Piłka nożna – temat zbiorczy
cbrPL napisał(a):A: Rosja, Grecja
B: Niemcy, Holandia
C: Hiszpania, Włochy
D: Anglia, Szwecja
1/4:
Rosja – Włochy
Hiszpania – Grecja
Niemcy – Szwecja
Anglia – Holandia
1/2
Włochy – Niemcy
Hiszpania – Holandia
Finał:
Hiszpania – Niemcy (po dogrywce)
Ośmiornicą nie jestem, ale przyszłość przewiduje
coś nie tak jest w tej rozpisce. W 1/4 jest tak, że ci którzy wyjdą z gr. a grają z tymi co wyjdą z gr. b i ci co wyjdą z gr. c grają z tymi co wyjdą z gr. d
cbrPL napisał(a):Ośmiornicą nie jestem, ale przyszłość przewiduje
Postawiłes na samych faworytów a nigdy nie ma tak ze wszyscy najlepsi wychodza
Nie wszystkim podczas deszczu otwiera sie parasol
Ja mysle ze Polska wyjdzie z tej grupy. Kuchennymi drzwiami jak to powiadają ale wyjdzie
-
Szalotka
Moje typy to:
Grupa A: Rosja i Grecja
Grupa B: Niemcy i Holandia
Grupa C: Hiszpania i Chorwacja
Grupa D: Anglia i Szwecja.
Na finał poczekam z obstawianiem
Grupa A: Rosja i Grecja
Grupa B: Niemcy i Holandia
Grupa C: Hiszpania i Chorwacja
Grupa D: Anglia i Szwecja.
Na finał poczekam z obstawianiem
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
gromaciek napisał(a):Postawiłes na samych faworytów a nigdy nie ma tak ze wszyscy najlepsi wychodza![]()
Ja mysle ze Polska wyjdzie z tej grupy. Kuchennymi drzwiami jak to powiadają ale wyjdzie
Z pierwszym się zgodzę ale, najlepiej typować by było na miesiąc przed ME, czy po ostatnich sparingach.
Co do drugiego to mam taką nadzieje, że wyjdą z grupy ale w tym wypadku jestem realista
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
cbrPL napisał(a):Z pierwszym się zgodzę ale, najlepiej typować by było na miesiąc przed ME, czy po ostatnich sparingach.
Sparingi to zawsze wielka niewiadoma. Druzyny róznie do tego podchodzą
-
Szalotka
No nie przesadzajmy, w takich sparingach odbywają się jedne z ostatnich walk o miejsce w podstawowym składzie
Ja jak bym miał jakaś na ME i spędzić cały turniej na ławce to wolałbym nie jechać wcale 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Bartg napisał(a):hahaha![]()
Glory glory Manchester United
Ale kara lol, przegrać z Basel i odpaść w fazie grupowej
daj spokój, ja to się nawet już nie wypowiadam o swoich ulubieńcach....
dobrze że chociaż w bundeslidze dają radę

w niedziele mecz z FCK, powinny być łatwe 3 punkty, frajern monachium przegrywa i jest pierwsze miejsce
Masakra z Manchesterem
Kibicuję bardzo angielskiej piłce, ale Chelsea to najgorsza opcja.. Nie ma tam teraz za kogo kciuków trzymać. Może niech przynajmniej Napoli zajdzie daleko,podoba mi sie ich gra.
gromaciek napisał(a):Barcelona wygra LM
Mimo iż jestem "fanem" Barcy to obawiam się, że nie. Tak samo jak przegra w sobotę i nie wygra ligi.
Wg mnie są w kiepskiej formie. Brakuje postępów, nowości i jakości.
Moga być w zlej dyspozycji ale to jest potentat swiatowy. Nigdy nie odpusci. W lidze hiszpanskiej nie trzeba być mistrzem zeby grać w LM
Nawet jesli nie wygraja LM badz nawet Primera Division to i tak mozna gratulowac druzynom, które dzielnie stawiaja czoła druzynie naszpikowanej gwiazdami wielkiego formatu jak i budzetem jakim dysponuja
Barcelona zawsze bedzie wielką BARCĄ
Nawet jesli nie wygraja LM badz nawet Primera Division to i tak mozna gratulowac druzynom, które dzielnie stawiaja czoła druzynie naszpikowanej gwiazdami wielkiego formatu jak i budzetem jakim dysponuja
Barcelona zawsze bedzie wielką BARCĄ
-
Szalotka
Adamos napisał(a):Ale ja się z Tobą zgadzam itp.nie mniej jednak obawiam się o ich formę. Ligowe wpadki i pierwsze miejsce kubu z Madrytu mnie drażni
Jestem ogólnie fanem Barcy, ale patrząc obiektywnie z tą grą jaką prezentują teraz nie mają chyba szans na triumf w LM. Moim zdaniem w tym roku LM wygra Real Madryt, ale może się mylę
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)