Mam total commander, es file explorer, Menedzer plików i w żadnym nie umiem tego znaleźć...
Telefony komórkowe
Na poniedizałek się umówiłem z kolesiem od tych Nexusów, ma podobno 8 sztuk, wszytskie nowe, z gwarancją ogólnopolską door to door, podpijaną przez jego sklep itp.
Chce 800 PLN – tyle samo kosztuje Moto G 2014 w Vobis.
Teraz krótko, Zostać przy Nexus 4 czy mimo ramu kupić Moto G ? W poniediząłek musze kupić telefon.
Moje doświadczenie z androidem zakończyłem na 2.3 w HTC desire Z. Było średnio fajnie :–).
Chce 800 PLN – tyle samo kosztuje Moto G 2014 w Vobis.
Teraz krótko, Zostać przy Nexus 4 czy mimo ramu kupić Moto G ? W poniediząłek musze kupić telefon.
Moje doświadczenie z androidem zakończyłem na 2.3 w HTC desire Z. Było średnio fajnie :–).
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a): Zostać przy Nexus 4 czy mimo ramu kupić Moto G ?
Jeśli mówisz o pierwszej wersji Moto G to jest to biedniejsza wersja Nexusa 4.
JohnnyB napisał(a):Moje doświadczenie z androidem zakończyłem na 2.3 w HTC desire Z. Było średnio fajnie :–).
Inny telefon, inne czasy. Teraz powinieneś być zadowolony.
Jakiś tam podpis Leszka :P
JohnnyB napisał(a):Moto G 2014 – ta na dwa simy, 5 calowa.
No to przyznam, że nie miałem w ręce ale jest to dwa lata młodsza konstrukcja z większym wyświetlaczem.
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6715/7893/0/0/
Wygląda fajnie.
Jednak będzie Moto G 2014. Jest w Vobisie, dostane fakturę i normalną gwarancję, nie ufam już tym wszystkim innym dziwnych sprzedawców.
Warto dopłacac do Moto G 2014 czy może Moto G LTE ? ta druga nieco mniejsza ale ma juz gniazd na micro SD. Aparat to nie ejst najwazniejsze w telefonie dla mnie.
Warto dopłacac do Moto G 2014 czy może Moto G LTE ? ta druga nieco mniejsza ale ma juz gniazd na micro SD. Aparat to nie ejst najwazniejsze w telefonie dla mnie.
Różnice to aparat foto 8 Mpix zamiast 5 Mpix, ekran większy o 0,5'' (ale o takiej samej rozdzielczości) i głośniki z przodu w modelu 2014, LTE w modelu 2013. Cała reszta jest identyczna w sensie sprzętowym i jeżeli wymienione różnice nie są dla Ciebie decydujące, to po co przepłacać? Dokupisz sobie porządny pokrowiec albo szkło za różnicę w cenie 
też tak myślę,
a moto g vs LG g2 mini ? i nie musze miec nie brendowanego andka
.
Cena obu identyczna w vobis/komutronik
Nie ma tematu, zamówiłem Moto G LTE :–)
a moto g vs LG g2 mini ? i nie musze miec nie brendowanego andka
Cena obu identyczna w vobis/komutronik
Nie ma tematu, zamówiłem Moto G LTE :–)
Aparat moto g 2014 jest znacznie lepszy niż w poprzedniczce, nie jest to tylko kwestia 8 mp vs 5mp, jest po prostu znacznie lepszy. I ta 5" także ma czytnik kart micro sd, duzo lepsze głośniki. Jakie ceny masz obu modeli? Podaj miasto, pracuje w komputerowym i może udało by się rabat dla forumowicza mi załatwić lub jakies dodatki 
G2 mini świetny stosunek rozmiar smartfona do wielkosci ekranu, ale dużo słabszy ekran z nizsza rozdzielczością.
G2 mini świetny stosunek rozmiar smartfona do wielkosci ekranu, ale dużo słabszy ekran z nizsza rozdzielczością.
Li Mu Bai napisał(a):do zabezpieczenia dodatkowo ekranu
Szefie a masz jakiś tajny sposób na wymianę folii? Mam wrażenie, że jestem trochę upośledzony jeśli chodzi o ten zabieg, bo zawsze mi się robią purchle i kończe bez folii na ekranie..

Mi się takie purchle robią jak kupie kiepską folie, czyli cienkie. Jak kupię droższą i jest w miarę gruba to nie robią się purchle.

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Li Mu Bai napisał(a):aa no tow takim razie polecam Ci do niego szkiełki nillkina do zabezpieczenia dodatkowo ekranu
Dzięki za info, nie omieszkam. Gorilla Glass 3 w Lumi zdązyłem porysować :–) w 3 dni po zakupie, więc zamówie szybko to szkiełko.
Leszek napisał(a):Li Mu Bai napisał(a):do zabezpieczenia dodatkowo ekranu
Szefie a masz jakiś tajny sposób na wymianę folii? Mam wrażenie, że jestem trochę upośledzony jeśli chodzi o ten zabieg, bo zawsze mi się robią purchle i kończe bez folii na ekranie..![]()
To co napisano, dobra folia raczej nałoży się bez problemu jeśli ładnie wyczyścisz ekran. Szkło nillkina zakłada sie dość łatwo i zestaw montażowy jest wysokiej jakosci, nawet szmatka jest małopyłowa i nie trzeba wiele po niej drobinek zbierać.