KyRy napisał(a):4,5msc i pierwsza zima Camaro![]()
Piękny.
Mam znajomego co też lubi duże psy.
jego leonberger jest cudny tu jak był mniejszy na początku 2012
www.mazdaspeed.pl
KyRy napisał(a):4,5msc i pierwsza zima Camaro![]()
milczek_89 napisał(a):A jak ich charakterki? W domu są spokojne? Bo na wystawach to one najbardziej się złoszczą, prychają, syczą, drapią i gryzą każdego kto je dotyka, obojętnie czy to właściciel, sędzia czy ktokolwiek inny
Zawsze mnie ciekawiło jakie one są w domu
radzi89 napisał(a):...kompletnie nie interesują go żadne "kary" dla kotówSkubany niczego się nie boi
Osypiuk napisał(a):Kotu też trzeba poświęcić trochę czasu i zainteresowania.
Osypiuk napisał(a):Wydaje Mi się też jak czytam o kotach to znaczenie ma także czas i moment odstawienia od matki.
Im wcześniej tym gorzej. Moje były zabrane w wieku około 14-15 tygodni.
Nie bez znaczenia też jest dobra hodowla jak w moim przypadku.
Osypiuk napisał(a):Nie wiem jak u Ciebie, moje dały się wielu rzeczy nauczyć, co wolno i kiedy. Trzeba troszkę czasu i cierpliwości.
Jedyny moim zdaniem mały "minusik" tej rasy to wychodząca sierść...
zuziamarzec123 napisał(a):Waszym zdaniem jaki zwierzak jest lepszy dla młodego małżeństwa pies czy kot?
Fasola napisał(a):Marek 161BD081 napisał(a):Nie wiem czy pomogłem
Na pewno dałeś się nabrać
Marek 161BD081 napisał(a):To jest odwieczny "dylemat"
Ale należy pamiętać, ze zwierzak w domu to przyjemność ale i też obowiązek.
Kota na nie trzeba wyprowadzać na spacer tak jak psa bo kuweta ze żwirkiem mu w zupełnie wystarczy
Osypiuk napisał(a):Wbrew pozorom potulne jak baranki.
Na około 8 miesięcy nic nie zniszczone – podstawa to dobry i porządny drapak (ja mam dwa).
Owszem mają "humorki" ale rzadko, lubią się bardzo bawić (piłki, myszki, piórka) i te zabawki mają do dyspozycji. Kotu też trzeba poświęcić trochę czasu i zainteresowania.
Wydaje Mi się też jak czytam o kotach to znaczenie ma także czas i moment odstawienia od matki.
Na cały ten czas jak je mam nie miałem nigdzie w domu jakiejś kociej "niespodzianki" poza kuwetą.
Osypiuk napisał(a):Wydaje Mi się też jak czytam o kotach to znaczenie ma także czas i moment odstawienia od matki.
Na cały ten czas jak je mam nie miałem nigdzie w domu jakiejś kociej "niespodzianki" poza kuwetą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości