Muwies :D
royal napisał(a):Polecam Kidulthood oraz druga czesc adulthood , Dobre filmy chodz jedynka naprawde niezla, rzecz dzieje sie w londynie ....
genialny soundtrack polecam jak najbardziej, stare dobre klasyki.
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
http://film.wp.pl/id,122942,title,Missi ... caid=1d49e
Paramount Pictures opublikowało nowy, pełny zwiastun czwartej części "Mission Impossible" z polskimi napisami. Wyświetlana za oceanem z podtytułem "Ghost Protocol" produkcja jak zwykle dostarczy widzom na całym świecie sporej dawki adrenaliny, której przedsmak dostajemy w prezentowanej zapowiedzi.
"Mission: Impossible – Ghost Protocol" to kontynuacja cyklu o przygodach Ethana Hunta, tajnego agenta obdarzonego niezwykłą inteligencją i zwinnością. W roli głównej ponownie wystąpi Tom Cruise. Za reżyserię odpowiada Brad Bird, który część zdjęć postanowił realizować w technologii IMAX.
U boku Toma Cruise'a występują m.in. Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Ving Rhames, Michael Nyqvist, Tom Wilkinson i Josh Holloway.
Ciekawe jak kolejna część wypadnie?
Paramount Pictures opublikowało nowy, pełny zwiastun czwartej części "Mission Impossible" z polskimi napisami. Wyświetlana za oceanem z podtytułem "Ghost Protocol" produkcja jak zwykle dostarczy widzom na całym świecie sporej dawki adrenaliny, której przedsmak dostajemy w prezentowanej zapowiedzi.
"Mission: Impossible – Ghost Protocol" to kontynuacja cyklu o przygodach Ethana Hunta, tajnego agenta obdarzonego niezwykłą inteligencją i zwinnością. W roli głównej ponownie wystąpi Tom Cruise. Za reżyserię odpowiada Brad Bird, który część zdjęć postanowił realizować w technologii IMAX.
U boku Toma Cruise'a występują m.in. Jeremy Renner, Paula Patton, Simon Pegg, Ving Rhames, Michael Nyqvist, Tom Wilkinson i Josh Holloway.
Ciekawe jak kolejna część wypadnie?
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Byłem na "Baby są jakieś inne". Film bardzo przecietny (zeby nie powiedziec slaby), miejscami wrecz nudny... Jedzie sobie dwoch facetow autem przez 90 min i cos tam gadaja... Prawie jak "Śmierć w Wenecji" 
Mako napisał(a):Wczoraj obejrzalem film "Szefowie wrogowie" i jest sie z czego posmiac, nie ma cos sie duzo rozpisywac po prostu swietna komedia na nadchodzace zimne wieczory. W kazdym filmie, ktory ogladam czy jest dobry czy zly znajduje jedna wisienke dopelniajaca film w tym to jest Jennifer Aniston a dlaczego zobaczecie sami.
Dzisiaj oglądałem i się zawiodłem, nie dotrwałem do końca filmu. Jak dla mnie strasznie wiało nudą. A jeżeli chodzi o Jennifer Aniston to chciałbym mieć taką szefową
Killer Elite- bardzo dobre kino sensacyjne, rewelacyjnie dobrani aktorzy do swoich rol. Chyba sie teraz wezme za ksiazke na podstawie ktorej ten film zostal nakrecony. Warto obejrzec 

Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Opinie są skrajnie różne, ale wiadomo czego się spodziewać, Karolak, Kot, standardowa obsada 90% polskich komedii ostatnich lat, więc jak bawiło Cię 10 ostatnich filmów z tymi aktorami to tu też pewnie będzie ok 
Obejrzałem,
– The Confession – mini serial, 10 odcinków po 5-9 minut każdy, naprawdę ciekawy, mimo iż od połowy można już przewidzieć zakończenie :-D.
Oglądam,
– The Person of Interest – też ciekawy serial sensacyjny , fajna fabuła, obsada dobra o ile ktoś lubi Jima Caviezela (Pasja),
– The Confession – mini serial, 10 odcinków po 5-9 minut każdy, naprawdę ciekawy, mimo iż od połowy można już przewidzieć zakończenie :-D.
Oglądam,
– The Person of Interest – też ciekawy serial sensacyjny , fajna fabuła, obsada dobra o ile ktoś lubi Jima Caviezela (Pasja),
..::Born To Rise Hell::..
Jeszcze nie ale zamierzam zobaczyc, wyglada ciekawie a i fabula jest taka jak lubie 
edit z wieczora
Wlasnie jestem po seansie filmu pt XIII, mini serial (dwa odcinki po 90 min) nakrecony na podstawie jednego z najlepszych komiksow jaki czytalem o tym samym tytule. Dla nie znajacych komiksu fabule mozna porownac do wyczynow Bourne`a, moze troche wolniej sie akcja dzieje i nie jest tak efektowny wizualnie (wybychy i te sprawy) ale na chlodne wieczory gdy w TV leci "Lop Szpadel" "Gwiazdy robia po lodzie" itp itd jest milym urozmaiceniem. Polecam
edit z wieczora
Wlasnie jestem po seansie filmu pt XIII, mini serial (dwa odcinki po 90 min) nakrecony na podstawie jednego z najlepszych komiksow jaki czytalem o tym samym tytule. Dla nie znajacych komiksu fabule mozna porownac do wyczynow Bourne`a, moze troche wolniej sie akcja dzieje i nie jest tak efektowny wizualnie (wybychy i te sprawy) ale na chlodne wieczory gdy w TV leci "Lop Szpadel" "Gwiazdy robia po lodzie" itp itd jest milym urozmaiceniem. Polecam
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Ravfal napisał(a):Mako napisał(a):Wczoraj obejrzalem film "Szefowie wrogowie" i jest sie z czego posmiac, nie ma cos sie duzo rozpisywac po prostu swietna komedia na nadchodzace zimne wieczory. W kazdym filmie, ktory ogladam czy jest dobry czy zly znajduje jedna wisienke dopelniajaca film w tym to jest Jennifer Aniston a dlaczego zobaczecie sami.
Dzisiaj oglądałem i się zawiodłem, nie dotrwałem do końca filmu. Jak dla mnie strasznie wiało nudą. A jeżeli chodzi o Jennifer Aniston to chciałbym mieć taką szefową
Szefowie – wrogowie- dla mnie ok, można się pośmiać i o to chodzi
Elita zabójców – to mój plan na dziś, a TinTin może jutro
-
Ania_TM
JohnnyB napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Elita zabójców – to mój plan na dziś......
Mizeria i to taka bez ogórków, jak dla mnie szkoda czasu.
oglądam właśnie, jakoś wybitnie mnie przed tv nie trzyma
-
Ania_TM
A mi się podobało
Owszem nie była to fabuła najwyższych lotów, ale jako lekkie kino sensacyjne fajne
Kojarzyło mi się z "Angielską robotą" klimatem, Stathamem i wplecionymi politycznymi koneksjami 
A mnie dziś mój mężczyzna zabrał na film "Listy do M." i śmiało mogę go polecić dla sympatyków komedii romantycznych z życiową puentą. Film polski, ale chyba najlepszy na jakim byłam ostatnio z typowo polskej wideoteki. Ogólnie film opowiada o życiu typowych ludzi i ich losach, problemach z nutką żartobliwich tekstów, ale nie będę streszczała go, gdyż ciekawość trzeba sprawdzić oglądając. Mi osobiście bardzo się podobał, nawet momentami łezka kręciła się w oku 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.