Telefony komórkowe
Jacobs nie porównuje do note2..
A jak tam wasze doświadczenia z HTC? Bo ja powiem szczerze, że przestałem być ich zwolennikiem. Najpierw posiadałem HTC desire Z, który fajnie się sprawował ale miał wady a po drugiej awarii zgubili mi go w salonie
A teraz aktualnie mam HTC One S i jest to telefon, który wyprowadza mnie z równowagi. Zastanawiam się czy to tylko ja mam takiego pecha ?
- Od: 27 sie 2014, 21:36
- Auto: Mazda 3 Sedan, 2.0 benzyna + gaz, 2005 rok
bieski napisał(a):W razie czego mam na sprzedaż:
Ściągałeś z chin rozumiem? Kurde, myślę... ale chyba jednak Nexus4 jeszcze mi wystarcza
G2 muszę zmacać, bo podobno obudowa jest gorszej jakości jak ta w nexus 5, a ten nie zrobił na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia, chociaż trzeba przyznać, że specjalnie do tych plastików nie ma się do czego przyczepić. Jednak to szkło z dwóch stron w Nex4 troszkę rozpieściło
loockas napisał(a):Ściągałeś z chin rozumiem?
Nie, te chinskie to jakies dziwne niby sa. Nie pelne LTE i takie tam.
Ten moj jest z oficjalnej dystrybucji ze strony oneplus.net.
Od wczoraj jest na allegro. Masakra ile maili dostaje......
loockas napisał(a):Jednak to szkło z dwóch stron w Nex4 troszkę rozpieściło
No masakra, mój nexusik wyglada jak nowy. Szkielko robi robote.
A tak z ciekawosci Oneplus wlaz do mojej wsuwki od Nexusa 4
Wystawał tylko tak centymetr.
bieski napisał(a)::P
FAjny ten g2? Bo sie zastanawiam
Pierwsze wrażenia w uj pozytywne. Plecy trochę za bardzo świecące. Z przodu praktycznie sam ekran wiec nie razi plastikiem. Przyciski z tyłu też nie są jednak problemem.
Tapatalk2 @ LG G2
Wg. mnie trochę za nowy ten Oneplus, aby w nową markę ładować tyle złotówek. Co do LG G2 – wg. mnie jeden z bardziej udanych telefonów. Sam jutro biorę LG G2 mini jako jeden z telefonów w aneksie.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
kams_jg napisał(a):A teraz aktualnie mam HTC One S i jest to telefon, który wyprowadza mnie z równowagi.
Do tego stopnia go lubie i jest bezproblemowy, że jak rozwaliłem wyświetlacz to kupiłem nowy za 60% wartości telefonu, aby dalej się nim cieszyć. Niestety po miesiącu rozwaliłem telefon całkiem
widmo82 napisał(a):Wg. mnie trochę za nowy ten Oneplus, aby w nową markę ładować tyle złotówek.
Dla mnie się znaczek nie liczy, gdybym patrzył na znaczki to bym biegał z plastik-fantastik szajsungiem albo iphonem.
Najładniejsze opakowanie telefonu jakie miałem, miód malyna. Ładowarka też czad.
Co do samego telefonu, to wykonanie dużo lepsze od szajsungów, lepsze od Nexusa 5.
Trochę mu brakuje do Nexa 4.
Znajdź telefon w tej cenie z podobnymi bebechami.
Ja jestem bardzo zadowolony z zakupu OnePlus One, mam komorke od 2 miesicecy i polecam. Mozna sie tak naprawde przyczepic tylko do glosniczkow ktore sa dosyc slabe. Jednak jezeli chodzi o ekran, rozmiar, szybkosc, aparat, ... to nie mozna narzekac. Sam myslalem nad Samsungiem S4, S5, LG G2/3, Xperia Z/Z2 oraz Nexusami ale niestety zaden model nie zachwycil mnie wersja 64gb + zadowalajaca cena (co innego gdyby nexus jak i inne komorki wspieraly karte micro sd). Dokupilem szklana folie, zelowa obudowe i nie zaluje wydanych pieniedzy (a z komorkami pod tym wzgledem bywalo juz roznie)
Tak, firma jest nowa, ale nie jest zla. Jedynie kampanie marketingowa maja glupia, ale mi zalezalo tylko na produkcie.
Tak, firma jest nowa, ale nie jest zla. Jedynie kampanie marketingowa maja glupia, ale mi zalezalo tylko na produkcie.