Może faktycznie lepiej będzie poszukać na Słowacji czegoś, wyciągi są tasze a trasy chyba lepiej przygotowane
www.mazdaspeed.pl
Adaś napisał(a):Może faktycznie lepiej będzie poszukać na Słowacji czegoś, wyciągi są tasze a trasy chyba lepiej przygotowane
Adaś napisał(a):Francja, Austria, Włochy odpadają – nie ten budżet;)
TALREP napisał(a):gdy jedzie nas piatka budzet zamyka sie w 1500zl
Adaś napisał(a):zastanawiałem się jak daleko jest do szpitala łoł
sołtys napisał(a):Nie wiem co wam sie tam podoba poza widokami, wyciągi stare i aby wjechać na samą górę trzeba sie 4 razy przesiadać do tego drałować przez tzw łącznik do tego praktycznie od sylwestra do końca ferii masa ludzi, trasy słabo przygotowane, tylko te dolne oświetlone, już nie mówie o wyjeżdzie w weekend kiedy to ostatniej zimy w kolejce sało sie średnio 20-40 minut.
Beny napisał(a):najlepiej u Sivego
Globy napisał(a):a później będzie już Hotel Sobieski i gdzieś tam zaparkuj.
Globy napisał(a):Chętnie bym się spotkał, ale niestety mam inne plany (nauka do sesji, hihi). Już dzisiaj jest strasznie gorąco, także miłej wycieczki
loockas napisał(a):Mogę śmiało zostawić auto na cały dzień? Miejsca są po prawej stronie ulicy czy musze objechać rondo i szukac z drugiej strony?
loockas napisał(a):Dawno nie widziałem warszawy. Mimo, ze tłoczna i brudna, to pewne miejsca mają swój urok
ravo napisał(a):to nie indie
ravo napisał(a):ale szczerze to nie wiem czy to zart czy prawdziwe pytanie, bez zadnego obrazania nikogo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości