaty video nie będą większe niż obraz DVD. Jeśli się nie mylę, wystarczy dopasować ległośćdo DVD, bo wszystko inne będzie takich samych rozmiarów lub mniejsze, jak podany przez Ciebie przykład DivX.
Pozdrawiam, Mateusz.
Chyba mozesz sie mylic ... HD ma znacznie wieksza rozdzielczosc .... chyba mozesz sprawdzic poprzez sprawdzenie roznic rozdzielczosci XviDa i DVD a roznice wielkosci na scianie. ten stosunek powinien sie chyba zgadzac przy roznicy rozdzielczosci HD a DVD mam nadzieje ze rozumiesz co mam na mysli
- Od: 18 cze 2007, 12:05
- Auto: Mazda 626, GD, 2.0D, 89r
BoBi1234 napisał(a):Chyba mozesz sie mylic ... HD ma znacznie wieksza rozdzielczosc .... chyba mozesz sprawdzic poprzez sprawdzenie roznic rozdzielczosci XviDa i DVD a roznice wielkosci na scianie.
Jeśli masz ustawiony projektor na rozdzielczość PAL (720x576) i odpalasz na nim film DVD (czyli rozdzielczość systemu PAL) to zajmuje cały ekran. Teraz jeśli masz film w MPEG4 (divx, xvid, x264 itp) w rozdzielczości np 640x300 to obraz nie zajmie całego ekranu.
Teraz bierzemy źródło hd i... nic się nie zmienia. Ustawiasz projektor w rozdziałkę HDTV (720p lub 1080p) i obraz fizycznie ma takie same rozmiary.