Siatkówka – reprezentacja Polski
No to wczoraj ruszyła Liga Światowa i na dzień dobry obrońcy tytuły czyli Polska dostała od Brazyli 1:3. Nasi nie zagrali najlepiej ale może wyciągną wnioski i jutro ogramy Brazylię w Łodzi 
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Widzę, że temat zapomniany. Aż dziwne, uwzględniając ostatnie sukcesy 
I pozwolę sobie w związku z tym zapytać: macie jakieś dobre streamy? Bo nie zapłaciłem Solorzowi i płacić nie planuję:P A te co ostatnio oglądałem najlepsze nie były. Ewentualnie zostaje jakiś pub.
I pozwolę sobie w związku z tym zapytać: macie jakieś dobre streamy? Bo nie zapłaciłem Solorzowi i płacić nie planuję:P A te co ostatnio oglądałem najlepsze nie były. Ewentualnie zostaje jakiś pub.
Bez większych kombinacji:
Wszystkie mecze są na sportdeutschland.tv tylko potrzebujesz niemieckiego IP
I np: instalujesz darmowy program CyberGhost łączymy się przy jego pomocy z niemieckim serwerem proxy (otrzymujemy niemieckie IP) – warto to zrobić parę chwil przed meczem
, wchodzimy na stronę sportdeutschland.tv i wybieram transmisję którą chcesz zobaczyć. Na PC muszą być zainstalowane "silverlight" i "flash player". Gdyby obraz w trakcie transmisji się zacinał (darmowe serwery mają ograniczoną przepustowość), możemy rozłączyć serwer proxy gdyż potrzebny on jest tylko przy starcie. Jakość można powiedzieć, że HD przy necie 10 Mb/zero lagów.
Wszystkie mecze są na sportdeutschland.tv tylko potrzebujesz niemieckiego IP
I np: instalujesz darmowy program CyberGhost łączymy się przy jego pomocy z niemieckim serwerem proxy (otrzymujemy niemieckie IP) – warto to zrobić parę chwil przed meczem

Nie wiem na ile to prawda, ale jutrzejszy finał obejrzymy wszyscy Polsacie o 20:15 
Dzisiejszy mecz całkiem ok, ale kurde oni bardzo chaotycznie grają. Masa błędów, których się nawet grając w siatkę na WF nie robiło
Mimo wszystko fajne widowisko. Jutro spore szanse na złoto 
Dzisiejszy mecz całkiem ok, ale kurde oni bardzo chaotycznie grają. Masa błędów, których się nawet grając w siatkę na WF nie robiło
Prawda, prawda.
Niedawno wróciłem ze spodka. Mecz rzeczywiście średni. Mogło być gładkie 3:0, ale jakoś ciężko dziś grali.
Za to atmosfera wspaniała.
Niedawno wróciłem ze spodka. Mecz rzeczywiście średni. Mogło być gładkie 3:0, ale jakoś ciężko dziś grali.

Za to atmosfera wspaniała.

nie ma co..
teraz tylko WIELKIE GRATULACJE
!
nie jestem zagorzałym fanatycznym kibicem, ale z przyjemnością obejrzałem finałowy mecz (na tyle na ile było to możliwe w pracy
)
Gdyby Brazylia nie pękła psychicznie, to technicznie by nas załatwili..
Nerwówka ich załatwiła..
Świetny doping na pewno pomógł naszym siatkarzom.
POLSKA MISTRZEM ŚWIATA!!!
teraz tylko WIELKIE GRATULACJE

nie jestem zagorzałym fanatycznym kibicem, ale z przyjemnością obejrzałem finałowy mecz (na tyle na ile było to możliwe w pracy
Nerwówka ich załatwiła..
Świetny doping na pewno pomógł naszym siatkarzom.

POLSKA MISTRZEM ŚWIATA!!!

muunek napisał(a):nie ma co..
Nerwówka ich załatwiła..
Zgadzam się z kolegą. Pierwszy set pokazał jaka wielka presja ciążyła na naszych siatkarzach. Później nie wytrzymali tego Brazylijczycy. Piękny finał i turniej. Kibice nie zawiedli.
Gratulacje. Mamy Mistrzów
- Od: 27 sie 2014, 21:36
- Auto: Mazda 3 Sedan, 2.0 benzyna + gaz, 2005 rok
A ja jestem pod wrażeniem tego, jak grał Mika
I cieszę się , że Antiga nie postawił na starych wyjadaczy (Kurek, Możdżonek, Bartman), tylko wziął młodych z formą. Nie można jechać na opinii cały czas.
No i naprawdę się cieszę, ogromne gratulacje dla chłopaków. POLSKA MISTRZEM POLSKI!

I cieszę się , że Antiga nie postawił na starych wyjadaczy (Kurek, Możdżonek, Bartman), tylko wziął młodych z formą. Nie można jechać na opinii cały czas.
No i naprawdę się cieszę, ogromne gratulacje dla chłopaków. POLSKA MISTRZEM POLSKI!
Ja nie mam czasu oglądać teraz siatkówki, ale zawsze jak mam przerwę w pracy to czytam sobie wiadomości na http://www.kfin.be/ i wiem, co się dzieje w świecie- też w tym sportowym!
- Od: 2 cze 2018, 22:05
To jak będzie? Wrześniowy maraton siatkarski dzisiaj dobiega końca. Wczorajszy półfinał z USA to walka na wyniszczenie. Udało się i dzisiaj zamiast siatkówki siłowej przyjdzie Nam oglądać sambę.
Podsumowując Naszych: były wzloty i upadki, ale w swoim dwunastym meczu na tym turnieju, dzisiaj mamy powtórkę sprzed czterech lat i Nasze Orły, w obronie tytułu Mistrzów Świata zmierzą się z Brazylią.
Oby z podobnym skutkiem jak ostatnio
Podsumowując Naszych: były wzloty i upadki, ale w swoim dwunastym meczu na tym turnieju, dzisiaj mamy powtórkę sprzed czterech lat i Nasze Orły, w obronie tytułu Mistrzów Świata zmierzą się z Brazylią.
Oby z podobnym skutkiem jak ostatnio
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Ostatnio słuchałem wykładu trenera mentalnego kadry siatkarskiej za czasów Antigi jak pracował z nimi żeby zawodnicy skupiali się tyko i wyłącznie na grze, wtedy wygrali i mam nadzieję że teraz też chłopaki dadzą radę i obronią tytuł.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05