Piłka nożna – temat zbiorczy
Barca pewnie będzie chciała się zrewanżować za puchar króla ale i tak REAL będzie królował. Daję 1:0 dla Realu 
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Adamos napisał(a):Sesesese
Pewnie zaraz Kibice Realu krzykną, że sędzia stronniczy ale przy 2:0 dla BARCYto chyba nie potrzebne
Dziękuję, dobranoc
Kibice realu nie mają się co pieklić na sędziego. po prostu zawodnicy z Madrytu sami zafundowali sobie ten los. Wszystkie faule na kartki były bez sensu. Murinio za mocno naładował swoich chłopców i nie wytrzymali presji i tego, że nie mogą tym razem tak łatwo Barcelonie odebrać piłki.
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
Super, super
Barca, Barca
Real padł na własne zyczenie. Nie tak sie gra chcac wygrać.
Druga bramka Massiego to był majstersztyk
Mysle ze rewanz to juz formalnosc. Ale kto tam wie

Real padł na własne zyczenie. Nie tak sie gra chcac wygrać.
Druga bramka Massiego to był majstersztyk

Mysle ze rewanz to juz formalnosc. Ale kto tam wie
-
Szalotka
Mnie się troche nie podoba podejscie Barcy
sam (chociaż jako gówniarz) uprawiałem jakieś sporty i grało sie w turniejach więc wiem co to prowokacja
ale Barca nie potrzebnie się przepycha. Olewać, po cichu wkurzać, ale bez rękoczynów. Real sam zrobi coś głupiego 
Mam nadzieję, że rewanż będzie ładnym widowiskiem. Jakies 4:1 dla Barcy
Real się odsłoni bo musi 
Ale ManU-Barca w Londynie jak najbardziej możliwe
Mam nadzieję, że rewanż będzie ładnym widowiskiem. Jakies 4:1 dla Barcy
Ale ManU-Barca w Londynie jak najbardziej możliwe
widze że już ogromni fani barcelony sie wypowiedzieli w temacie
nie dziwi mnie to iż ślepo wierzycie że byli lepsi (tak wiem wynik 2:0) mowi sam za siebie.
ale odpowiedzcie sobie na jedno bardzo proste pytanie dlaczego Pepe wyleciał z boiska skoro nawet nie dotknał Daniego?
ja powiem Tylko tak. Poziom sędziowania to jest jedna wielka żenada.
znajac życie z Naszym Pechem (Manchester United) to sedzie bedzie gwizdał pod Barce ;/
ale odpowiedzcie sobie na jedno bardzo proste pytanie dlaczego Pepe wyleciał z boiska skoro nawet nie dotknał Daniego?
znajac życie z Naszym Pechem (Manchester United) to sedzie bedzie gwizdał pod Barce ;/
People_Hate_Me napisał(a):widze że już ogromni fani barcelony sie wypowiedzieli w temacienie dziwi mnie to iż ślepo wierzycie że byli lepsi (tak wiem wynik 2:0) mowi sam za siebie.
Od pewnego czasu sędziowanie w LM jest bardzo słabe. Pepe wyleciał z boiska, dlatego, że jest znany z tego typu wejść i ostrej gry. A, że sędzia ślepy to tak wyszło. Tego, że Puyol rzuca słupkami od rożnego, a Messi siada na plecach Albiola i wybija piłkę spod nóg Marcelo rękami (nie otrzymując za to nawet żółtej kartki) to się nie widzi.
Uprzedzam wasze pytanie, tak jestem fanem Realu i z całym szacunkiem dla innych zespołów ja nadal wierzę, że to Real zagra na Wembley. Wierzę w The special one i jego gierki.
Młody.
People_Hate_Me napisał(a):widze że już ogromni fani barcelony sie wypowiedzieli w temacienie dziwi mnie to iż ślepo wierzycie że byli lepsi (tak wiem wynik 2:0) mowi sam za siebie.
Na to wszystko składają się różne czynniki, teksty Jose, gra piłkarzy itp
