shadoow napisał(a):Ja do Noki E66 wrzuciłem sobie Garmina i jakoś nie narzekam. Ani razu mnie nie zawiodła spisuje się bardzo fajnie.
Ja mam Garmina w N95, spisuje się bdb
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):masa komunikatorów
loockas napisał(a):Olbrzymia ilość darmowych gier.
loockas napisał(a):Pierwszą wadą był brak możliwości zapisu aplikacji na karcie pamięci (jest podobno w 2.2).
sq2jul napisał(a):Z drugiej strony tez nie za dobrze, bo LG nie jest jakims popularnym producentem telefonow Androidowych – podejrzewam, ze za jakis czas bedzie problem z aktualizacjami systemu.
brii napisał(a):Pobaw się BadaOS
sq2jul napisał(a):tzn jest jeden oficjalny klient, ktory daje rade no ale trzeba placic za korzystnie... :/
sq2jul napisał(a):AFAIK oficjalnie taka funkcjonalosc w Androidzie nie istnieje.
loockas napisał(a):Cod o Galaxy S, to poważnie nad nim myślę o ile będę chciał zostać faktycznie przy androidzie. Pod względem technicznym jest to sprzęt przy którym mógłbym chyba w końcu zostać na dłużej
loockas napisał(a):Głupota, której nie potrafię zrozumieć.
loockas napisał(a):Android widzi radio jak zestaw słuchawkowy, a nie samochodowy co uniemożliwia import książki do radia.
sq2jul napisał(a):jest jeszcze kilka takich niuansow... np:
– brak mozliwosci zapisu do pamieci/na karte zalacznika o nie znanym przez aplikacje gmail rozszerzeniu (czyli praktycznie wszystko co nie jest zdjeciem czy mp3)
– brak mozliwosci uploadu fotek np do imageshack czy innego fotosika (przegladarka chyba ma zablokowany dostep do systemu plikow)
– brak wsparcia dla sieci WiFi typu ad-hoc (jedynie po zrootowaniu i to porzez recznie wyklepane skrypty/edycje plikow konfiguracyjnych)
i jeszcze kilka innych kwiatkow, ktore w tym momencie wylecialy mi z glowy.
loockas napisał(a):Np zrobienie sharingu połączenia hsdpa na wlan
loockas napisał(a):Ty nadal masz hero?
sq2jul napisał(a):– wielkosc bodajze cos kolo 4"
brii napisał(a):Łojezu – jak to schować do kieszeni i sobie nie zrobić krzywdy przy siadaniu?
loockas napisał(a):Moje LG ma 1500mAh – do 3 dni przy dość sporym używaniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości