Telefony komórkowe
Nie trzeba mi tyle – i tak nie mam tyle czasu, zeby posluchac tego co juz mam... Muzyka to nie seriale, do niej sie czesto wraca i wiele raz slucha tego samego. W przypadku takiego "posiadania" muzyki obawiam sie tego, ze jak za 10 lat bede chcial posluchac albumu X to moze juz go nie byc w bibliotece ze wzgledow licencyjnych albo, ze nie bedzie juz Spotify 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Kurcze, trafiłem niestety na bardzo dobrą promocję z ratami 0% i piszę właśnie z plastikowej zabawki... Nie wiem czy dobrze zrobiłem. Xperia Z to straszne bydlę jednak i chyba przekracza mój poziom wielkości maksymalnej. Przeraziło mnie bezpośrednie porównanie, którego nie zrobiłem wcześniej z uwagi na położenie na półce telefonów.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Leszek napisał(a):Bimbak napisał(a):od kiedy roaming danych jest bezpłatny w kraju we wszystkich sieciach?
Od lat. Ale nie roaming danych. po prostu roaming.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Roaming
Za wykorzystanie danych (internet, mms), obojętnie czy korzystasz nich w roamingu krajowym czy nie opłaty nalicza Twój operator.
Za to roaming międzynarodowy jest juz płatny na innych zasadach. Wszystko jest w cennikach danych operatorów.

W ramach pokuty wygooglaj sobie "strefa taniego internetu".
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
brii napisał(a):W przypadku takiego "posiadania" muzyki obawiam sie tego, ze jak za 10 lat bede chcial posluchac albumu X to moze juz go nie byc w bibliotece ze wzgledow licencyjnych albo, ze nie bedzie juz Spotify
Akurat posiadanie konta na Spotify nie zwalnia mnie od zbierania krążków
Grzyby napisał(a):W L720 przestaje działać część dotyku
Jutro tel. ląduje w serwisie Nokii. Ciekawe co wymyślą (no chyba że to czysty przypadek i update nie ma nic wspólnego z problemami z dotykiem).
No i okazało się że to przypadek.
Uszkodzeniu uległ ekran dotykowy. I dzięki temu od wczoraj cieszę się nówką sztuką ekranem bez jednej ryski
Szybkość serwisu też zaskakująca – dostarczyłem tel. około 13 w sobotę, wczoraj w południe był do odbioru.
Tylko fakt, że mają te ekrany na miejscu niezbyt dobrze świadczy o bezawaryjności i kiepsko rokuje na przyszłość (chociaż mam nadzieję, że się mylę
nemi napisał(a):Kurcze, trafiłem niestety na bardzo dobrą promocję z ratami 0% i piszę właśnie z plastikowej zabawki... Nie wiem czy dobrze zrobiłem. Xperia Z to straszne bydlę jednak i chyba przekracza mój poziom wielkości maksymalnej. Przeraziło mnie bezpośrednie porównanie, którego nie zrobiłem wcześniej z uwagi na położenie na półce telefonów.
Nemi, dobrze zrobiłeś. S3 to świetny telefon i mimo że jest plastikiem, to wytrzymuje wiele. Szkoda że go zabiją brakiem aktualizacji do Androida 4.4
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Juz go zabili – fuckupem w postaci update'u do 4.3.
jacobs napisał(a):Nemi, dobrze zrobiłeś.
Zobaczymy
I jeszcze ciekawostka – przy synchronizacji wszystkiego i w sumie niewielkim użyciu (jak na smartfona) Xperia trzymała mi od rana do wieczora. Kiedy tylko leży na czuwaniu zużywa 7-8% baterii na dobę (!).
EDIT: Jeszcze jedna ciekawostka odnośnie SGS3 – mój, nówka sztuka, po naciśnięciu guziczka, żeby się ekran obudził zajmuje mu to... wieczność. Porównywałem z innym, wiele miesięcy starszym egzemplarzem. I ten starszy wzbudza się po chwili, natomiast mojemu zajmuje to ze 3-4 razy dłużej. Porównywałem wciskając jednocześnie przyciski w obu egzemplarzach. WTF?!
Nemi a czy w międzyczasie nie robiłeś aktualizacji Andka? Raz wykonałem komuś aktualizację bez wipe na sgs3 i telefon zaczął działać jak jednordzeniowiec
tak samo wybudzanie trwało wieki..a na 4.1 śmigał
jacobs napisał(a):To ja chyba dostaję jakieś lepsze samsungiW żadnym nie miałem jakichś dłuższch przycinek
Żeby było śmieszniej, to w ubiegły poniedziałek kolega przyszedł do roboty z nowym Samsungiem (duży, biały, niedrogi – modelu nie znam

Także od razu mi mina zrzedła