Muwies :D
"I że Cię nie opuszczę" – romantyczny i ciekawy film, jeśli ktoś lubi miłosne filmy, bynajmiej dla mnie się podobał. Opowiada głównie o utraconej i zapomnianej miłości przez jedną ze stron i próbach jej odbudowania i w końcu ukazany jest mężczyzna z tej pozytywnej strony, który walczy o swoją ukochaną i jej uczucia. Występują również śmieszne momenty i dialogi oraz takie, aby uronić łezkę, więc polecam. 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Podobał, podobał 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
no to se obejrze 
ostanio oglądałem film z 2008r. "SKIN"
wstrzasający dramat o młodym chłopaku dorastającym w latach 70tych.
opowieść o przyjaźni, żalu i nienawiści spowodowanej ciężką sytuacją rodzinną.
bardzo dobrym film bez płytkich i żenujących happy endów do których zwykli przyzwyczaić nas obecnie reżyserzy.
naprawdę polecam
ostanio oglądałem film z 2008r. "SKIN"
wstrzasający dramat o młodym chłopaku dorastającym w latach 70tych.
opowieść o przyjaźni, żalu i nienawiści spowodowanej ciężką sytuacją rodzinną.
bardzo dobrym film bez płytkich i żenujących happy endów do których zwykli przyzwyczaić nas obecnie reżyserzy.
naprawdę polecam
Radex napisał(a):Johnny English Reborn
oglądał ktoś?
Szymon napisał(a):z loockasem oglądaliśmyjajca dobre
To chyba po kilku piwach bo ja na trzeźwo żebym nie ruszał strzałki w prawo mógł bym nie dotrwać do końca
Są sceny fajne, głupie ale fajne, a tak większość filmu słaba raczej.
Wczoraj oglądałem ten:
http://www.filmweb.pl/film/A-jeo-ssi-2010-582678
i szczerze mogę polecić – tylko nie czytajcie opisów bo już widzę, że potrafią zepsuć oglądanie. Ja oglądałem w ciemno.
Właśnie obejrzałem pilotowy odcinek serialu "Awake" i powiem szczerze że jest klasa, naprawdę inna, oryginalna fabuła, no i Jason Isaacs w roli głównej.
Dawno mnie odcinek tak serial nie wciągnął że miałem od razu ochotę obejrzeć kolejny odcinek, chyba wcześnie tylko Luther i Sherlock Holmes nowy :–).
W każdym bądź razie bezapelacyjnie polecam.
Dawno mnie odcinek tak serial nie wciągnął że miałem od razu ochotę obejrzeć kolejny odcinek, chyba wcześnie tylko Luther i Sherlock Holmes nowy :–).
W każdym bądź razie bezapelacyjnie polecam.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Luther
Luther jest dobry, mocny serial. szkoda tylko ze drugi sezon nie trzymal tego mrocznego i ciezkiego klimatu co pierwszy. Czekam na sezon trzeci.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Nie mogę przestać się śmiać. To będzie piękna komedia

Jakby ktoś chciał coś ciekawego i poważniejszego polecam Prawdziwe Męstwo – Braci Coen.
Muszę się zapoznać z resztą ich filmów, bo ten jest pierwszy ich jaki widziałem i bardzo mi przypadł do gustu.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B