Motocykle
Redoo przepłaciłeś 

http://motoryzacja.interia.pl/motocykle ... ij,1739588
fajna fota!!!
fajna fota!!!
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
hyhyhy niezły skok
no więc wam marudziłem, marudziłem i koniec końców kupiłem
http://www.rapid-motocykle.pl/?akcja=kaski&ido=8&idk=6
kask jest wygodny, posiada od cholery bajerów począwszy od wentylacji, przyciemnianą dodatkową szybkę, szybkę nieparującą, nie ryszącą się, wyciąganą wyściółkę i coś tam jeszcze
poza tym cholernie mi się podoba – mam nadzieję, że będę zadowolony przez dłuższy czas bo następny to już będzie shoei
teraz zostało tylko moto, a to może już w tym tygodniu
http://www.rapid-motocykle.pl/?akcja=kaski&ido=8&idk=6
kask jest wygodny, posiada od cholery bajerów począwszy od wentylacji, przyciemnianą dodatkową szybkę, szybkę nieparującą, nie ryszącą się, wyciąganą wyściółkę i coś tam jeszcze
teraz zostało tylko moto, a to może już w tym tygodniu
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
fajny 
Redoo napisał(a):Winetou hhehe eee dobry sprzeciór!
Redoo napisał(a):mam nadzieje ze wczesniej jezdziłes na jakis wskACH lub MZTkach
jawkę ujeżdżałem za młodu
ale spoko – jestem młodym, dojrzałym, odpowiedzialnym człowiekiem i nie będę przekraczał 6k rpm....
...przez pierwszy tydzień
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Dzisiaj sobie sporo polatałem w trasie. Zauważyłem że kierowcy nie traktują motocykli poważnie, albo tylkko mojego. Być może widząc z daleka skuter wrzucają wszystkie do jednego wora i myślą sobie że taka popierdułka nie jedzie więcej jak ~50 km/h hehe
dzisiaj 2 ku..y zajechały mi drogę – tir wyjechał mi z podporządkowanej cały czas patrząc się bezczelnie na mnie hehe, tego akurat olałem, bo było we wiosce i jechałem wolno
Ale drugi matoł to juz przegiął. Wj...ł mi się na czołowe że musiałem wyheblować prawie do zera i zmyć się na pobocze (a troszkę sie leciało
) A na 13 calowach kołach to wcale nie takie proste, w dodatku z plecakiem z tyłu
Żeby było śmieszniej to na wszelki wypadek jeździłem dzisiaj na drogowych, więc nie mógł nie zauważyć
pajace pier....
Ale przyznaje, że hebelki to to moje ma zdrowe
aż mnie łokcie zabolały jak moja luba wylądowała na moich plecach 
dzisiaj 2 ku..y zajechały mi drogę – tir wyjechał mi z podporządkowanej cały czas patrząc się bezczelnie na mnie hehe, tego akurat olałem, bo było we wiosce i jechałem wolno
Ale drugi matoł to juz przegiął. Wj...ł mi się na czołowe że musiałem wyheblować prawie do zera i zmyć się na pobocze (a troszkę sie leciało
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Żeby było śmieszniej to na wszelki wypadek jeździłem dzisiaj na drogowych, więc nie mógł nie zauważyć

Ale przyznaje, że hebelki to to moje ma zdrowe

Waluś – trzeba się przyzwyczaić
Ja po trasie jak jedę z prędkościami nadprzepisowymi to zawsze jadę na długich, nie zawsze pomaga
Musi upłynąć trochę czasu zanim się kierowcy przyzwyczają do szybszych motocykli/skuterów, bo do tej pory to jeździło ich bardzo mało.
Ja po trasie jak jedę z prędkościami nadprzepisowymi to zawsze jadę na długich, nie zawsze pomaga
Musi upłynąć trochę czasu zanim się kierowcy przyzwyczają do szybszych motocykli/skuterów, bo do tej pory to jeździło ich bardzo mało.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Winetou napisał(a):godzinę temu dołączyłem oficjalnie do grona motocyklistów zdając egzamin na kat. A
phi, mam takie od prawie 20 lat
Winetou napisał(a):ale ja pół godziny temu kupiłem moto język
to juz ponad godzina i jeszcze zdjęć nie ma