Telefony komórkowe
Co prawda kapke ponad 1000zl ale wyglada na wart zainteresowania.
matthies napisał(a):a do 350? nic?
Lepiej idz do knajpy to przepic
Tez mam pewne opory ale chyba za takie pieniadze, za jakis czas zaryzykuje.
Niedawno stałem się posiadaczem Sony SW2. No i zwracam sq2jul honor, bo kiedyś naśmiewałem się z jego pebbla
Przydatny gadżet. Sprzęt już nie najmłodszy, ale w tej cenie warty zakupu.
Piszę tutaj, bo w zegarkach się śmieją jak ktoś wspomni o smartwatchach
Co do tego Mi4C, to mnie się podoba. W tej cenie bomba.
Piszę tutaj, bo w zegarkach się śmieją jak ktoś wspomni o smartwatchach
Co do tego Mi4C, to mnie się podoba. W tej cenie bomba.
Pojawiła się pierwsza Motorola którą byłbym zainteresowany ale dostępna jest tylko w USA. Mowa o Droid Turbo 2, orientujecie się czy będzie to bez problemów działać u nas czy będzie jak kiedyś z LTE w jabłkach?
Edyta: Będzie jednak wersja międzynarodowa – Moto X Force
Edyta: Będzie jednak wersja międzynarodowa – Moto X Force
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
jacobs napisał(a):sq2jul napisał(a):Co prawda kapke ponad 1000zl ale wyglada na wart zainteresowania.
W sumie też nad nim myślałem, ale nie wiem czy przekonam się do systemu.
od roku używam Z2 > 3 gb ramu, w końcu pierwszy telefon który mi nie kuleje na aplikacjach, szkoda ze compacty z serii Z nie maja tez 3gb ramu
P8 lite ma dual SIM dla mnie ważną funkcja
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
nemi napisał(a):Poniżej 1000 jest hławej p8 lite i chyba jest całkiem spoko za tę kasę.
Nie podoba mi się słowo "lite" w nazwie. To tak jak galaxy N* mini, niby dobry telefon, a ten dopisek psuje wszystko
P7 nawet spoko, ale stary android. Chyba poczekam na motorolę.
*N – liczba naturalna
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Kumpel kupił Xiaomi Mi4c. Najprawdopodobniej w poniedziałek będę miał szansę pomacać 
nemi napisał(a):Jacobs, masz rację. Nazwa ma kluczowe znaczenie i może przekreślić wszystko.
Hmm, chodziło mi o różnice w specyfikacji które niesie ten dopisek. Producent zazwyczaj stara się, żeby różnica była znaczna, bo inaczej zabiłby sprzedaż droższego modelu.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
W przypadku P8 lite, to lite wcale nie znaczy, że jest zły. Za te kasę uważam, ze to bardzo rozsądna propozycja. Zwłaszcza w świecie dual simów.
Jakby ktoś myślał nad Asusem Zenfone 2, to bardzo polecam. Używam miesiąc, jestem mega zadowolony. Bajki o kiepskiej baterii można sobie wsadzić w buty, wieczorem mam zawsze 20-30% co przy używaniu telefonu m.in do celów służbowych uważam za świetny wynik. 4GB ramu bardzo rozpieszcza
Jakby ktoś myślał nad Asusem Zenfone 2, to bardzo polecam. Używam miesiąc, jestem mega zadowolony. Bajki o kiepskiej baterii można sobie wsadzić w buty, wieczorem mam zawsze 20-30% co przy używaniu telefonu m.in do celów służbowych uważam za świetny wynik. 4GB ramu bardzo rozpieszcza
Kupiłem przycisk wtykany w JACK i chce jakoś skonfigurować kliknięcia pod dane funkcje. Niestety aplikacje, ktore zassalem nie dzialaja z tym chinskim wynalazkiem. Jakies propozycje?
PS: kumpel z pracy kupil ostatnio P8 lite (wersja z plastikową obudową). Ma sporo ciekawych funkcji (wybudzanie gestem i automatyczne uruchamianie wybranej aplikacji... wlasnie gestem). Wyciagamy telefon z kieszeni: uruchamianie aparatu 2xKlik głosnośc i już robi zdjecie
W tym przedziale cenowym to jeden z ciekawszych modeli. Jak ktoś nie potrzebuje 2SIM to jedno gniazdo można uzyć jako dodatkowa karta pamieci.
PS: kumpel z pracy kupil ostatnio P8 lite (wersja z plastikową obudową). Ma sporo ciekawych funkcji (wybudzanie gestem i automatyczne uruchamianie wybranej aplikacji... wlasnie gestem). Wyciagamy telefon z kieszeni: uruchamianie aparatu 2xKlik głosnośc i już robi zdjecie
W tym przedziale cenowym to jeden z ciekawszych modeli. Jak ktoś nie potrzebuje 2SIM to jedno gniazdo można uzyć jako dodatkowa karta pamieci.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008