Muwies :D
glupoty gadacie z tym mercem, z zewnatrz byl odwalony na potrzeby filmu a tak naprawde byla to kupa na kolach... film kac vegas, megaaaaaa dobry, po obejzeniu wskoczyl na 3 miejsce mojego rankingu na najlepsza komedie, zaraz po old school, gangu dzikich wieprzy (ryczalem ze smiechu na napisach jak lecial program dom nie do poznania). ten brodaty aktor gral tez kozacko w out cold lub jak kto woli afera ponizej zera i zdarzylo sie w las vegas czy cos w ten desen
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Kac Vegas – olecam na dobry humor, naprawde niezla i lekka komedyjka
A na poważniejsze klimaty, to szczerze moge polecic ''Anioły i Demony'' – dobra produkcja
Po nieudanym 'kod da vinci' spodziewałem sie podobnego szajsu, ale jak sie okazało, filmek taki nawet,nawet

A na poważniejsze klimaty, to szczerze moge polecic ''Anioły i Demony'' – dobra produkcja
Po nieudanym 'kod da vinci' spodziewałem sie podobnego szajsu, ale jak sie okazało, filmek taki nawet,nawet
- Od: 15 sty 2009, 19:39
- Auto: Chrysler V6
Z czystym sumieniem mogę polecić film Home
http://www.filmweb.pl/f506848/Home+–+S+O+S+Ziemia!,2009
Rewelacyjne zdjęcia! oraz dobra ścieżka dźwiękowa. Polecam.
http://www.filmweb.pl/f506848/Home+–+S+O+S+Ziemia!,2009
Rewelacyjne zdjęcia! oraz dobra ścieżka dźwiękowa. Polecam.
- Od: 24 kwi 2009, 00:09
Co do Kac Vegas, to dla mnie slabo wypdł, to co jest w "trajlerze" to najlepsze momenty filmu,dalej słabo,
Ja z czytym sumieniem moge polecić za to ostatniego Star Treka, naprawde pozytywnie no moze poza pierwszą sceną :–), fajny, lekki, zabawny i wciagajacy, chcetnie obejrzałbym juz kontynuację.
Fajnego aktora dobrali do roli Scottiego, mam nadzieje ze w kolejnych częściach będzie bardziej widoczny
Ja z czytym sumieniem moge polecić za to ostatniego Star Treka, naprawde pozytywnie no moze poza pierwszą sceną :–), fajny, lekki, zabawny i wciagajacy, chcetnie obejrzałbym juz kontynuację.
Fajnego aktora dobrali do roli Scottiego, mam nadzieje ze w kolejnych częściach będzie bardziej widoczny
..::Born To Rise Hell::..
a był ktoś już może na oszukać przeznaczenie 4 3D?
ja dziś idę, mam nadzieję, że będą fajne efekty ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
damian efekty fajne, film bardzo slaby.
Poszlismy we 4 ze znajomymi i fakt, efektow bylo duzo, wszystko co moglo lecialo w widza z ekranu. I pod tym wzgledem do polowy filmu jest super, a potem jakos sie tak nudno robi az do konca.
I malo trupow
Z tego co pokazywal zwiastun (tor i kilka szybkich smierci) to pierwsze 15min filmu i fakt, tu sie duzo dzieje.Mogliby sprzedawac bilety na pol seansu
Poszlismy we 4 ze znajomymi i fakt, efektow bylo duzo, wszystko co moglo lecialo w widza z ekranu. I pod tym wzgledem do polowy filmu jest super, a potem jakos sie tak nudno robi az do konca.
I malo trupow
Z tego co pokazywal zwiastun (tor i kilka szybkich smierci) to pierwsze 15min filmu i fakt, tu sie duzo dzieje.Mogliby sprzedawac bilety na pol seansu
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
no bo ja to bardziej idę na te efekty niż na film
żeby bardziej to "przeżyć" to lepiej usiąść blisko ekranu, czy dalej?
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
damian wszedzie efekty sa tak samo mocne wg mnie.
Ja zawsze jak moge to ide na "balkon" bo tam jest najwygodniej siedziec
Ale chyba z zasady powinienes byc jak najbardziej centralnie w strone ekranu.
Ja zawsze jak moge to ide na "balkon" bo tam jest najwygodniej siedziec
Ale chyba z zasady powinienes byc jak najbardziej centralnie w strone ekranu.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
Borys typowe efekty tu to byly te co wlatywaly w widzow
Zreszta ogladalismy w jednym kinie
W pewnej chwili to przez 10min chyba nikt nie zginal..
Zreszta ogladalismy w jednym kinie
W pewnej chwili to przez 10min chyba nikt nie zginal..
Kosiarka fajna, ale byla w trailerze i wiedzialem jak sie skonczy :/
Ja teraz czekam na Bękarty Wojny Tarantino 
Adaś juz mam grupe umowiona na to
Obydwa zwiastuny kosza po calosci
Obydwa zwiastuny kosza po calosci
Wczoraj byłem na Janosiku. Sam nie wiem, czy to był film o zbójnikach, bo bili się mało, czy erotyk, bo bzykali się często, czy może jakiś pseudofilozoficzny film, jakich kiedyś w RP było sporo, bowiem Janosik na haju miewał zawsze różne wizje, a na tym haju bywał wcale nierzadko. Najgorsze dla mnie jednak było to, że film był przeraźliwie nudny. Skoro i tak wiadomo jak się skończy to można chociaż było zbudować scenariuszem trochę napięcia – a tego zdecydowanie zabrakło, mimo że niby film ma wszystko co potrzeba aby stał się hitem (trochę przemocy, trochę seksu, no i w miarę pozytywnego głównego bohatera).
ostatnio ogladałem i moge polecić:
– Obsesja / Obsessed
– Wróg publiczny numer jeden, część I
– Wróg publiczny numer jeden, część II
– Stan gry / State of Play
– Kac Vegas
– Wieczny student 3 / Van Wilder 3
– Epoka lodowcowa 3
– Obsesja / Obsessed
– Wróg publiczny numer jeden, część I
– Wróg publiczny numer jeden, część II
– Stan gry / State of Play