brii napisał(a):No i pierwsza gleba zaliczona...
Dzisiaj wydupiłem się na lewą stronę na piasku przy prędkości parkingowej
Lewa owiewka pęknięta od migacza do miejsca gdzie bak przechodzi w siedzisko
W innych miejscach solidnie przytarta.

grunt, że Ty jesteś cały... na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że byłem u kolejnego mechanika, który stwierdził, że moim sprzętem nigdy w życiu by nie zaryzykował trasy do hiszpanii i troche mnie zdołował a innego do wyjazdu na pewno nie kupię

ravo napisał(a):nie wiedzialem ani jednej zagietej tablicy resjtracyjnej ( w tamtym roku wszystkie byly )
ja widuję
ravo napisał(a):jak tylko widze motocykl w lusterku i mu zjedzam to odrazu mi dziekuje reka normalnie szok
dla mnie to raczej standardowe zachowanie
brii napisał(a):Ja dodam, że widzę poprawę kultury drogowej w przypadku większości prowadzących samochody osobnowe: zjeżdżają na prawo troszkę, zostawiają miejsce
no fakt – jest z tym coraz lepiej, chociaż w zeszłym tygodniu miałem sytuację, że jechałem między autami w korku i jak pewien golfiarz zobaczył mnie w lusterku natychmiast skręcił w lewo i zajechał mi drogę – na szczęście auto obok było też dość mocno z lewej – odkręciłem i zdążyłem przejechać między nimi – na hamowanie nie było szans
Waluś też miewam takie akcje na trasie – gość, który tak robi chyba wogóle nie jest świadom tego jakie niebezpieczeństwo stwarza

i to jest najgorsze