Telefony komórkowe
loockas napisał(a):No mnie się udało rozwalić prawię cała baterie jednego dnia. Po co tyś mi napisał o tym Angry Birds?
To malo grales
ja mam nokie n95 i miałem na niej garmina teraz jak dałem do niej większą kartę pamięci to mam tylko NOKIA OVI ale daje rade , jeszcze się z nią nie zgubiłem nawet jak ostatnio trenowałem a raczej uczyłem się jazdy autem jak orientujesz się mniej więcej gdzie jest droga patrząc na wystające ze śniegu znaki drogowe
- Od: 20 lis 2010, 17:58
- Auto: Mazda 6 2,0 MZR-CD
Mam taki problem: Do E66 wgrałem najnowsze Ovi Maps i lipa nie chce działać
Może mieć coś z tym wspólnego wgrany garmin 
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
shadoow napisał(a):Mam taki problem: Do E66 wgrałem najnowsze Ovi Maps i lipa nie chce działaćMoże mieć coś z tym wspólnego wgrany garmin
Problem z Ovi Maps to raczej nie przez garmina. A czemu nie używasz garmina?
Xedos B6 http://www.youtube.com/watch?v=LqXNk-psA3s
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874
Xedos KF http://www.youtube.com/watch?v=o7klHd-1HWQ
Moje autko: viewtopic.php?f=137&t=95874
Przymierzam się do kupienia któregoś z tych telefonów. Chcę aby służył mi za taki organizer, wyświetlacz dotykowy oczywiście i musi być wbudowany moduł GPS. W mojej opinii przeważa C6, bo ma klawiaturę QWERTY no i przede wszystkim stoi na symbianie z którym mam do czynienia już długi czas i nie zamierzam przestać.
Jednak w samsungu nęci mnie ten wyświetlacz amoled. Nie mem też pewności co do instalowania aplikacji. Na symbiana jest ich masę, chodzi mi tutaj o tom-toma, garmina czy Am. Natomiast na system bada słyszałem że jest ciężko.
Dawajcie oponie jeżeli posiadacie jakiś z tych telefonów oraz wlasne propozycje
Jednak w samsungu nęci mnie ten wyświetlacz amoled. Nie mem też pewności co do instalowania aplikacji. Na symbiana jest ich masę, chodzi mi tutaj o tom-toma, garmina czy Am. Natomiast na system bada słyszałem że jest ciężko.
Dawajcie oponie jeżeli posiadacie jakiś z tych telefonów oraz wlasne propozycje
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
tak tak, ja ponimaju 
ale przeca możesz się podpiąć pod istniejący temat i tam wkleić całego posta z pytaniem.
myslisz ze tam ludzie nie rozmawiaja o konkretnych modelach telefonów?
no bo zobatsz...
teraz każdy będzie zakładał temat z różnymi telefonami i powstanie multum tematów:
Nokia97 vs Nokia97mini
G1 vs G2
Iphone vs Xperia
itd....
Jest temat o telefonach, nie róbmy chlewu
to nie forum o komórkach gdzie każda komórka powinna mieć osobny temat..
kurna ja to jednak mam parcie na Moderatora

ale przeca możesz się podpiąć pod istniejący temat i tam wkleić całego posta z pytaniem.
myslisz ze tam ludzie nie rozmawiaja o konkretnych modelach telefonów?
no bo zobatsz...
teraz każdy będzie zakładał temat z różnymi telefonami i powstanie multum tematów:
Nokia97 vs Nokia97mini
G1 vs G2
Iphone vs Xperia
itd....
Jest temat o telefonach, nie róbmy chlewu
kurna ja to jednak mam parcie na Moderatora

Fedu napisał(a):A czemu nie używasz garmina?
Garmin jest używany tylko trzeba nowsze mapki wgrać a chciałem po prostu spróbować czegoś nowego
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Radex napisał(a):Jest temat o telefonach, nie róbmy chlewu
Tylko przedzwonmy przez ''0''

Najlepiej z telefonu full wypas

-
Szalotka
Na Wave'a (8500) jest coraz więcej aplikacji – zakończyło się Bada Cup i powinno być coraz lepiej.
Sprzętowo ten telefon to pierwsza liga. Jeżeli zależy Ci na porządnej obudowie, dobrym aparacie, możliwości nagrywania filmów HD, świetnym wyświetlaczu to Wave powinien Ci pasować.
Z Symbianem miałem do czynienia w ver S60v3 i był w miarę ok, choć ilość aplikacji nie powalała.
Sam stoję przed podobnym dylematem, ale Nokię odrzuciłem z góry ze względu na coraz większą ilość wpadek i mimo wszystko przestarzały system.
Zastanawiam się nad Wave S8500 vs Galaxy S vs Milestone
Czyli albo Bada albo Android.
Sprzętowo ten telefon to pierwsza liga. Jeżeli zależy Ci na porządnej obudowie, dobrym aparacie, możliwości nagrywania filmów HD, świetnym wyświetlaczu to Wave powinien Ci pasować.
Z Symbianem miałem do czynienia w ver S60v3 i był w miarę ok, choć ilość aplikacji nie powalała.
Sam stoję przed podobnym dylematem, ale Nokię odrzuciłem z góry ze względu na coraz większą ilość wpadek i mimo wszystko przestarzały system.
Zastanawiam się nad Wave S8500 vs Galaxy S vs Milestone
Czyli albo Bada albo Android.

- Od: 17 paź 2006, 07:47
- Auto: Xed 6 2.0 V6-->Millenia 2.5 V6 --> Mondeo MKIV
Ja dałem szansę BadaOS 
Nawet jak nie wypali to i tak Wave materiałowo jest świetny i funkcjonalnie wystarczający więc przez dwa lata sądzę, że będę zadowolony. Pozytywnie nastraja coraz większe zainteresowanie BadaOS i podnoszący się poziom dostępnych w Samsung Apps aplikacji
Nawet jak nie wypali to i tak Wave materiałowo jest świetny i funkcjonalnie wystarczający więc przez dwa lata sądzę, że będę zadowolony. Pozytywnie nastraja coraz większe zainteresowanie BadaOS i podnoszący się poziom dostępnych w Samsung Apps aplikacji
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
myślę wziąć SGS przy przedłużaniu umowy i wymienić go z zyskiem na Wave'a.
Dla mnie ważniejsza jest solidność telefonu niż kupa aplikacji, z czego większość dla zabawy.
Dlatego myślę, że z Falą mogę się polubić
Dla mnie ważniejsza jest solidność telefonu niż kupa aplikacji, z czego większość dla zabawy.
Dlatego myślę, że z Falą mogę się polubić

Jak wychodzisz z takiego założenia to obstawiam, że będziesz zadowolony podobnie jak ja – czyli bardzo 
Trusted computing – Yes or No?
siwy, moim zdaniem jeżeli jednym z priorytetów jest dla Ciebie nawigacja to zainwestuj 200 zł i kup sobie jakiegoś Larka. Bez problemu znajdziesz oryginalny albo i nie (jak sobie chcesz) program do nawigowania, czy to średnią AM czy coś lepszego – IGO8. Widziałem gdzieś w sieci przeróbki gdzie ktoś zainstalował taką nawi w tej uchylanej półeczce M6 gdzie niektóre wersję ją mają.
Windows Mobile raczej umiera, zresztą na własne życzenie i kupowanie teraz czegoś z tym systemem nie jest najlepszym pomysłem.
Windows Mobile raczej umiera, zresztą na własne życzenie i kupowanie teraz czegoś z tym systemem nie jest najlepszym pomysłem.