Piłka nożna – temat zbiorczy
Konrado2104 napisał(a):
Widzieliście wczoraj mecz Villarreal- Real Madryt ? Bale strzelił bramkę na 1:1 – więc może te wydane 91,2 mln Euro na niego się szybko zwrócą ? Mecz był dobry zakończył się 2:2 (w Realu bramki Bale i CR )
Real nie potrzebnie wydawał aż taką sumę na tego piłkarza, ale niestety Real ma na pieńku z Tottenhamem;) i oczywiście Real musiał jakoś odpowiedzieć na transfer Barcelony.
-
Prodziks
No w sumie racja
Też chciał pokazać że kryzys mu nie straszny
Wydaje mi się że już ma sporą sumę na sprzedaży koszulek i niedługo transfer się zwróci tak jak na CR7 któremu teraz mogli podnieść pensje 
adamiakmatinka napisał(a):Ktoś orientuje się, z tych co mają C+ kiedy te wszystkie mecze się kończą. Chodzi mi o ligę polską i ligę mistrzów. Mój facet codziennie ogląda mecze! :O
Mogę Cię pocieszyć- tam nigdy nie kończą się mecze i Właśnie dlatego i ja zamówiłem sobie pakiet C+ zamiast słabego HBO

A gra ktoś w to Predictor na stronie UEFA? Przewiduje sie wyniki i kto pierwszy strzeli.
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Z treningu przed meczem z Ukrainą.
Brawo Artur Boruc. Niech przykład biorą zawodnicy z pola, którzy po tym strzale nie bardzo wiedzieli co się dzieje
Brawo Artur Boruc. Niech przykład biorą zawodnicy z pola, którzy po tym strzale nie bardzo wiedzieli co się dzieje

-
Szalotka
Jak obstawiacie dzisiejszy mecz Ukraina – Polska ?
Dadzą radę czy będzie to już definitywne pożegnanie się z marzeniami o mundialu ?
Zwycięstwo daje jeszcze szansę. Każdy inny rezultat to koniec
Dadzą radę czy będzie to już definitywne pożegnanie się z marzeniami o mundialu ?
Zwycięstwo daje jeszcze szansę. Każdy inny rezultat to koniec
-
Szalotka
Cebula napisał(a):Zwycięstwo daje jeszcze szansę.
wybacz, że zapytam, ale czy ktokolwiek jest jeszcze tak naiwny, żeby w to wierzyć?!
Ukraina też ma o co grać i przejadą po kopaczach PZPNu jak czołg po maluchu...
W sumie to i lepiej – PZPN nie będzie musiał ponosić ewentualnych kosztów wyprawy na mundial i nie będzie wstydu – bo jak chłopaki tam pojadą, to będą i tak jedynie turystami
Xenocyd napisał(a):wybacz, że zapytam, ale czy ktokolwiek jest jeszcze tak naiwny, żeby w to wierzyć?!
Ukrainie też zależy na wygranej a są drużyną o niebo lepszą niż my co nie zmienia faktu że wierzyć trzeba do końca
-
Szalotka
Bo to jest tak. Każdy gada i narzeka bo jest na co i to fakt. Wieszają psy na reprezentacji i w dniu meczu się śmieją że i tak dostaną po d.upie to w głębi serca gdy zasiadają przed telewizorem to jednak odzywa się to coś. A może jednak i trzyma kciuki
Taki już jest człowiek i prawdziwy kibic
Taki już jest człowiek i prawdziwy kibic

-
Szalotka
Jest progres:–)przerwali pasmo remisów-przełamali się chłopaki;–)
Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Taaaa... zawsze gramy o wszystko, każdy mecz jest o wszystko... a zawsze z tego nic nie wynika... :/
Szkoda gadać... Tylko wstyd niestety...
PS. Inni mają gorzej
Węgry dostali 8:1 z Holandią 
Szkoda gadać... Tylko wstyd niestety...
PS. Inni mają gorzej
HA,ale za to teraz będzie mecz o honor z anglią:–)my to mamy emocje;–)i jak tu narzekać
Pełen wachlarz rozgrywek. Nie to co taka np hiszpania-nuuudy. Z góry wiedzą że wygrała i dopiero od półfinałów mają emocje. Na pewno nam zazdroszczą;–)
Pełen wachlarz rozgrywek. Nie to co taka np hiszpania-nuuudy. Z góry wiedzą że wygrała i dopiero od półfinałów mają emocje. Na pewno nam zazdroszczą;–)
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le