Aha i ogromny fanem nie jestem i z góry było wiadomo, że tak fani Realu będą gadać. Dwa razy Real strzelił bramkę grając w 10. Tym razem stracił dwie. Ostanie mecze też pokazują, że Puchar Króla to był wypadek przy pracy.
PHM, zobaczymy jak ManU przegra z Barca w finale
Dawidoski napisał(a):Adamos napisał(a):z góry było wiadomo, że tak fani Realu będą gadaćAdamos napisał(a):Ostanie mecze też pokazują, że Puchar Króla to był wypadek przy pracy
Przeczytaj to i zastanów się kto "gada".
hahah
Adamos napisał(a):hahahdobra, widzę że nie ma co gadać o piłce bo wszedzie się znajdą ludzie co zaczną napięcie siać.
Ja nie sieje napięcia
Młody.
Dawidoski napisał(a):Adamos napisał(a):hahahdobra, widzę że nie ma co gadać o piłce bo wszedzie się znajdą ludzie co zaczną napięcie siać.
Ja nie sieje napięciaWręcz przeciwnie, jestem spokojnym kibicem Realu, który szanuje Barcelone i jej kibiców. Tego samego oczekuje też od kibiców Barcy, ale jak jest każdy wie, zresztą w drugą stronę jest podobnie.
Dla mnie Real jest jak BMW – robią dobre auta a i tak nie lubię
Dalej stawiam na emocje w meczu i niech wygra lepszy, a szczęście sprzyja lepszym
Te plastelinowe ludziki powinny grać zamknięte w dmuchanych gumowych kulach podczas meczu rewanżowego
O Alvesu już nie wspomnę bo rzeczywiście powinien pracować w teatrze, ale w sumie prędzej w banialuce
O Alvesu już nie wspomnę bo rzeczywiście powinien pracować w teatrze, ale w sumie prędzej w banialuce
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Dobry filmik. Barca gra, moim skromnym zdaniem, najlepszą piłkę na świecie od 2 może 3 lat. Śledzę wydarzenia piłkarskie od euro '96 i tak świetnie grającej drużyny nie widziałem. Ale szacunku czy podziwu dzięki takim "popisom" aktorskim nie zyskają. I bez tego potrafiliby pojechać Real jak chcą. Tylko się ośmieszają, żałosny Sergio, Alves ale i C.Ronaldo też "udany". A FIFA i UEFA działa jak organ PZPR. Ich decyzję są bezdyskusyjne i nie masz prawa odwołania. Nie można krytykować sędziego. A niby dlaczego? przecież jest wolność słowa
Takie ewidentne sytuacje jak na powyższym filmiku powinny być analizowane i "nagradzane", np w protokole meczowym wpisywać kartki dla symulanta, a nie domniemanego agresora
Że też jeszcze nikt nie wymyślił jakiejś ogólnoświatowej nagrody dla najlepszego aktora zrzeszonego w FIFA 

-
Kamil
jaaco napisał(a):O Alvesu już nie wspomnę bo rzeczywiście powinien pracować w teatrze, ale w sumie prędzej w banialuce
Sztuka teatralna to tez czesc futbolu. Tego tez uczą na treningach
Sami wiecie przeciez ze czesto jakies rzuty wolne, karne są tkz. z kapelusza. Cos wymusic trzeba umiec bo decyzja sedziego jest ostateczna i nie do odwrocenia. Czasem jak to zle wyjdzie to sam bajerant zostaje ukarany, ale probowac zawsze mozna. A noz widelec sie uda ?
ps.
Legia Warszawa – Widzew Łódz 1 : 0

-
Szalotka
Masz racje to jest część futbolu, moim zdaniem ta gorsza część. Lubię ostrą walkę, ale w granicach fair play, z poszanowaniem dla przeciwników. Teatr był, jest i będzie tego się nie wypleni.
zagłębie – lech 1-0
gra lecha w drugiej połowie tragiczna
zagłębie – lech 1-0

-
Kamil
Adamos napisał(a):p.s: haha, wynik Barcy tak samo beznadziejnyno pięknie
No masz szczęscie

a tutaj miły news ;] http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=34110
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT