Piłka nożna – temat zbiorczy
Glory, glory.
Manchester United is the winner. ManU gra dalej. Pięknie.
Manchester United is the winner. ManU gra dalej. Pięknie.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
Gdzie są Ci co mowili że Chelsea wygra? bo jakoś ucichli? 
żeby nie było niedomówień To United wczoraj zagrało w Istnie Diabelskim Stylu
GLORY GLORY
żeby nie było niedomówień To United wczoraj zagrało w Istnie Diabelskim Stylu

GLORY GLORY

People_Hate_Me napisał(a):Gdzie są Ci co mowili że Chelsea wygra?
Jestem !
Gratuluje wygranej Man Utd. Poczekaj jak trafią na Barcelone. Messi wykiwa wszystkich
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):People_Hate_Me napisał(a):Gdzie są Ci co mowili że Chelsea wygra?
Jestem !
Gratuluje wygranej Man Utd. Poczekaj jak trafią na Barcelone. Messi wykiwa wszystkich
Jak tak patrzę na pozostałe mecze....Barca nie jest w formie...ale i tak pokona wszystkich
Utrzymanie przy piłce, każdy piłkarz potrafi wejść w pole karne, strzelić – inne zespoły mają 2-3-4 piłkarzy takich jak ma Barca.
Ech ten .... real, a ja tak byłem za Tottenhamem. Szkoda, że przegrali. Należa im się i tak gratulacje, że doszli tak daleko.
Brawa dla Schalke za wyeliminowanie Interu. Może dzięki temu inter sprzeda snejider-a do ManU
.
Ciekawy meczyk się kroi. ManU vs Schalke. Sam Alex Ferguson, był na wczorajszym meczu Inter – Schalke, aby zapoznać się z przeciwnikiem.
Drugi półfinał Barca- Real nic ciekawego wygra, ten który i tak później będzie cieniem dla ManU w finale
Brawa dla Schalke za wyeliminowanie Interu. Może dzięki temu inter sprzeda snejider-a do ManU
Ciekawy meczyk się kroi. ManU vs Schalke. Sam Alex Ferguson, był na wczorajszym meczu Inter – Schalke, aby zapoznać się z przeciwnikiem.
Drugi półfinał Barca- Real nic ciekawego wygra, ten który i tak później będzie cieniem dla ManU w finale
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
Pozdrawiam Lukatoari
jo tam Barcelona....
Przypominam że z Arsenalem tak łatwo nie mieli (wysocy szybcy i rośli obrońcy i pomocnicy) a Piłkarze Manchesteru są jednak w tym aspekcie troszkę lepsi od Arsenalu
Zresztą Murinho nie da sobie tak po prostu pocisnąć. Oni teraz walczą tylko o LM więc tam Mistrz wymyśli coś na tą Barcelonke
co za Tym idzie United do boju
(a nawet jak se Barca dojdzie do finału to United zemści się za 2009)
No i chciałbym Nadmienić Że Gomez to pi...... gdyby nie on Tottenham miałby szanse coś ugrać
Przypominam że z Arsenalem tak łatwo nie mieli (wysocy szybcy i rośli obrońcy i pomocnicy) a Piłkarze Manchesteru są jednak w tym aspekcie troszkę lepsi od Arsenalu
Zresztą Murinho nie da sobie tak po prostu pocisnąć. Oni teraz walczą tylko o LM więc tam Mistrz wymyśli coś na tą Barcelonke
co za Tym idzie United do boju

