Piłka nożna – temat zbiorczy
i po tym dziadostwie jakie Nam zaserwowali, na MŚ została tylko jedna niewiadoma: czy przy takiej formie Niemców jest sens aby rozgrywać finał?
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Przed rozpoczęciem Mistrzostw Świata mówiłem że Argentyna wygra turniej. Wiele mi nie brakuje do postawienia kropki nad i
Dziwnie grają a są w finale
Gra się na tak na ile przeciwnik pozwala
Brazylia pozwoliła zagrać Niemcom.
Czy zrobi to Argentyna ?
Nie mam pojęcia. Liczę że pokonają Niemców i to wszystko
Romero dał czadu. Może konsultował się z Goycocheą
Dziwnie grają a są w finale
macvas napisał(a):czy przy takiej formie Niemców jest sens aby rozgrywać finał?
Gra się na tak na ile przeciwnik pozwala
Brazylia pozwoliła zagrać Niemcom.
Czy zrobi to Argentyna ?
Nie mam pojęcia. Liczę że pokonają Niemców i to wszystko
Romero dał czadu. Może konsultował się z Goycocheą
-
Szalotka
Liczę na Niemców, ale to będzie minimalne zwycięstwo, tak czuję. A Argentyna w finale to jest pomyłka, patrząc na to jak na tych mistrzostwach grały niektóre drużyny.
Zaczynam żałować, ze nie obstawiam...
Wiele drużyn przeszło za daleko, a lepsi odpadli. Trudno, tak się ułożyło. Nie od dziś wiadomo, ze zasady mundialu nie zawsze wyłaniają tych najlepszych. W koncu nie kazdy gra z kazdym.
Ja sercem jestem za Argentyna, ale Niemcy grają lepiej i bardziej za całokształt zasłużyli na mistrza.
Wiele drużyn przeszło za daleko, a lepsi odpadli. Trudno, tak się ułożyło. Nie od dziś wiadomo, ze zasady mundialu nie zawsze wyłaniają tych najlepszych. W koncu nie kazdy gra z kazdym.
Ja sercem jestem za Argentyna, ale Niemcy grają lepiej i bardziej za całokształt zasłużyli na mistrza.
Ale van Gaal to ćwok. Już marudzi, że mają jeden dzień mniej niż Brazylia do meczu o 3 miejsce. No bo do finału mieliby jeden więcej niż Niemcy
Mecz wczoraj był tak dramatyczny, że usnąłem. Faktycznie Argentyna jeszcze nie pokazała zupełnie nic w tych mistrzostwach.
Holandia najlepszy mecz zagrała z Hiszpanią, Niemcy najlepszy też mają już za sobą... co jeżeli Argentynie najlepszy wyjdzie w finale?

Mecz wczoraj był tak dramatyczny, że usnąłem. Faktycznie Argentyna jeszcze nie pokazała zupełnie nic w tych mistrzostwach.
Holandia najlepszy mecz zagrała z Hiszpanią, Niemcy najlepszy też mają już za sobą... co jeżeli Argentynie najlepszy wyjdzie w finale?
Ale van Gaal to ćwok. Już marudzi, [..]
Trochę go rozumiem, bo ten mecz o 3miejsce jest im tak potrzebny jak piąte koło u wozu.
On (i Scolarii na drugim biegunie też) zapewne najchętniej po wczorajszej trenerskiej wtopie, to by się zapadł pod ziemię. Nikt mi nie wmówi, że ta mizeria w wykonaniu Holandii w półfinale to coś innego niż efekt jego źle dobranej taktyki. Te jego wszystkie tłumaczenia po meczu na temat zmian i niby jaka to Argentyna mocna jest.. się jeszcze zdziwi jak Niemcy urządzą w finale kolejną kanonadę.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
macvas napisał(a):ten mecz o 3miejsce jest im tak potrzebny jak piąte koło u wozu
Znali terminarz od dawna, ten mecz nie jest zaskoczeniem dla nikogo. Zamiast marudzić mógłby zacząć wywierać naciski na federację krajową i dalej na FIFA, jakby sie takich niezadowolonych znalazło więcej, to może by mecz o 3 miejsce zniknął z kalendarza.
Z drugiej strony lepiej być "brązowym medalistą mistrzostw świata" niż "opdaść w półfinale".
Jędras, Brazylijczycy gdyby wiedzieli, że dostaną takie lanie w półfinale to pewnie nie poszliby za Twoją radą i odpadli wcześniej. Jest różnica między porażką a historycznym blamażem.
ostatnie wydarzenia w szczypiorniaku pokazują, że w piłkę (i tu chyba już bez znaczenia jaką, no może oprócz siaty) i tak na końcu wygrywają Niemcy
ostatnie wydarzenia w szczypiorniaku pokazują, że w piłkę (i tu chyba już bez znaczenia jaką, no może oprócz siaty) i tak na końcu wygrywają Niemcy
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05