cwaniactwu boiskowem mówimy stanowcze NIE, nie mam szacunku dla drużyny która stosuje takie zagrywki i uczy się jeszcze tego perfidnie na treningach.
www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):nie mam szacunku dla drużyny która stosuje takie zagrywki i uczy się jeszcze tego perfidnie na treningach.
gromaciek napisał(a):zarówno zazdrość ze nie ma na nich mocnych w ostatnich czasach.
dokładnie.Radex napisał(a): nie mam szacunku dla drużyny która stosuje takie zagrywki i uczy się jeszcze tego perfidnie na treningach.
Kamil napisał(a):To dlaczego dopuszczają się takich zagrywek?
Kamil napisał(a):to po co im stosować oszustwo?
Kamil napisał(a):Gdyby grali fair, by nie było wątpliwości, że to jest najlepszy team w historii,
Kamil napisał(a):ale połowa z nich to oszuści" – taka łatka im pozostanie.
czyli oszukują bo muszą – tak wnioskuje z powyższegogromaciek napisał(a):Są prowokowani. Bo bezsilny przeciwnik innego rozwiązania nie widzi![]()
gromaciek napisał(a):A czy Oni tak naprawdę oszukują ? Nie.
gromaciek napisał(a):A nie grają fair ?
gromaciek napisał(a):Zadaj sobie pytanie dlaczego tak perfekcyjnie potrafią się wywrócić etc
Kamil napisał(a):czyli oszukują bo muszą – tak wnioskuje z powyższegooni prowokują swoimi wygibasami na glebie i bardzo dobrą grą, tak więc prowokują podwójnie
![]()
gromaciek napisał(a):Czy brałes kiedyś udział w profesjonalnym treningu ?
Kamil napisał(a):Chodzi mi o to, iż Barca nie musi, a zniża się do poziomu innych
Kamil napisał(a):a zniża się do poziomu innych
Adamos napisał(a):No i wygrali. Gratulacje.
Radex napisał(a):cwaniactwu boiskowem mówimy stanowcze NIE, nie mam szacunku dla drużyny która stosuje takie zagrywki i uczy się jeszcze tego perfidnie na treningach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości