Komputery – kupno/gry/opinie/pytania/internet
dla mnie jako gracza to zasilacz i grafa
haha
i jeszcze 3ds maxik:) no ale to inna bajka;) ok dzieki za info:) szkoda pakowac 2500 w pc
jak za to juz w autko mam trroche funnu ;p
Potrzebuję jakiegoś darmowego klienta poczty na W7, który będzie bardzo podobny a nawet wręcz identyczny jak Outlook Express w poprzednich Windowsach.
Brakiem OE strasznie mnie wpienili, jakbym wcześniej wiedział to zastanawiałbym się czy nie pozostać przy XP
Macie jakieś sprawdzone?
Brakiem OE strasznie mnie wpienili, jakbym wcześniej wiedział to zastanawiałbym się czy nie pozostać przy XP
Macie jakieś sprawdzone?
Trudno Ci będzie znaleźć darmowego i tak lipnego klienta poczty jak Outlook Express 
Tutaj jest ładne zestawienie – coś sobie wybierzesz:
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Porównanie_klientów_poczty_elektronicznej[/url]
Tutaj jest ładne zestawienie – coś sobie wybierzesz:
[url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Porównanie_klientów_poczty_elektronicznej[/url]
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Sylpheed – jest podobny do Outlooka a do tego dużo mniej zasobożerny i stabilniejszy 
szumki44 napisał(a):Grafika tak zeby mozna bylo pograc w gta4 na full hdrozdzielczosci (wiadomo 2gb musi byc bo gra ogranicza ustawienia jak brak pamieci )
Te użycie pamięci pokazywane przez grę w ustawieniach to bzdura, można to obejść komendą, ( -norestriction -nomemrestrict). Na moim GTX470 z 1280mb pamięci bez problemu daję najwyższe ustawienia łącznie z suwakami w 1920x1200.
Siw-y napisał(a):Potrzebuję jakiegoś darmowego klienta poczty na W7
Ja używam klienta wbudowanego w Operę, czytając pocztę przez IMAP. Jest podobny trochę do OE, ale chyba bardziej do Thunderbirda. Mógłbym doszukać się w nim kilku wad, ale dla osób które ugrzęzły w sieci, połączenie przeglądarki z pocztą to rozwiązanie nie do przecenienia.
the right man in the wrong place...
Do tego ten klient świetnie radzi sobie z RSS – połączenie www z pocztą i RSSami a do tego notatki i kilka innych rzeczy = bardzo wygodne narzędzie 
Siw-y napisał(a):Potrzebuję jakiegoś darmowego klienta poczty na W7, który będzie bardzo podobny a nawet wręcz identyczny jak Outlook Express w poprzednich Windowsach.
Siwy, sciagnij sobie Windows Live Essentials ze strony MS , przy instalacji odznacz sobie inne zbedne pierdolki, ktore sa tobie niepotrzebne . Zasada dzialania jak i sam wyglad identyczne jak OE (o ile dobrze pamietam)
glowasiek napisał(a):Siw-y napisał(a):Potrzebuję jakiegoś darmowego klienta poczty na W7, który będzie bardzo podobny a nawet wręcz identyczny jak Outlook Express w poprzednich Windowsach.
Siwy, sciagnij sobie Windows Live Essentials ze strony MS , przy instalacji odznacz sobie inne zbedne pierdolki, ktore sa tobie niepotrzebne . Zasada dzialania jak i sam wyglad identyczne jak OE (o ile dobrze pamietam)
dobrze pamiętasz, i ma podobne naleciałości ja OE
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Paweł napisał(a):Ja używam klienta wbudowanego w Operę, [...] połączenie przeglądarki z pocztą to rozwiązanie nie do przecenienia.
Tak samo. Choc ostatnio mocno się zastanawiam nad powrotem do liska plus klient poczty. Firefox zdecydowanie szybciej obsługiwał mi fora, konkretnie przechodzenie do pierwszego nieprzeczytanego postu w temacie. W operze strona otwiera się od pierwszego postu, mija kilka sekund i dopiero przelatuje do pierwszego nieprzeczytanego [najczęściej znajdującego się w połowie strony]. J?est to dla mnie bardzo uciążliwe – jakieś rady? Może da się to wyleczyc?
Jakiś tam podpis Leszka :P
Leszek napisał(a):jakieś rady? Może da się to wyleczyc?
Adblock i w nim reguły blokujące twarzoksiążkę.
elo 
Przez wczorajszą burzę kilka portów w firmowych switchach się upaliło i szukam czegoś na podmianę.
Co polecacie, czy lepiej 3-4 ośmioportowe, ewetualnie dwa 16 czy od razu 24-portowy?
Nie musi być zarządzany i raczej nie do montażu w szafie bo przewody są z tyłu.
Przez wczorajszą burzę kilka portów w firmowych switchach się upaliło i szukam czegoś na podmianę.
Co polecacie, czy lepiej 3-4 ośmioportowe, ewetualnie dwa 16 czy od razu 24-portowy?
Nie musi być zarządzany i raczej nie do montażu w szafie bo przewody są z tyłu.
Skoro mają to być "głupki" to bierz cokolwiek. Ja zawsze byłem za agregacją wszystkiego do jak najmniejszej ilości urządzeń. Dlatego kupiłbym 24 portowy. Warto, żeby switch chociaż miał możliwość nadania mu IP. Zawsze to jakaś diagnostyka. Mimo wszystko w firmie warto mieć switcha zarządzalnego. Wiesz co się dzieje. Masz tablice mac'ów, filtry, loopdetecty i inne cuda, które ułatwią Ci życie.
Ile chcecie wydać, to coś Ci polecę.
Ile chcecie wydać, to coś Ci polecę.
Powinno być ok
http://allegro.pl/d-link-des-1100-24-24 ... 28906.html
Nie miałem styczności z serią 1xxx, bo my pracujemy tylko na 3xxx. Na Twoje potrzeby jest wystarczający. Masz loopdetecta na porcie więc jak Ci ktoś zrobi pętelkę w sieci, to bloknie mu port. Przydatne w biurach

Nie miałem styczności z serią 1xxx, bo my pracujemy tylko na 3xxx. Na Twoje potrzeby jest wystarczający. Masz loopdetecta na porcie więc jak Ci ktoś zrobi pętelkę w sieci, to bloknie mu port. Przydatne w biurach