Piłka nożna – temat zbiorczy
125 lat Arsenalu
btw
"Statystyka mówi, że w czasie meczu każdy z piłkarzy ma piłkę przy nodze średnio przez 3 minuty. Ci najlepsi trochę więcej, około 4. Obrońcy mniej. Najważniejszą kwestią jest to, co robisz, gdy nie masz piłki. To decyduje o tym, czy jesteś dobrym piłkarzem, czy nie".
Stara wypowiedź Johana Cruyffa.
btw
"Statystyka mówi, że w czasie meczu każdy z piłkarzy ma piłkę przy nodze średnio przez 3 minuty. Ci najlepsi trochę więcej, około 4. Obrońcy mniej. Najważniejszą kwestią jest to, co robisz, gdy nie masz piłki. To decyduje o tym, czy jesteś dobrym piłkarzem, czy nie".
Stara wypowiedź Johana Cruyffa.
- Od: 27 paź 2011, 14:12
- Auto: Yamaha FZ6
Vicarious napisał(a):wydaje mi się, że strzelił "na wiwat" – czyli, żeby tylko odkopnąć piłkę... ale to tylko moja domyślna opinia Obrazek
Całkiem prawdopodobne bo nawet nie cieszył się ze strzelonej bramki
A co do fair play to Barca B, zachowała się najlepiej jak mogła

Dlatego zawsze podkreslam ze ta drużyna jest number 1. Obojetnie co by się działo.
Co klasa to klasa. Barcelona jest wielka. Nawet ich rezerwy
-
Szalotka
typowe fanboje
widać ewidentnie że gościu patrzy się na bramkę i mimo że bramkarz leży i skręca się z bólu to ten uderza piłkę skierowaną wprost między słupki.
później po prostu im wypadało oddać bramkę, owszem zachowali się dobrze jednak nie bądźcie takimi ślepcami tylko dlatego że lubicie Barcę i przyznajcie że gościu zachował się beznadziejnie zamiast go bronić udawając że widzieliście co innego.
później po prostu im wypadało oddać bramkę, owszem zachowali się dobrze jednak nie bądźcie takimi ślepcami tylko dlatego że lubicie Barcę i przyznajcie że gościu zachował się beznadziejnie zamiast go bronić udawając że widzieliście co innego.
Radex napisał(a):to ten uderza piłkę skierowaną wprost między słupki.
Nawet jesli jest tak jak mówisz to każdy piłkarz strzeli jesli nie ma gwizdka sędziego. A nóż, widelec sie uda ? W tym przypadku sie udało. Wine można miec do sedziego a nie do piłkarza.
Mimo wszystko zachowali sie fair play. To nie podlega dyskusji
-
Szalotka
Więc jeśli strzela do bramki a widzi skręcającego się z bólu bramkarza (mimo że padnie gol i drużyna zyska bo sędzie nie gwizdnął) to w takim razie NIE jest to zachowanie FAIR PLAY.
i do tego dąże, ale Wy swoje
to co było potem, owszem było zachowaniem FAIR PLAY.
i do tego dąże, ale Wy swoje
to co było potem, owszem było zachowaniem FAIR PLAY.
Pamiętam, jak kiedyś Ajax strzelił przypadkiem bramkę po babolu bramkarza, oddając piłkę po geście fair play w meczu na szczycie Eredivisie
Zaraz po tym golu przeprowadzili piękną akcję na swoja bramkę
Mecz się zakończył ich zwycięstwem 4-3 bodajże. Za to szacun 
Zapewne mówisz o tym 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
-
2+2=5
cbr
już widze jak zaraz się zbiegną fanboje bafelony i będą ślepo bronić swojej kochanej drużyny. najlepsze jest to że jakby real madryd wszystko wygrywał to duża część tych fanbojów kibicowałaby realowi
a tu z innej paki.
w niedzielę o godzinie 14tej odbędzie się turniej w Dusseldorfie

ponoć do obejrzenia tutaj: http://www.bvb.de/facebook oraz live.meinbvb.de

już widze jak zaraz się zbiegną fanboje bafelony i będą ślepo bronić swojej kochanej drużyny. najlepsze jest to że jakby real madryd wszystko wygrywał to duża część tych fanbojów kibicowałaby realowi

a tu z innej paki.
w niedzielę o godzinie 14tej odbędzie się turniej w Dusseldorfie

ponoć do obejrzenia tutaj: http://www.bvb.de/facebook oraz live.meinbvb.de
Radex napisał(a):już widze jak zaraz się zbiegną fanboje bafelony i będą ślepo bronić swojej kochanej drużyny.
Już jestem. Pierwszy
Barcelona jak widać jest najlepsza pod każdym względem
-
Szalotka
Oj tam nie miałem na celu ani żadnej prowokacji czy też obrażania nikogo. Zobaczyłem ten film i widać czarne na białym jak się zachowują w dzisiejszych czasach piłkarze, nie tylko barcelony. Jednak oni wykorzystują to naganie i przy każdej okazji. Nie jestem żadnym fanem barcy, realu, czy kogokolwiek innego. Oglądam mecze bo to lubię i nie ważne kto wygra, byle to było dobre widowisko dla oka.
-
2+2=5
cbr napisał(a):obaczyłem ten film i widać czarne na białym jak się zachowują w dzisiejszych czasach piłkarze, nie tylko barcelony.
Jest to element szkolenia. Opanować tą sztukę też nie jest łatwo
-
Szalotka