Telefony komórkowe
Witam. Mam problem z moim HTC TyTnII.
A dokładnie z podłączeniem go do PCta. Zainstalowałem ActiveSinc 4,5
i po podłączeniu Kaisera pojawia sie na ekranie kreator urzadzen i wyswietla komunikat "Niezgodne dane". Active Sync nie wykrywa połączenia. Mysle ze problem lezy po stronie PCta ale nie potrafie sobie z nim poradzic, Czy ktos z was ma jakis pomysł jak to rozwiazac??
Dodam ze system w PDA to WM 6.1 a PC WIN XP Pro.
A dokładnie z podłączeniem go do PCta. Zainstalowałem ActiveSinc 4,5
i po podłączeniu Kaisera pojawia sie na ekranie kreator urzadzen i wyswietla komunikat "Niezgodne dane". Active Sync nie wykrywa połączenia. Mysle ze problem lezy po stronie PCta ale nie potrafie sobie z nim poradzic, Czy ktos z was ma jakis pomysł jak to rozwiazac??
Dodam ze system w PDA to WM 6.1 a PC WIN XP Pro.
- Od: 16 sie 2008, 12:48
- Auto: Xedos 9 2,5l v6 24v. 2000r
MDIk masz jakis antywirus/firewall na kompie? 
Ford Sierra 2,9 24v 4x4 Cosworth BOA :) Ta ze śmiercionośnym napędem... ~200 koni, v6, rwd, spalanie 10l lpg, lans, czego chcieć więcej? :D
- Od: 12 kwi 2008, 21:16
- Auto: -Sierra mk2 2.0 dohc –>2,9 24v6 4x4
-Sierra mk2 2.0 dohc
-Sierra mk1 85r. 2.0 ohc – Coupe GT :D
Wylacz Kerio i powinno byc OK, on blokuje ruch pomiedzy PC a fonikiem
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
ja od paru tygodni jestem posiadaczem samsunga i900 "omnia", fajna zabawka, w moim mniemaniu bije iphone, w sumie to jest poprostu sporo lepszy, jedynie I-touch w iphone jest fajniejszy niz tutaj.
wrzucialem tam karte iplusa i dosc sporo siedze na necie nie martwiac sie o impulsiki
jedyny mankament to bateria, w sumie to z 6-7 godzin sluchania mp3 i z 70% zzarte, no ale to i tak chyba niezly wynik, bo nawet ipody i inne takie grajki tyle nie pograja
wrzucialem tam karte iplusa i dosc sporo siedze na necie nie martwiac sie o impulsiki
jedyny mankament to bateria, w sumie to z 6-7 godzin sluchania mp3 i z 70% zzarte, no ale to i tak chyba niezly wynik, bo nawet ipody i inne takie grajki tyle nie pograja
- Od: 3 lip 2008, 15:26
- Auto: Ford Probe 2.0 // Pralka IV
MDIk napisał(a):Komputer wykrywa urzadzenie tylko przy instalacji wyswietla błąd
No własnie tak sie objawia jakis Firewall lub antywirus
Ford Sierra 2,9 24v 4x4 Cosworth BOA :) Ta ze śmiercionośnym napędem... ~200 koni, v6, rwd, spalanie 10l lpg, lans, czego chcieć więcej? :D
-Sierra mk2 2.0 dohc
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii fake i to do tego stary 
-Sierra mk2 2.0 dohc
Po raz pierwszy M600i mnie wkurzył – brak IrMC w stosie bluetooth. Szkoda, że Symbian nie udostępnia takiej opcji
Ja mam N73 ME (oczywiście słuzy nie tylko jako Navigacja itd.) i Motorola RAZR K1, którą noszę do pracy 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
To ja napiszę parę słów o iPhone. Ogólnie aparat dobry, ale w temacie uzywania go razem z zestawem bluetooth mazdy to jest po prostu żenada. Na www.mazdahandsfree.com jest napisane, że czasem odbieranie rozmowy z kierownicy kończy się transferem dźwięku na słuchawkę. W praktyce nie wystepuje to "czasem" tylko ZA KAŻDYM RAZEM! Nie da się więc odebrać rozmowy na zestawie Mazdy.
