Komputery – kupno/gry/opinie/pytania/internet
a ja Norton Internet Security:) Jest dobry ale skubany zamula kompa strasznie:( chyba pomyślę o czymś innym
Adaś napisał(a):a ja Norton Internet Security:) Jest dobry ale skubany zamula kompa strasznie:( chyba pomyślę o czymś innym
to przesiądź się na KISa właśnie (kaspersky internet security) – moim zdaniem równie dobry albo i lepszy od NIS a nie zamula kompa
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
Czolgista napisał(a):to przesiądź się na KISa właśnie (kaspersky internet security) – moim zdaniem równie dobry albo i lepszy od NIS a nie zamula kompa
skąd można zassać?:)
Straszny kombajn!czytałeś że kasuje nawet pliki Windowsa. " W minionym tygodniu firma Symantec rozdystrybuowała do swoich klientów, korzystających z programu Norton AntiVirus, najnowszą sygnaturę szkodliwego oprogramowania, która omyłkowo powodowała dodawanie plików systemu Windows do kwarantanny.Adaś napisał(a):a ja Norton Internet Security:) Jest dobry ale skubany zamula kompa strasznie:( chyba pomyślę o czymś innym
Incydent ten dotknął użytkowników z Chin i doprowadził do krytycznych błędów w systemie Windows XP z dodatkiem Service Pack 2. Symantec uwzględnił systemowe biblioteki netapi32.dll i isasrv.dll jako komponenty trojana Backdoor.Haxdoor. O skali zjawiska chyba nie trzeba wspominać, biorąc pod uwagę liczbę Chińczyków. Na zakończenie pozostaje pytanie, czy to haniebna pomyłka producenta czy motyw "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"."
cytat z www.centrumxp.pl
- Od: 17 cze 2006, 18:42
- Auto: będzie nowe
Wersja testowa ze strony producenta,(pełne wersie też są do zdobycia ale to nie legalne) Nortona zdaje się ciężko usunąć,zostawia jakieś śmieci.Adaś napisał(a):Czolgista napisał(a):to przesiądź się na KISa właśnie (kaspersky internet security) – moim zdaniem równie dobry albo i lepszy od NIS a nie zamula kompa
skąd można zassać?:)
- Od: 17 cze 2006, 18:42
- Auto: będzie nowe
operator napisał(a): Nortona zdaje się ciężko usunąć,zostawia jakieś śmieci.
ja przy takich operacjach robie Format C;
A ja uzywam Nortona, ale nie tego zamulacza i wymuszacza idiotycznych skanowań, tylko Symantec Antivirus Corporate Edition 10. Praktycznie go nie widać (siedzi cicho schwany), nie spowalnia komputera, nie ma wyskaujących głupich komunikatów, nie wymusza skanowań systemu, pokazuje się tylko, gdy na prawdę coś jest nie tak, nigdy mnie nie zawiódł, nie ma dla mnie lepszego.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
ArtX napisał(a):Avast! Daje radę i nie spowalnia kompa jak Norton.
Przeleć kompa Kasperskim to zobaczysz ile syfów masz w kompie przerabiałem to u siebie miałem Avasta i myślałem że wsio jest OK do momentu gdy nie zacząłem mieć problemów z logowaniem sie do banku.
- Od: 20 lip 2005, 16:56
- Auto: Focus I TDCi
sołtys napisał(a):ArtX napisał(a):Avast! Daje radę i nie spowalnia kompa jak Norton.
Przeleć kompa Kasperskim to zobaczysz ile syfów masz w kompie przerabiałem to u siebie miałem Avasta i myślałem że wsio jest OK do momentu gdy nie zacząłem mieć problemów z logowaniem sie do banku.
ja kiedyś instalowałem po kolei różne antyvirusy i prawda jest taka, że jak zainstalujesz innego to prawie zawzse coś nowego Ci wykryje – ja instalowałęm lepsze, gorsze i zawsze jakieś nowe wirusy mi wychwytywało wiec teraz mam jednego ulubionego i staram się nie myśleć że i tak pewnie jakieś robactwo mi się legnie

<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99