Muwies :D
Ostatnimi laty polskie komedie chcą chyba być za bardzo amerykańskie, tak jak mówisz nemi kiedyś tego typu komedie siedziały mocno w polskich realiach i były po prostu śmieszne w swoim nieco absurdalnym poczuciu humoru 
nemi napisał(a):Ja ostatnio obejrzałem "Och Karol 2" (wyszło ze dwa tyg. temu na DVD). Powiem tak: masakra. Nasza kinematografia schodzi na psy.
Dla odmiany od dennych, polskich komedii polecam inna polska produkcję – "Uwikłanie". Fajny film, trzymający w napięciu, nieoczekiwane zwroty akcji – bez amerykańskich strzelanin i pościgów. Może nieco banalne zakończenie ale ogółem nie żałuje pieniędzy wydanych na bilet do kina.
P.S.
Amatorzy cycków, też znajdą coś dla siebie
Ostatnio obejrzałem Sucker Punch i mogę stwierdzić że film trochę inny od reszty z początku trochę się zgubiłem co i jak ale jak doszedłem o co kaman to
no i efekty fajne 

- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
shadoow napisał(a):Ostatnio obejrzałem Sucker Punch i mogę stwierdzić że film trochę inny od reszty z początku trochę się zgubiłem co i jak ale jak doszedłem o co kaman tono i efekty fajne
super, mi się podobała ta opowieść bardzo,ale muzyka.. psychodeliczna,
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):shadoow napisał(a):........ Sucker Punch ..........
super, mi się podobała ta opowieść bardzo,ale muzyka.. psychodeliczna,
Film jak film ale ścieżka dźwiękowa jest nieziemska, wersja "Army of Me" Bjork rządzi :–).
Jeśli chodzi o seriale wałkuję "Grę o Tron" fajne, ale zaczyna już powoli nudzić.
..::Born To Rise Hell::..
A Super8 wchodzi teraz do kin, czy coś takiego
ciekawe, co to będzie za film.
Jakoś ostatnio nie mam czasu na kino,ale może w lato nadrobię filmy
Jakoś ostatnio nie mam czasu na kino,ale może w lato nadrobię filmy
-
Ania_TM
Obejrzałem wczoraj z małżonka komedię "Artuhr" z Rusellem Brand , całkiem przyjemna komedia, szału nie ma, ale lekka akurat na niedzielne popołudnie. Remake filmu z Dudleyem Moorem, nieco odbiega od oryginału , ale można się troszkę pośmiać :–)
..::Born To Rise Hell::..
obejrzałam polski Weekend w ostatni weekend.
Ujęcia z Łodzi ciekawie, sporo Matrixa, ale ogółem podobał mi się ten film
Nie był zły, w porównaniu do innych
Ujęcia z Łodzi ciekawie, sporo Matrixa, ale ogółem podobał mi się ten film
Nie był zły, w porównaniu do innych
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Nie był zły, w porównaniu do innych
Np. w porównaniu "Jak się pozbyć cellulitu"? Ostatnio oglądałem to "dzieło", a właściwie trudno to nazwać oglądaniem, bo po pewnym czasie przysnąłem. Że też ktoś znajduje kasę na produkcję i promocję takiego gniota

Sucker Punch według mnie do Bani tak samo jak Hanna. 
obejrzyjcie sobie starego Fargo albo coś z kina Tarantio
obejrzyjcie sobie starego Fargo albo coś z kina Tarantio
People_Hate_Me napisał(a):do Bani tak samo jak Hanna
Z tym to mogę się zgodzić zapowiedzi filmu były dość ciekawe ale przy filmie to w połowie przysnąłem. Ogólnie lipny film
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