Muwies :D
Blade napisał(a):Rec 2 – już nie straszy jak pierwsza część. No i wyjaśnia co, skąd i dlaczego... Ale można obejrzeć
Tez bylem juz jakis czas temu, nawet nie wiem czy nie pisalem
Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Blade napisał(a):Rec 2 – już nie straszy jak pierwsza część.
Razem z żoną prawie zasnęliśmy na części pierwszej, więc jaka jest druga... ?
A żeby nie było offtopa, odradzam Zombieland. Ma parę śmiesznych akcji, ale częściej wieje nudą.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Don Corleone napisał(a):Zombieland. Ma parę śmiesznych akcji, ale częściej wieje nudą.
Dokładnie. Chociaż Woody fajnie gra
Jestem po seansie Wyspy Tajemnic (Shutter Island) duetu Scorsese/Di Caprio. Dobrze się ogląda, ma swój klimat i więcej nie mogę powiedzieć żeby nie zdradzić co i jak

Ache napisał(a):Ja bylem na Percy Jacksonie
Również go oglądałem, i też go polecam. Taka dobra baja.
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Don Corleone napisał(a):Blade napisał(a):Rec 2 – już nie straszy jak pierwsza część.
Razem z żoną prawie zasnęliśmy na części pierwszej, więc jaka jest druga... ?
Widziałem drugą część, ale nie widziałem pierwszej. Podobno mocną stroną filmu jest nawiązanie do pierwszej części. PODOBNO, bo nie widziałem jedynki
- Od: 29 mar 2008, 17:17
- Auto: EC K8 | BA B3 | Civic MB3 D15Z8 vtec | CRX ED9 D16Z5 | E30 316i coupe
Temat umarł trochę a szkoda
Dla ludzi lubiących kino sensacyjne lat '80 i '90 polecam Niezniszczalnych ( The Expendables). Świetne kino akcji, mnóstwo strzelaniny i fruwających flaków ze szczyptą humoru i autoironii
Dolph Lundgren miażdży
Drugi film to Salt z Angeliną Jolie. Bardzo dobry, zaskakujący i wciągający thriller, kawał dobrego kina.
Dla ludzi lubiących kino sensacyjne lat '80 i '90 polecam Niezniszczalnych ( The Expendables). Świetne kino akcji, mnóstwo strzelaniny i fruwających flaków ze szczyptą humoru i autoironii

Drugi film to Salt z Angeliną Jolie. Bardzo dobry, zaskakujący i wciągający thriller, kawał dobrego kina.

w tej chwili chyba najbardziej wartym ceny biletu jest film SALT z Angelina Jolie w roli głównej,
naprawdę polecam, wyrywa tyłek
naprawdę polecam, wyrywa tyłek
Chcesz być piękna to odwiedź gabinet kosmetyczny
Ewentualnie jak nie sięgasz do najwyższej półki to dlaczego nie kupisz drabiny
Meble metalowe biurowe i socjalne.
Ewentualnie jak nie sięgasz do najwyższej półki to dlaczego nie kupisz drabiny
Meble metalowe biurowe i socjalne.
- Od: 24 wrz 2008, 07:03
- Auto: Mazda 323F BA 1.5
Polecam kapitalny film " remember me " dawno nie byłem na tak dobrym filmie
Dla mnie jeden z lepszych w tym roku i kapitalna muzyka Marcelo Zarvosa.
A "Salt" wyjątkowo przesadzony i naiwny do bólu. Niby "Niezniszczalni" to to samo, ale tak nikt nie próbuje być śmiertelnie poważny, twórcy wiedzieli, że robią "gniota", ma być głośno i trup ma ścieleć się gęsto... Od siebie polecam "Brooklyn's Finest", klimacik prawie jak "Dzień próby".
- Od: 2 cze 2009, 19:59
- Auto: Honda Civic EU9 1.7ctdi
Moja ex: 323C (BA)
A ja byłem ostatnio w kinie z dzieciakami na bajeczce o zwiarzętach co poleciały w kosmos 
Biała i Strzała
Patrzyłem na to bo nie miałem wyjscia
Popcorn wcinalem jak wsciekły
Ale cieszyło mnie ze dzieciakom sie podobało. Tego dnia akurat to było najwazniejsze 
Ogólnie polecam jesli ktos ma ochote wybrac sie ze swoją badz swoimi pociechami do kina
Biała i Strzała
Ogólnie polecam jesli ktos ma ochote wybrac sie ze swoją badz swoimi pociechami do kina
-
Szalotka
A ja byłem jakiś czas temu na Zagładzie Dinozaurów 5D 
Wrażenia bardzo fajne i polecam! Ekran jest trochę mały, ale efekt 3D i tak całkiem-całkiem. Fotele trzęsły się w rytm kroków dinozaurów, kiedy na ekranie pokazana była otwarta przestrzeń po sali wiał wiatr, a gdy mięsożerny dinozaur atakował innego na twarze widzów chlapnęła "krew" czyli woda
.
Kiedy kometa uderzyła w ziemię przed ekranem wystrzeliła prawdziwa kula ognia, a gdy nastąpiło zlodowacenie na sali zaczął padać śnieg.
Zdecydowanie polecam!
http://kino5dextreme.pl/warszawa
W tym tygodniu oglądałem też "Nasza Russia – Jaja fortuny" – warto obejrzeć choćby po to, żeby zobaczyć jak wygląda Moskwa, jakie auta jeżdżą po ulicach itd.
.
Wrażenia bardzo fajne i polecam! Ekran jest trochę mały, ale efekt 3D i tak całkiem-całkiem. Fotele trzęsły się w rytm kroków dinozaurów, kiedy na ekranie pokazana była otwarta przestrzeń po sali wiał wiatr, a gdy mięsożerny dinozaur atakował innego na twarze widzów chlapnęła "krew" czyli woda
Kiedy kometa uderzyła w ziemię przed ekranem wystrzeliła prawdziwa kula ognia, a gdy nastąpiło zlodowacenie na sali zaczął padać śnieg.
Zdecydowanie polecam!
http://kino5dextreme.pl/warszawa
W tym tygodniu oglądałem też "Nasza Russia – Jaja fortuny" – warto obejrzeć choćby po to, żeby zobaczyć jak wygląda Moskwa, jakie auta jeżdżą po ulicach itd.
A ja ostatnio bylem w małżowiną na Resident Evil Afterlife. Totalnie bezmózgowy film. Absolutnie nie polecam.
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
gromaciek napisał(a):Patrzyłem na to bo nie miałem wyjsciaPopcorn wcinalem jak wsciekły
Ale cieszyło mnie ze dzieciakom sie podobało
....dokładnie to samo mogę powiedzieć na temat "Dzwoneczek i uczynne wróżki"
- Od: 26 paź 2010, 22:38
- Auto: CX-5 KE '16 34K
AWD AT 2.5 192KM
Pytanie za browarka
Serial leciał kilkanaście lat temu na tvp2 ok. godziny 23.00
Koleś rozwiedziony, mieszka z synem i co rusz zaprasza nowe laski do siebie, a najlepsze jest to, że co chwilę w różnych sytuacjach włączają się kolesiowi urywki ze starych filmów odpowiadające danej sytuacji.
Koleś rozwiedziony, mieszka z synem i co rusz zaprasza nowe laski do siebie, a najlepsze jest to, że co chwilę w różnych sytuacjach włączają się kolesiowi urywki ze starych filmów odpowiadające danej sytuacji.
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Rafał napisał(a):Pytanie za browarka![]()
Ooo a tutaj mogę drugiego browarka zgarnąć
http://www.filmweb.pl/serial/%C5%BBycie ... 1990-93690
Pozdrawiam
CrEsco
CrEsco
- Od: 28 kwi 2007, 14:57
Nogi bolą 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar