Piłka nożna – temat zbiorczy

Nasze hobby i zainteresowania, sprawy niemotoryzacyjne.

Postprzez shadoow » 27 kwi 2011, 22:12

Barca pewnie będzie chciała się zrewanżować za puchar króla ale i tak REAL będzie królował. Daję 1:0 dla Realu :)
Forumowicz

Od: 15 kwi 2007, 16:41
Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ

Postprzez Adamos » 27 kwi 2011, 22:49

Sesesese :D

Pewnie zaraz Kibice Realu krzykną, że sędzia stronniczy ale przy 2:0 dla BARCY :P to chyba nie potrzebne :D
Dziękuję, dobranoc :)
Forumowicz

Od: 25 sie 2008, 10:03
Auto: Ford Focus C-MAX mk1

Postprzez Fiodor » 27 kwi 2011, 23:37

Adamos napisał(a):Sesesese :D

Pewnie zaraz Kibice Realu krzykną, że sędzia stronniczy ale przy 2:0 dla BARCY :P to chyba nie potrzebne :D
Dziękuję, dobranoc :)

Kibice realu nie mają się co pieklić na sędziego. po prostu zawodnicy z Madrytu sami zafundowali sobie ten los. Wszystkie faule na kartki były bez sensu. Murinio za mocno naładował swoich chłopców i nie wytrzymali presji i tego, że nie mogą tym razem tak łatwo Barcelonie odebrać piłki.
Obrazek ...raz nie zawsze, zawsze nie wciąż ;)
Forumowicz

Od: 23 sie 2010, 23:30
Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)

Postprzez Szalotka » 28 kwi 2011, 09:50

Super, super <jupi> Barca, Barca <jupi>
Real padł na własne zyczenie. Nie tak sie gra chcac wygrać.
Druga bramka Massiego to był majstersztyk <spoko>
Mysle ze rewanz to juz formalnosc. Ale kto tam wie :)
Szalotka

Postprzez Adamos » 28 kwi 2011, 11:15

Mnie się troche nie podoba podejscie Barcy :D sam (chociaż jako gówniarz) uprawiałem jakieś sporty i grało sie w turniejach więc wiem co to prowokacja :P ale Barca nie potrzebnie się przepycha. Olewać, po cichu wkurzać, ale bez rękoczynów. Real sam zrobi coś głupiego :D
Mam nadzieję, że rewanż będzie ładnym widowiskiem. Jakies 4:1 dla Barcy :D Real się odsłoni bo musi :D

Ale ManU-Barca w Londynie jak najbardziej możliwe :D
Forumowicz

Postprzez People_Hate_Me » 28 kwi 2011, 18:42

widze że już ogromni fani barcelony sie wypowiedzieli w temacie :) nie dziwi mnie to iż ślepo wierzycie że byli lepsi (tak wiem wynik 2:0) mowi sam za siebie.
ale odpowiedzcie sobie na jedno bardzo proste pytanie dlaczego Pepe wyleciał z boiska skoro nawet nie dotknał Daniego?

ja powiem Tylko tak. Poziom sędziowania to jest jedna wielka żenada.
znajac życie z Naszym Pechem (Manchester United) to sedzie bedzie gwizdał pod Barce ;/
Psssssssssssssst
Klubowicz

Od: 16 lip 2008, 15:26
Auto: Mazda MX-6 (GE) 2.0 FS-T 93r
Subaru Impreza (GC) 2.0 Combi

Postprzez Dawidoski » 28 kwi 2011, 19:44

People_Hate_Me napisał(a):widze że już ogromni fani barcelony sie wypowiedzieli w temacie :) nie dziwi mnie to iż ślepo wierzycie że byli lepsi (tak wiem wynik 2:0) mowi sam za siebie.
ale odpowiedzcie sobie na jedno bardzo proste pytanie dlaczego Pepe wyleciał z boiska skoro nawet nie dotknał Daniego?

znajac życie z Naszym Pechem (Manchester United) to sedzie bedzie gwizdał pod Barce ;/

Od pewnego czasu sędziowanie w LM jest bardzo słabe. Pepe wyleciał z boiska, dlatego, że jest znany z tego typu wejść i ostrej gry. A, że sędzia ślepy to tak wyszło. Tego, że Puyol rzuca słupkami od rożnego, a Messi siada na plecach Albiola i wybija piłkę spod nóg Marcelo rękami (nie otrzymując za to nawet żółtej kartki) to się nie widzi.
Uprzedzam wasze pytanie, tak jestem fanem Realu i z całym szacunkiem dla innych zespołów ja nadal wierzę, że to Real zagra na Wembley. Wierzę w The special one i jego gierki.
Młody.
Forumowicz

Od: 29 mar 2008, 14:50
Auto: RX8!

Postprzez Adamos » 28 kwi 2011, 21:02

People_Hate_Me napisał(a):widze że już ogromni fani barcelony sie wypowiedzieli w temacie :) nie dziwi mnie to iż ślepo wierzycie że byli lepsi (tak wiem wynik 2:0) mowi sam za siebie.

Na to wszystko składają się różne czynniki, teksty Jose, gra piłkarzy itp :D Możecie mówić co chcecie, ale od oceny pracy sędziów, konsekwencji itp. nie jesteśmy My tylko ktoś tam z fifa czy uefa. Zobaczymy co będzie w Barcelonie.
Aha i ogromny fanem nie jestem i z góry było wiadomo, że tak fani Realu będą gadać. Dwa razy Real strzelił bramkę grając w 10. Tym razem stracił dwie. Ostanie mecze też pokazują, że Puchar Króla to był wypadek przy pracy.

PHM, zobaczymy jak ManU przegra z Barca w finale :D
Forumowicz

Postprzez Dawidoski » 28 kwi 2011, 21:41

Adamos napisał(a):z góry było wiadomo, że tak fani Realu będą gadać

Adamos napisał(a):Ostanie mecze też pokazują, że Puchar Króla to był wypadek przy pracy

Przeczytaj to i zastanów się kto "gada".
Młody.
Forumowicz

Postprzez Adamos » 28 kwi 2011, 22:05

Dawidoski napisał(a):
Adamos napisał(a):z góry było wiadomo, że tak fani Realu będą gadać

Adamos napisał(a):Ostanie mecze też pokazują, że Puchar Króla to był wypadek przy pracy

Przeczytaj to i zastanów się kto "gada".

hahah :D dobra, widzę że nie ma co gadać o piłce bo wszedzie się znajdą ludzie co zaczną napięcie siać. Przeczytaj moje poprzednie posty ;)
Forumowicz

Postprzez Dawidoski » 28 kwi 2011, 22:07

Adamos napisał(a):hahah :D dobra, widzę że nie ma co gadać o piłce bo wszedzie się znajdą ludzie co zaczną napięcie siać.

Ja nie sieje napięcia :) Wręcz przeciwnie, jestem spokojnym kibicem Realu, który szanuje Barcelone i jej kibiców. Tego samego oczekuje też od kibiców Barcy, ale jak jest każdy wie, zresztą w drugą stronę jest podobnie.
Młody.
Forumowicz

Postprzez Adamos » 28 kwi 2011, 22:32

Dawidoski napisał(a):
Adamos napisał(a):hahah :D dobra, widzę że nie ma co gadać o piłce bo wszedzie się znajdą ludzie co zaczną napięcie siać.

Ja nie sieje napięcia :) Wręcz przeciwnie, jestem spokojnym kibicem Realu, który szanuje Barcelone i jej kibiców. Tego samego oczekuje też od kibiców Barcy, ale jak jest każdy wie, zresztą w drugą stronę jest podobnie.

Dla mnie Real jest jak BMW – robią dobre auta a i tak nie lubię :) . Nie mnie jednak zawsze w meczach z Barcą jest 50/50 i decyduje dyspozycja z dnia, układ księżyca, czy tez może nawet sędzia. Chociaż z jakiegoś powodu piąty mecz z rzędy Real kończył w 10. Rozumiem, prowokacje itp itd, ale nie szukałbym tu teorii spiskowych bo mi to PISem zalatuje :) Ostanie 3 spotkania to 8:3 dla Barcy, nie 2:1 po karnych czy coś. Tylko 8:3, to też o czymś świadczy.
Dalej stawiam na emocje w meczu i niech wygra lepszy, a szczęście sprzyja lepszym ;)
Forumowicz

Postprzez jaaco » 28 kwi 2011, 22:41

Te plastelinowe ludziki powinny grać zamknięte w dmuchanych gumowych kulach podczas meczu rewanżowego :|

O Alvesu już nie wspomnę bo rzeczywiście powinien pracować w teatrze, ale w sumie prędzej w banialuce ;)
Obrazek
Forumowicz

Od: 29 sie 2009, 14:10
Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT

Postprzez Kamil » 29 kwi 2011, 16:52

Dobry filmik. Barca gra, moim skromnym zdaniem, najlepszą piłkę na świecie od 2 może 3 lat. Śledzę wydarzenia piłkarskie od euro '96 i tak świetnie grającej drużyny nie widziałem. Ale szacunku czy podziwu dzięki takim "popisom" aktorskim nie zyskają. I bez tego potrafiliby pojechać Real jak chcą. Tylko się ośmieszają, żałosny Sergio, Alves ale i C.Ronaldo też "udany". A FIFA i UEFA działa jak organ PZPR. Ich decyzję są bezdyskusyjne i nie masz prawa odwołania. Nie można krytykować sędziego. A niby dlaczego? przecież jest wolność słowa <co?> Takie ewidentne sytuacje jak na powyższym filmiku powinny być analizowane i "nagradzane", np w protokole meczowym wpisywać kartki dla symulanta, a nie domniemanego agresora ;) Że też jeszcze nikt nie wymyślił jakiejś ogólnoświatowej nagrody dla najlepszego aktora zrzeszonego w FIFA <glupek2>
Kamil

Postprzez Bartg » 29 kwi 2011, 16:56

Obrazek
:P
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

Od: 23 sty 2008, 22:25
Auto: Volvo V50 2.4 '04
EX Premacy FS Sportive '02
EX 323 CBA Z5 '98

Postprzez Kamil » 29 kwi 2011, 17:09

<lol>
Kamil

Postprzez Szalotka » 29 kwi 2011, 22:19

jaaco napisał(a):O Alvesu już nie wspomnę bo rzeczywiście powinien pracować w teatrze, ale w sumie prędzej w banialuce

Sztuka teatralna to tez czesc futbolu. Tego tez uczą na treningach ;)
Sami wiecie przeciez ze czesto jakies rzuty wolne, karne są tkz. z kapelusza. Cos wymusic trzeba umiec bo decyzja sedziego jest ostateczna i nie do odwrocenia. Czasem jak to zle wyjdzie to sam bajerant zostaje ukarany, ale probowac zawsze mozna. A noz widelec sie uda ?

ps.
Legia Warszawa – Widzew Łódz 1 : 0 <jupi>
Szalotka

Postprzez Kamil » 29 kwi 2011, 22:37

Masz racje to jest część futbolu, moim zdaniem ta gorsza część. Lubię ostrą walkę, ale w granicach fair play, z poszanowaniem dla przeciwników. Teatr był, jest i będzie tego się nie wypleni.

zagłębie – lech 1-0 <lol> gra lecha w drugiej połowie tragiczna
Kamil

Postprzez Adamos » 30 kwi 2011, 20:04

Królewscy 2:3 Saragossa
haha :D Saragossa to 17! (przed meczem, po już 12) drużyna ligi hiszpańskiej :D

p.s: haha, wynik Barcy tak samo beznadziejny :D no pięknie :)
Forumowicz

Postprzez jaaco » 1 maja 2011, 15:38

Adamos napisał(a):p.s: haha, wynik Barcy tak samo beznadziejny :D no pięknie :)

No masz szczęscie hahaha

a tutaj miły news ;] http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=34110
Obrazek
Forumowicz

Od: 29 sie 2009, 14:10
Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT