Piłka nożna – temat zbiorczy
Włochy-Belgia zdecydowanie najlepszy mecz jak dla mnie.
Zauważyłem że na tych mistrzostwach wpadają prawie same piękne bramki.
Zauważyłem że na tych mistrzostwach wpadają prawie same piękne bramki.
- Od: 1 cze 2016, 19:10
- Auto: Mazda 3 HB ,Y6,04, 1.6 ,109km
Owszem akcje bramkowe i bramki Włochów ładne, ale patrząc na nieudolność Belgów to sam nie wiem
Fajnie jest jak obie strony wykazują zaangażowanie i przekłada się to na wynik. Póki co chyba wybrałbym jednak mecz otwarcia, ale pomimo tej mizerii jestem spokojny że te piękniejsze i najciekawsze mecze jeszcze przed Nami 

-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Belgia bedzie rozczarowaniem... tak jak pisalem 
Wlochy niespodzianka niesamowita... grali fenomenalnie.... najlepsz mecz mistrzostw jak narazie a to dlatego bo OBIE druzyny cala 20 (nie liczac bramkarzy) biegala i atakowala i bronila caly czas w ruchu... (takiego meczu nie bylo jeszcze) rewelacja.
Wlochy niespodzianka niesamowita... grali fenomenalnie.... najlepsz mecz mistrzostw jak narazie a to dlatego bo OBIE druzyny cala 20 (nie liczac bramkarzy) biegala i atakowala i bronila caly czas w ruchu... (takiego meczu nie bylo jeszcze) rewelacja.
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
bruce_leee napisał(a):To jak Portugalia powtórzy 7:0 to Ci współczuję na drugi dzień
Potwierdziło się, że Islandia nie jest na tym turnieju przez przypadek. Portugalia to zespół jednego aktora, a jak jemu nie idzie to i cała drużyna nie bardzo wie co ma zrobić z piłką. Nie wróżyłem im na tym turnieju długiej kariery i słowo podtrzymuję.. pierwsza faza pucharowa i
Za nami pierwsza kolejka fazy grupowej. Z dogów na plus Walia, Irlandia i Islandia. Polacy również wyrobili normę – w swoim pierwszym meczu zgromadzili tyle punktów ile we wszystkich wcześniejszych turniejach rangi EURO razem wziętych. Brawo Wy!

-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
macvas napisał(a):Portugalia to zespół jednego aktora
Pomyliłem się, bo przecież maja jeszcze klauna, a to też jakby nie patrzeć aktor.
Dzisiaj liczę, na przebudzenie Słowaków i kanonadę Francuzów
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Głupio mi się będzie wycofać z tego co wpisałem do Naszej zabawy, ale patrząc po tym co prezentują Niemcy to wcale nie stoimy na straconej pozycji. Dzisiaj fajna data (oby wpisała się w annały narodowego futbolu), na dwójce ponoć w tym czasie lecą Krzyżacy, więc miło by było odnieść kolejną glorię
Sercem POLSKA!
Sercem POLSKA!
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Brawo, brawo, brawo
Kolejny mecz gramy jak równy z równym z Mistrzami Świata – to jest wymowne.
Milik mógł i powinien był wcisnąć zaraz po przerwie. W obronie "Murator level Ultimate"
Niemcy w zasadzie mieli więcej z gry, ale klarowne sytuacje na 1:0 raczej po Naszej stronie. Remis sprawiedliwy. Awans na wyciągnięcie dłoni. We wtorek dopniemy swego.

Milik mógł i powinien był wcisnąć zaraz po przerwie. W obronie "Murator level Ultimate"
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Mieliśmy mistrzów na widelcu,ale cóż.Wynik świetny,jesteśmy w drugiej rundzie.Mazda-n,sorry Pazdan kozak 
- Od: 1 cze 2016, 19:10
- Auto: Mazda 3 HB ,Y6,04, 1.6 ,109km
Druga połówka jakieś 40% lepiej 
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Jakoś nie widzę dobrego wyniku w dalszych meczach przy takiej grze... 
Pozdrawiam Was z gorącej Bułgarii.
Wynik poszedł w Świat.
Olac styl, nawet Milika po wszystkim rozgrzeszylem z rodakami przy piwku..liczy się awans jak najdalej.
Brawo My.
Wynik poszedł w Świat.
Olac styl, nawet Milika po wszystkim rozgrzeszylem z rodakami przy piwku..liczy się awans jak najdalej.
Brawo My.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05