A oto moje doświadczenia dotyczące zgłaszania tego problemu. Na stronie Apple napisane jest, że iPhone współpracuje z różnymi zestawami samochodowymi, itp. Support iPhona w polsce należy do operatorów GSM. Tak więc zgłosiłem problem do Orange i usłyszałem, że... "Apple w oficjalnym komunikacie informuje, iż iPhone działa TYLKO z oryginalnym zestawem bluetooth Appla i nie ma prawa działać z zestawami innych firm".
Jednym słowem – chcesz używać telefonu z zestawem BT Mazdy, to w żadnym wypadku nie kupuj iPhone. A profesjonalizm Appla to już sami oceńcie.
No, aż mi lżej jak to z siebie wyrzuciłem
Pozdrawiam,
Paweł
A oto moje doświadczenia dotyczące zgłaszania tego problemu. Na stronie Apple napisane jest, że iPhone współpracuje z różnymi zestawami samochodowymi, itp. Support iPhona w polsce należy do operatorów GSM. Tak więc zgłosiłem problem do Orange i usłyszałem, że... "Apple w oficjalnym komunikacie informuje, iż iPhone działa TYLKO z oryginalnym zestawem bluetooth Appla i nie ma prawa działać z zestawami innych firm".
Jednym słowem – chcesz używać telefonu z zestawem BT Mazdy, to w żadnym wypadku nie kupuj iPhone. A profesjonalizm Appla to już sami oceńcie.
No, aż mi lżej jak to z siebie wyrzuciłem
Pozdrawiam,
Paweł
- Od: 12 paź 2007, 15:28
- Auto: M6 '08 Sport Top L5 2.5
Ostatnio dużo obcuję z iPhone i co godzinę zmieniam swoje nastawienie – raz fajny raz zły
Nigdy jeszcze nie miałem tak mieszanych uczuć jeśli idzie o telefon...
Nigdy jeszcze nie miałem tak mieszanych uczuć jeśli idzie o telefon...
brii napisał(a):Nigdy jeszcze nie miałem tak mieszanych uczuć jeśli idzie o telefon...
ja początkowo byłem zakochany w tym telefonie – wersja starsza bez 3G. Moze to bylo spowodowane tym, że na nasze realia to był nietuzinkowy bajer. Obsługa była przyjemna jak na dotykowy ekran bez klawiatury. Jednak teraz przy takich aparatach jak touch diamond itp, iphone wypada blado.

Cała prawda o iPhone...
Wiem wiem, było juz na forum.
-Sierra mk2 2.0 dohc
8dyb8 napisał(a):jedyny minus to brak mozliwosci rownoczesnego ladowania i sluchania muzyki/ogladania filmow.. poprostu jest tylko jedno wejscie ;/
A nie ma aby ładowarki z przelotką do której da się podpiąć akcesoria??
Marzena napisał(a):iPhone.
8dyb8 napisał(a):omnie
bawiłem się jednym jak i drugim i stwierdziłem, że porównując je do siebie wybrałbym :
żaden!!
Jak dla mnie obydwa ciężko nadają się do codziennego użytku. Jednak gdybym już miał wybierać to chyba jednak skłoniłbym się ku Iphonowi, lepiej dopracowany, przyjaźniejsza obsługa, ekran i czułość dużo bardziej dopracowana, ofc mówię o iphonie 3G, jednak drażni w nim to że co chwile chce się łączyć z netem. Co do używania może to kwestia przyzwyczajenia, ja jednak na dzień dzisiejszy pozostanę przy swoim IMHO sporo bardziej funkcjonalnym telefonie
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9