Adamos napisał(a):Zobaczymy co ManU pokaże dziś z City. No i El Clasico
Ja już 8 browców przygotowałem sobie dziś oczekuję okazałego zwycięstwa nad małym klubem z City no i będę trzymał kciuki za Real aby w końcu ktoś tej farsie utarł nosa

www.mazdaspeed.pl
Adamos napisał(a):Zobaczymy co ManU pokaże dziś z City. No i El Clasico
@tomek@ napisał(a):Adamos napisał(a):Zobaczymy co ManU pokaże dziś z City. No i El Clasico
Ja już 8 browców przygotowałem sobie dziś oczekuję okazałego zwycięstwa nad małym klubem z City no i będę trzymał kciuki za Real aby w końcu ktoś tej farsie utarł nosa
People_Hate_Me napisał(a):Przegrali przez berbatowa.
Sory ale jak gość pustą bramke lobuje z połtora metra (najlepszy strzelec ligi) to mi ręce opadaja ;/
Adamos napisał(a):chociaż, jeżeli podczas fatalnego meczu taka drużyna jak Real tego nie wykorzystuje to jednak o czymś świadczy
jaaco napisał(a):Adamos napisał(a):chociaż, jeżeli podczas fatalnego meczu taka drużyna jak Real tego nie wykorzystuje to jednak o czymś świadczy
Pamiętaj o przewadze jednego zawodnika, było bardzo blisko wygranej Mou
People_Hate_Me napisał(a):Przegrali przez berbatowa.
Sory ale jak gość pustą bramke lobuje z połtora metra (najlepszy strzelec ligi) to mi ręce opadaja ;/
Adamos napisał(a):Czy lepsi to nie wiem, ale wygrali Ci, którym bardziej zależało
gromaciek napisał(a):Juz niebawem rewanz w 1/2 finału Ligi Mistrzów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości