Kącik rowerowy
Jutub na bank ma co potrzebujesz.
Albo najbliższy serwis rowerowy – jak to nie jest sieciowka to majątku nie wezmą. Jednak stojak na rower się przydaje – w domu albo musisz troche się pomeczyc albo załatwic 2 dodatkowe ręce.
Albo najbliższy serwis rowerowy – jak to nie jest sieciowka to majątku nie wezmą. Jednak stojak na rower się przydaje – w domu albo musisz troche się pomeczyc albo załatwic 2 dodatkowe ręce.
Lakcow91 napisał(a):Znalazłem chyba swój przyszły rower..Dzisiaj oglądałem w sklepie kellysy, scoty i krossy i spodobał mi się Kross hexagon x6:) troszkę więcej niż mój budzet przewiduje bo 1700zł ale cóż zobaczę do jutra, prześpię się z tym.
Ja kupiłem zeszłoroczny X9 za 1700.
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Chodziło mi o to że w tym roku kupiłem model na zeszły rok. Napisz im może maila albo popytaj w sklepach może mają niesprzedane egzemplarze.
Kupiłem Krossa hexagen x5 rama L czyli 21, ale tylko ze względu na hamulce V break:) Na tą chwilę jestem zadowolony:) Muszę jeszcze dokupić nóżkę. Gdybym miał kupić x9 to wolałbym np dołożyć i A6 kupić:) bądz coś innego, teraz tylko jezdzić a mało nie jeżdzę:) Odziwo u mnie szybko się sprzedają i dużego wyboru nie ma co do kolorystyki więc tym bardziej co do roku..
- Od: 26 paź 2012, 11:30
- Auto: Honda
Obyło się bez wymiany korb. Gwintownik, tajemniczy klej, trochę chęci serwisanta, 15zł i jeżdżę dalej. Fajnie, że jeszcze gdzieś są ludzie, którzy najpierw chcą naprawiać, a dopiero po nieudanej próbie wymieniać.
Mówisz o loctite?
Jak miałem problemy z gwintem to ten preparat (właśnie do gwintów) zawsze dawał radę
No fajnie jak pracuje w serwisie i umie coś naprawić....bo tej sztuki chyba nie opanowali serwisanci w Decathlonach i GoSportach :/
Jak miałem problemy z gwintem to ten preparat (właśnie do gwintów) zawsze dawał radę
No fajnie jak pracuje w serwisie i umie coś naprawić....bo tej sztuki chyba nie opanowali serwisanci w Decathlonach i GoSportach :/
Czy jest jakiś uzytkownik jakiegokolwiek amorka suntoura z tzw. remote speed lock? (Blokada skoku z manetką na kierownicy). Mam w swoim rowerze XCM'a i bardzo doskwiera mi brak takiej manetki i chciałbym porównać jak to wygląda od środka, czy da się założyć do mnie takie coś 
Wygląda to mniej więcej tak:

Wygląda to mniej więcej tak:
Startuje ktoś z Was w maratonach MTB?
Ja w tym sezonie debiutowałem w kwietniu na Kaczmarek Electric MTB, a niedługo już trzecia edycja
Spodobała mi się amatorska rywalizacja
Mój rowerek po przejechaniu ok 3tyś km wymagał wymiany suportu, kół zębatych z przodu, kasety i łańcucha. Drogi ten interes ;(
Dzień przed maratonem testowałem nowy napęd po regulacji przerzutek i przeleciałem przez kierownicę... Poobijane żebra, podrapany... Już 2 tygodnie boli ;(
Jak jest u Was ze zużywaniem napędu?
Dodatkowo kółka przerzutki też już są do wymiany...
Ja w tym sezonie debiutowałem w kwietniu na Kaczmarek Electric MTB, a niedługo już trzecia edycja
Spodobała mi się amatorska rywalizacja
Mój rowerek po przejechaniu ok 3tyś km wymagał wymiany suportu, kół zębatych z przodu, kasety i łańcucha. Drogi ten interes ;(
Dzień przed maratonem testowałem nowy napęd po regulacji przerzutek i przeleciałem przez kierownicę... Poobijane żebra, podrapany... Już 2 tygodnie boli ;(
Jak jest u Was ze zużywaniem napędu?
Dodatkowo kółka przerzutki też już są do wymiany...
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Kiedyś jak bylem młody i głupi to nawet w Skoda Auto Grand Prix się startowało
w międzyczasie jakieś wyścigi XC i MTB
Na maraton też kiedyś pojechalem
Był we Wrocławiu wiec mowie trasa będzie znośna, żadnych większych górek, no to porwałem się na mega (ok 60km). Było fajnie tak do 40 km szedłem jak burza ale w końcu zaczął się kryzys
Do mety ledwo co dojechałem, na samym końcu to wyprzedzały mnie dziadki po 60 lat, szybciej by było jak bym zszedł z rower i prowadził
To był praktycznie mój ostatni maraton
Teraz nie ma już czasu ani chęci.
Na maraton też kiedyś pojechalem

To był praktycznie mój ostatni maraton
Teraz nie ma już czasu ani chęci.
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG