Piłka nożna – temat zbiorczy
Od Ruchu nikt niczego nie wymaga na tym polu, to może nam akurat pomoc ;–) z drugiej strony.. Sezony, w których Ruch starał się walczyć w Europie, kończyły się w lidze fatalnie. Póki co jest wstyd z murawą na stadionie... Masakra jakaś, tym bardziej, że w poprzednim sezonie zawsze była przygotowana idealnie..
Wczoraj włączyłem na jakieś ostatnie 30minut i tylko w jednym celu, aby przypomnieć sobie jak duża jest to przepaść między MŚ
Brakowało tylko komentarza Szpaka aby można było uznać, że "pogrzeb polskiej piłki klubowej odbył się we właściwej oprawie".
Z mojej strony patrząc jedyny pozytyw po tym występie jest taki, że kolejny sezon piłkarski za pasem a ja nadal nie zamierzam kupować nc+ z powodu tego "ligowego" dziadostwa jakie tam serwują. Kupiłbym dla topowych lig, ale wiem że moja ukryta w podświadomości kibicowska pazerność nakazałaby mi kaleczyć swój umysł T-ME. Dzięki Ci o Legiiiooooo!

Brakowało tylko komentarza Szpaka aby można było uznać, że "pogrzeb polskiej piłki klubowej odbył się we właściwej oprawie".
Z mojej strony patrząc jedyny pozytyw po tym występie jest taki, że kolejny sezon piłkarski za pasem a ja nadal nie zamierzam kupować nc+ z powodu tego "ligowego" dziadostwa jakie tam serwują. Kupiłbym dla topowych lig, ale wiem że moja ukryta w podświadomości kibicowska pazerność nakazałaby mi kaleczyć swój umysł T-ME. Dzięki Ci o Legiiiooooo!
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Ja oglądałem 10 min tej kopaniny i wyłączyłem.
Wynik mnie nawet nie zaskoczył, chociaż byłem zdziwiony że nasz mistrz strzelił bramkę.
I pomyśleć, że taki zespół miałby grać w fazie grupowej LM
Polska piłka to jest dno dnien, żeby zespoły amatorskie nas ogrywały.
Wynik mnie nawet nie zaskoczył, chociaż byłem zdziwiony że nasz mistrz strzelił bramkę.
I pomyśleć, że taki zespół miałby grać w fazie grupowej LM
Polska piłka to jest dno dnien, żeby zespoły amatorskie nas ogrywały.
- Od: 3 mar 2013, 01:33
- Auto: M6 GY 147KM
Osz urwa Lech...
Dopisano 17 lip 2014 20:11:
lecimy dalej....
9'
Steve Colpaert
1 – 0
Zawisza już w plecy...
Dopisano 17 lip 2014 20:23:
oooooo
15'
1 – 1
Kamil Drygas

Dopisano 17 lip 2014 20:11:
lecimy dalej....
9'
Steve Colpaert
1 – 0
Zawisza już w plecy...
Dopisano 17 lip 2014 20:23:
oooooo
15'
1 – 1
Kamil Drygas
Ani myślę się zachwycać stylem, czy dwiema straconymi bramkami
Ale śmieszne jest, ze Ruch to jedyny klub, z walczących o puchary, w którym mają na to kompletnie wyj...ne, a akurat oni wygrali 
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Pokładałem się ze śmiechu widząc co ten Vrdoljak poczynia z wapna. Mecz przejdzie do historii. Mam nadzieję, że nie zaprzepaszczą szansy. Mają szczęście że wyrobili taką zaliczkę, ale nadal łatwo nie będzie, bo Celtic na Wyspach to zupełnie inna drużyna. Dzisiaj zwyczajnie się przeliczyli, bo podejrzewam, że w takich warunkach jeszcze na tym etapie wejścia w sezon, na którym są jeszcze nie grali. A Legii się poszczęściło z tą czerwoną kartką i ogólnie mecz się pod nich ułożył.
W rewanżu 3:0 całkiem realne, ale stawiam na bramkowy remis.
W rewanżu 3:0 całkiem realne, ale stawiam na bramkowy remis.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05