No i chciałbym Nadmienić Że Gomez to pi...... gdyby nie on Tottenham miałby szanse coś ugrać
Od meczu z Arsenalem zrobili postęp
widac, że zimowa zadyszka coraz mniejsza. Według mnie Real albo Barca wygra z ManU w finale 
Zaznaczam, że nie jestem fanem zadnej druzyny
Chociaż finał to jeden mecz więc tam się może wszystko zdarzyć.
Zaznaczam, że nie jestem fanem zadnej druzyny
Chociaż finał to jeden mecz więc tam się może wszystko zdarzyć.
dokładnie w finale wszystko może się zdarzyć, ja też nie przepadam ani za Barcą ani Realem
ciekawe co w polskiej lidze się wydarzy, Widzew wg mnie na remis z Ruchem

ciekawe co w polskiej lidze się wydarzy, Widzew wg mnie na remis z Ruchem
-
Ania_TM
Ja tam trzymam za Barcelone. Ma moim i pewnie nie tylko moim zdaniem najwieksze szanse wygrać całą tą batalie. Ale jak to Górski powiadał Piłka jest okragła a bramki są dwie to wiadomo ze wszystko moze sie zdażyć. Nawet jesli Barca odpadnie to dla mnie jest to mega klub
1/2 finału :
Barcelona – Real M. ( ciezki pojedynek )
Man. Utd – Schalke ( mysle ze jednak Manchaster )
Finał jaki obstawiam to :
Barcelona – Manchaster Utd
Mistrz :
FC Barcelona

1/2 finału :
Barcelona – Real M. ( ciezki pojedynek )
Man. Utd – Schalke ( mysle ze jednak Manchaster )
Finał jaki obstawiam to :
Barcelona – Manchaster Utd
Mistrz :
FC Barcelona
-
Szalotka
Panowie mówicie tak a widzieliście jakieś ostatnie mecze Manchesteru ?:) bo sądzę że nie.
co do mnie to barcelony w ostatnim miesiącu meczy widziałem 2 lub 3 nie pamietam.
więc wydaje mi się iż wiem co mowię
co do mnie to barcelony w ostatnim miesiącu meczy widziałem 2 lub 3 nie pamietam.
People_Hate_Me napisał(a):Panowie mówicie tak a widzieliście jakieś ostatnie mecze Manchesteru ?:)
Ja widzialem sparing.
Manchaster Utd – Ruch Radzionków 0 : 1 ( 0:0 )
Bramki :
69' Wayne Rooney ( bramka samobójcza z rzutu karnego )

Dobra PHM, to tak dla zartu ale juz bastuje bo rozumiem ze az sie pewnie zapieniłeś
Apropos somobója z rzutu karnego. Widzieliscie to ?
http://www.youtube.com/watch?v=tZc33LJuKRU
-
Szalotka
People_Hate_Me napisał(a):Panowie mówicie tak a widzieliście jakieś ostatnie mecze Manchesteru ?:) bo sądzę że nie.
widziałem w LM. W lidze angielskiej też. Barca sprawia wrażenie jak by się nie męczyła. W meczach ligowych mają problem z końcówką – brak motywacji. Liga hiszpańska to Real i Barca i nic wiecej. w angielskiej jest baaardzo trudna liga. wyrównana, dużo ciężkich meczy.
Bede trzymać kciuki za dobre widowisko i tyle
ja tam na lajcie przyjmuje 
Adamos widze rozumiesz o co mi chodzi
ja tylko licze że football bedzie piękny w finale
(i mam wielka nadzieje ze to jedanak Bedzie Czerwony puchar
)
ja tylko licze że football bedzie piękny w finale
A ja mam nadzieję dzisiaj w Poznaniu na dobry mecz. Lech walczy z Legią, jak Lech przegra albo zremisuje treneiro Bakero zobaczy 40 tys białych chusteczek więc warto oglądać.
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
ojciec mi kazał Legię w tv oglądać, bo pow.że ich lubię
ja stadion zobaczę tylko przelotem, z racji choroby
ale obstawiam remis niestety.

ja stadion zobaczę tylko przelotem, z racji choroby
-
Ania_TM
People_Hate_Me napisał(a):ja tam na lajcie przyjmuje
ja tylko licze że football bedzie piękny w finale(i mam wielka nadzieje ze to jedanak Bedzie Czerwony puchar
)
Zobaczymy co ManU pokaże dziś z City. No i El Clasico