Telefony komórkowe
a wiesz kto to składał, jak i z czego?
Refurb od Appla jeszcze bym kupił, ale jakieś podejrzane importy z UK z tego co na myapple pisali lepiej omijać z daleko, bo to często odnowione telefony na niekonieczne oryginalnych częściach. Z resztą to się tyczy w zasadzie każdego telefonu. Ofert tego typu na allegro jest pełno.
To był nowy, z gwarrancją producenta na 12 miesięcy.
Nie celuje w RFB. Kolega ma sklep z telefonami ma mi coś ogarnąć. Ma iPhona SE za 1850 ale Vat Marża.
Ma mieć jakiegoś 5S i się odezwie.
Nie celuje w RFB. Kolega ma sklep z telefonami ma mi coś ogarnąć. Ma iPhona SE za 1850 ale Vat Marża.
Ma mieć jakiegoś 5S i się odezwie.
..::Born To Rise Hell::..
Trudno powiedzieć. Obecnie firm które oferują refurby jest bardzo dużo. Osobiście nie siedzę za bardzo w temacie refurbów, ale z tego co ludzie piszą bardzo często te telefony są odnawiane na tanich zamiennikach. W takich sytuacjach wolałbym chyba oryginalną używkę. Tylko kto mi zagwarantuje, że kupowana używka jest oryginalna?
Ciężki temat...
A jest cos po naszemu?Ja chodziłem do szkoły w czasach co rosyjskiego uczyli
Szwagier zrobił mojej żonie restart tel, tylko nie wziął pod uwagę że zdjęcia z wakacji są w pamieci a nie na karcie
Szwagier zrobił mojej żonie restart tel, tylko nie wziął pod uwagę że zdjęcia z wakacji są w pamieci a nie na karcie
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):że zdjęcia z wakacji są w pamieci a nie na karcie
Już po fakcie, ale może Cię uchroni od problemów w przyszłości. Zainteresuj się dropboxem lub po prostu google photos. Każde zrobione zdjęcie prześle się od razu do chmury i przestanie Cię interesować temat padniętej karty czy uwalonego telefonu.
Beny napisał(a):A jest cos po naszemu?
RZuce okiem. Ten sposób na pewno działa. Bo testowałem na sobie
Dopisano Pn, 15 sie 2016, 12:59:
No i jest to samo po polsku:
https://www.lukashp.pl/Artykul/Oprogram ... ej_pamieci
Roboty trochę jest. No i root wymagany.
loockas napisał(a):Chyba bym wolał jeszcze raz na wakacje jechać i zrobić nowe zdjęcia

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
I wraca u mnie temat zakupu telefonu.
Niestety oferty abonamentowe bardzo mnie rozczarowały
Czy do koty 1000 PLN jesteście w stanie cos sensownego zaproponować oprócz redmi note 3 pro?
Niestety oferty abonamentowe bardzo mnie rozczarowały

Czy do koty 1000 PLN jesteście w stanie cos sensownego zaproponować oprócz redmi note 3 pro?
Regeneracja DPF........info PW
Z nowych rozsądny był by huawei p8 lite, ewentualnie nieco słabszy LG K10 fajne słuchawki do tysia
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Krystian raczej do rn3pro nie maja one wiekszego polotu. Rozwazalem jeszcze p9 lite ale trzeba dołożyć $ względem xiaomi a i tak bateria i bebechy lepsze nie będą tylko aparat huawei ma o niebo lepszy.
P9 Lite aparat ma zwykły po prostu pełna P9 ma zaje... aparat
Chodzi mi o porownanie xiaomi i p9 lite w ktorym huawei wygrywa aparatem i to w sumie tyle. Co do dużej P9 to koszt zakupu 3 szt rn3pro wiec nie ma o czym gadać 
Xiaomi kładzie wszystkie fony ceną, P9 Lite kosztuje powyżej tysia, a Ty chciałeć coś w tej cenie stąd moja sugestia